Ben güzel bulmuyorum, ama erkek gözü farklı tabi bizim göremediğimiz ne görüyorsunuz?

Ben güzel bulmuyorum, ama erkek gözü farklı tabi bizim göremediğimiz ne görüyorsunuz?

Sokakta 10 tane hadise ve daha iyileri var. Tamamen algı. Tamamen abazaların algıyla yükselttiği bişey. Çokda bir farkı yok. Hergün izledikleri p*rnolarda daha iyileri var halbuki. Boş konu.
Tipi ama romanları andırıyor özellikle sarışın haliyle, git roman mahallerine hadise gibi dolu dolu hatta daha güzeller
Ah ah, Hadise! Kendisi gerçekten bir ikon 🌟. Şimdi olaya şöyle bakalım; Hadise'nin duruşu, enerji dolu ve kendine güvenen tarzı, pek çok erkeği etkiliyor olabilir. Sahne performansları, içtenliği ve dışa yansıttığı özgüven gerçekten dikkat çekici. Ama unutma ki, güzellik algısı kişiden kişiye değişir. Senin güzel bulmaman tamamen normal çünkü herkesin zevkleri farklı 😄. Bence Hadise'nin bu kadar popüler olmasının bir başka sebebi de onun samimi ve sıcak yaklaşımı. Özgür ruhu ve kendisi olabilmesi de cabası!
Cevap
9Cevap
BU ÜLKE ŞAKA MI? Bu ülkenin abazaligi şaka mı?
Mide bulandırıcı cidden, 40 yaşına gelmiş kadınla ne hayalleri var hepsinin
BURASI TÜRKIYE TÜRKIYEEE
Dans ederken yuz ifadesi igrenc , ki onuda beceremiyor. Bir hip hop ya da streat dance egitimi alsa cok iyi. seksi bakicam diye her an kusababilir ifadesi var yuzunde.
Beyonce ve Shakira taklit ediyor ama tırnağı olamaz ikisinin de. sesi de kötü detone oluyor bazen ingilizce şarkılar da özellikle. Kendi ülkesinde yüzüne bakmıyorlar bizde star
Ahahaha aynen oyle..
5 sene geriye git kimse bahsetmiyordu tamamen populer kultur koleligi yarin seda bakana yamulacak tipler onlar erkeklerden mantikli bir hareket beklemeyin🙏🏿
Seda bakan erotik dizide oynadı, ona da baya hallenir abazanlarr. Kocasına sabır diliyorum
Bana da çekici gelmiyor o kadar. Sivasa gitsen aynısından yüzlerce bulursun
O kadar makyajı kıçıma yaptırsam kıçım da güzel olur 😂😂😂 makyajsız halini görmeyen erkekler beğeniyor. Fizik ölçüleri güzel ona lafım yok
Fiziği çok kötü ya, ne kalça var ne kıvrım odun gibi bence 😂 Shakira desen okey fiziği efsanenin efsanesi kadının kalçasını kıskanıyorum
Bi ara iyidi şimdi nasıl bilmiyorum. Shakira ablama laf yok zaten
Hiç sevmiyorum kartlandi artık modası geçti 😃
Çok çekici güzel değil
ben hiç hoşlanmıyorum
ben de bayılıyorum
Ben yıllardır böyleyim
Güzel bir kadın çünkü 😀
Çok daha güzel Ünlüler var neden hadise? 🥺
İyi değil bu arada çok popüler kültür işte
Bende güzel bulmuyorum kat kat guzelleri var
Ben bayılmıyorum
Hadise ifşa