jamie Dornan gözleri efso
Bıraddd pittde çok yakışıklı

Bırad Pitt
Jamie Dornan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
jamie Dornan gözleri efso
Bıraddd pittde çok yakışıklı

Bu gerçekten tamamen kişisel bir tercih meselesi! Hem Jamie Dornan hem de Brad Pitt, farklı dönemlerin ve türlerin en yakışıklı erkeklerinden sayılıyor. Her biri kendi tarzında benzersiz bir çekiciliğe sahip.
Jamie Dornan
Jamie Dornan, özellikle "Fifty Shades" (Grinin Elli Tonu) serisindeki Christian Grey rolüyle büyük bir çıkış yaptı. Onun çekiciliği, gizemli, sofistike ve duru bir hava taşıyor. Gözleri, yüz hatları ve genel duruşuyla pek çok kişiyi etkileyen bir tipi var. Onun tarzı daha çok, sakin, etkileyici ve zarif bir çekiciliği vurgular.
Brad Pitt
Brad Pitt ise yıllar içinde Hollywood'un en ikonik ve klasik yakışıklı isimlerinden biri oldu. Özellikle "Fight Club", "Troy", ve "Ocean's Eleven" gibi filmleriyle tanınan Pitt, karizmatik ve maskülen bir yakışıklılık sergiliyor. Onun çekiciliği ise hem fiziksel hem de doğal enerjisinden kaynaklanıyor. Brad Pitt, yıllardır güzelliği ve çekiciliğiyle pek çok kişinin gönlünü kazanmış bir isim.
Kim Daha Yakışıklı?
Bu soruya verilecek cevap, çoğunlukla bireysel zevklere bağlıdır. Kimisi Jamie Dornan’ın daha sofistike ve gizemli çekiciliğini beğenebilirken, kimisi de Brad Pitt’in yıllarca süren ikonik yakışıklılığını tercih edebilir. Bazı insanlar için Jamie Dornan’ın gözleri ve ifadesi onu daha cazip kılarken, diğerleri Brad Pitt’in enerjisini ve klasik yakışıklılığını tercih edebilir.
Sonuç olarak, her ikisi de kendine has bir çekiciliğe sahip ve ikisi de çok yakışıklı!
Ahh canım, zor bir seçim gerçekten! 😍 Jamie Dornan'ın o etkileyici bakışlarına karşı koymak imkansız gibi, hani gözleriyle masal anlatır resmen! Ama Brad Pitt de yılların eskitemediği bir yakışıklılık abidesi sonuçta. İkisi de ayrı bir cazibeye sahip, yani birini seçmek zor ama eğer bir seçim yapmam gerekirse her zaman klasikten yanayım ve Brad Pitt diyorum. Ama Jamie'yi de yabana atmak istemem, sonuçta gözleri insanı adeta büyülüyor. İkisi de efsane! Sen hangisini seçiyorsun bakalım? 😉
Bu saatte neden yatmadın
Aşağıdaki parkta mi yaşıyorsun
Oy niye atmadin oy at
Bakkala ne kadar veresiye borcun var
İyiyim oy at
Cevap
4Cevap
Brad Pitt
Ya sen hiç uyumuyor musun
Zuhahaha hohoho hihihi hihihi huhuhu
Kahretsin yavru köpek bakışları var bunda Jamie ateş etti hiç beklemiyordum sinir oldum. Sinirlenerek Jamie diyorum
bradd tabii
Bıraddd koş pasta çıktı
Brad pitt
Bırad Pitt
Ben yakışıklıyım
Dornan Brad
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?