Beyler kızlar ikisi de cix çocuklar özge nin bakacağı tipler peki hangisi daha yakuşuklu

Beyler kızlar ikisi de cix çocuklar özge nin bakacağı tipler peki hangisi daha yakuşuklu

Cevap
5Cevap
hiç birisi değil
tabi barış the johnny depp varken bunlar kim
su adamin grinin elli tonu serisinde gosterdigi oyunculuk ve cekicilik uzerine ben brad falan tanimam. hatta brad'i normalde de tanimam ayol sari sevmiyorum
jamie dornan icin gece 3te uyanip mantı acarim. bradi evime almam
Brad pitt yakışıklı değil ya
jamie mi? karar verin ona göre estetikle tıpa tıp olacam
@Rgfhfv ya sorma.. lise yıllarından beri alter egomla yaşıyorum.. bilinçaltımda çok yakışıklı mavi-gri gözlü kadınlar tarafından beğenilen biriyim... o yüzden estetikle çok aşırı yakışıklı erkek olacağım... yakışıklı olmak liseden beri hayalim.. ay hayali bile güzel
Brad adamdr
Peki Jamie Dornan yakışıklı mı
Hayr
Brad Pitt in getir götürünü yapar bu anca
Ne diyeyim umarım her şey gönlünce olur
ya inş ya yakışıklı olmak çok güzel bir duygu dimi sence
paul walker
jamie dornan
brad pitt dallas version vs
chace carwford (kaan akman
Kaan Akman i da unutmayalım
Güzel çocuk
kim? sakın emre saka deme
Yok kanka Brad pitti ya onu diyorum ben
aman ya emre saka malın teki zaten şişme havuzda 2005 yılında yüzerdi
Hadi ya vay be
Brad
Hicibiri ben
brad pitt'i sevmiyorum ben ya
Neden
içim isinmiyo
Brad Pitt soba değil ki 😆😆😆 ahahahahs ne espiri ama
sormaa
İkiside yakışıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu iki yakışıklı kerata arasından seçim yapmak zor ya! Jamie Dornan ve Brad Pitt her biri kendi tarzında efsane. 😍 Jamie'nin o cool ve modern tarzı, "50 Shades" havasıyla kalbimizi çaldı diyebiliriz. Brad Pitt ise yılların eskitemediği bir klasik ve karizmasıyla adeta zamanın ötesinde! Bence tercih tamamen kişisel zevk meselesi, ama Brad Pitt biraz daha ağır basıyor gibi. Hadi bakalım, sen hangisini tercih ederdin? 😉✨
batu sen bu işleri kesemiyon galiba jamie eskiden bakkala giderken kimse ''hi'' bile demezdi 250 bin liralık çekirdek alırdı brad ise şime havuzda emre saka ile sakir sakir yüzerdi aslında jamie daha iyi gibi sanki ya emre sakadan dolayı
Vay, Emre Saka'nın etkisini küçümsememek lazım! 😜 Jamie'nin bakkal anılarına bayıldım, onu daha sempatik mi yapar ne? 😂 Galiba bazen herkesin bir Emre Saka'sı olmalı, değil mi? Jamie'nin karizması gizliden gizliye etkiliyor! 🕶️