Simdi ben bunu birkac erkek üstünde test ettim. 8 erkekle konuştum 4une cok yapıcı merhametli uysal eğlenceli pozitif sevecen sefkatli ilgili davrandim. Bu erkekler bir muddet cok iyi davranip sonra sıkıldılar ve konuşmayı kestiler. 4 erkege de asiri kotu davrandım. Egolarina zarar verecek seyler dedim tabii hakaret etmeden. Yuz vermedim mesajlara gec dondum falan ve simdi bunlardan 3u ciddi iliski icin yalvarıyor. Neden size kotu davranan ve surunduren kizlari seviyorsunuz beyler?
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada yeni test fikri olan var mi? Erkekler hakkında merak ettiginiz falan?
Yok ya oyle demiyorlar yanıt verdim gordun mu bilmem ama ben gercekte uysal anac iltifat eden ilgili merhametli biriyim yemek ismarladim ve yemek yapıyorum vs diye terk edildim hep
Soruna cevap aramıyor musun? Ukala. Bende cevabını veriyorum. Eğer yelkeni çabuk indirirsen bırakır. Yok kuralların varsa ilişki süresi uzar. Bence psikolojik problemlerin var.
İşine bak bir soruyu idrak edemiyorsun daha. Güya kendini de akıllı sanıyor. O denedigin erkeklerin eli kız eline değmemiş. Seni de kız zannediyorlar garipler
Of bir erkek kesiliyorlar ama bana. Sirf konuşabilmek icin yaptıkları jestleri aldıkları hediyeleri gorsen bir anda maskulenlesiyorlar daha neler neler
Ever yuzyuze gorustum hepsiyle yani iki uc kere maks kahve yemek falan şeklinde. Şimdi istemiyorum diye hediyeler alıyorlar sirf konusmam için. Biri gecen telefon aldi tabii kabul etmedim
Şaka gibi gerçekten böyle erkekler nasıl yaşıyorlar madem paraları var neden sosyal medyada ya da çaresiz bir şekilde kız arıyorlar anlamış değilim bu kadarmi cahil olur biri ya
Kız düşkünü erkekler gerçekten tuhaf hatta köle olanları hic anlamıyorum neden ben hiç sevgi görmeme rağmen hiç sevgilimin olmamasına rağmen kendimi bu kadar düşürmedim
Ay yok kimsenin malinda gözüm yok ben sadece erkekleri anlamak için test ediyorum oyle konuştuğum erkekleri de kisiliklerine göre seçiyorum eğer iyi biriyse uzmedigim 4kisi içinde eğer kotuyse surundurdugum 4 kişi icinde
Yuh şaka mı bu? Beyinleri olmadığı için öyle davranmışlar.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilmiyorum ya valla cozemedim cok garipler ettigim hakaretleri lafları bir erkek bana dese postalarim bunlar ev telefon kart veriyo oyle asiri zengin de değiller ha öğrenci veya yeni mezun
Mesela once iste bir sey yapmasini istedin onlar yapana kadar ay su erkek arkadasim halletti cok kibar cok iyi cok da yakışıklı vs diye surekli yanlarında ya da mesajlarda baska erkekleri ovdum onlari yetersiz hissettirdim iste beceremeyecekleri seyleri yapmalarini istedim hic iltifat etmedim aksine bir kiyafet giyse olmamis ya bu sana falan diye eleştirdim karakteristik özelliklerini eleştirdim falan
Ben de sasirdim ben normalde cok uysal anac bir kizim erkeğime iltifat ederim yemek yaparim eğlendirir mutlu ederim hep terk edildim bir test etmek istedim cidden boylesini değil süründüren seviyorlar
Ben de sasirdim mesela benim onlara dediklerimin binde birini bir erkek dese onu çıktığı yere postalarim bir daha asla ayni ortamda bulunmam bunlar ustume ev vermeye calisiyo telefon alıyor yuzuk alıyor kredi karti veriyor dusun
Ben orijinal olarak oyleyim hatta bir keresinde bi flort um ona yemek yaptim diye diğeri de yemek ismarladim diye terk etti beni oysa öğrenci diye cebini dusunmustum ikisinin de oyle bi anim işte
Demek ki o yuzden artik dengesini bulmaya çalışıyorum fazla süründürene de kin kapiyorlar 3u pesimde 1i dusman. Yeni testim ikisinin ortasinda bir şey şeklinde olacak yine 4 erkek uzerinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence onlar slk. Süründürüp uğraştırana elimi sürmem. Tek mi dünyada? Anında bıraktığım çok kişi oldu
Uysal ve sevecen iyidir.
Yok ya oyle demiyorlar yanıt verdim gordun mu bilmem ama ben gercekte uysal anac iltifat eden ilgili merhametli biriyim yemek ismarladim ve yemek yapıyorum vs diye terk edildim hep
Cnsel olarak hemen yelkenleri indirdin mi peki
Sacma sapan sorular sorma herkes senin gibi arsiz namussuz hayasiz değil
Soruna cevap aramıyor musun? Ukala. Bende cevabını veriyorum. Eğer yelkeni çabuk indirirsen bırakır. Yok kuralların varsa ilişki süresi uzar. Bence psikolojik problemlerin var.
Sen olayi zaten yanlis anlamissin bacak arasina cekiyorsun tekrar oku bi sapik
Cinsellik sapıklıksa sende sapıklık sonucu oldun o zaman ala ybaz. Sen benim ne demek istediğimi anla önce bir. Yrra bandı.
Ay gerzege bak evli insanlarla nikahsiz insanlar bir mi aptal tam bi cano ciktin
İşine bak bir soruyu idrak edemiyorsun daha. Güya kendini de akıllı sanıyor. O denedigin erkeklerin eli kız eline değmemiş. Seni de kız zannediyorlar garipler
Yok mesjaa cevap vermeyene ana avrat soverim en sevmediğim şeydir bana değer vermeyen s. g bı zahmet
Ama basta onlari zaten değer ilgi haketmeyen birisi olduklarina inandirdim
Oha ulan bu nasıl erkek bunlar erkekmi. onuda bilmiyorum
Of bir erkek kesiliyorlar ama bana. Sirf konuşabilmek icin yaptıkları jestleri aldıkları hediyeleri gorsen bir anda maskulenlesiyorlar daha neler neler
Ne hediyesi şehrindemi denk getiriyon anlamadim
Ever yuzyuze gorustum hepsiyle yani iki uc kere maks kahve yemek falan şeklinde. Şimdi istemiyorum diye hediyeler alıyorlar sirf konusmam için. Biri gecen telefon aldi tabii kabul etmedim
Şaka gibi gerçekten böyle erkekler nasıl yaşıyorlar madem paraları var neden sosyal medyada ya da çaresiz bir şekilde kız arıyorlar anlamış değilim bu kadarmi cahil olur biri ya
Biri de evini ustume yapmayı ve onunla evlenmemi teklif etti garibim yuzuk bile almisti
Kız düşkünü erkekler gerçekten tuhaf hatta köle olanları hic anlamıyorum neden ben hiç sevgi görmeme rağmen hiç sevgilimin olmamasına rağmen kendimi bu kadar düşürmedim
Neyse sen iyi bir insana benziyorsun normalde evini arabasını alırdın diye düşünüyorum ama demekki gururlu ve şereflisin 🙏
Ay yok kimsenin malinda gözüm yok ben sadece erkekleri anlamak için test ediyorum oyle konuştuğum erkekleri de kisiliklerine göre seçiyorum eğer iyi biriyse uzmedigim 4kisi içinde eğer kotuyse surundurdugum 4 kişi icinde
Yani amaç sadece bu mu ya da biri denk gelir diye mi yapiyorsun
Yok ben erkeğimi oyunlarla bulmak istemem bu tamamen meraktan erkekler nasıl düşünuyo falan diye
Anlıyorum meraktan analiz yapıyorsun iyimiş
Evet
Yuh şaka mı bu? Beyinleri olmadığı için öyle davranmışlar.
Bilmiyorum ya valla cozemedim cok garipler ettigim hakaretleri lafları bir erkek bana dese postalarim bunlar ev telefon kart veriyo oyle asiri zengin de değiller ha öğrenci veya yeni mezun
Sevmem asla engeller geçerim hatam varsa affetsin diye uğraşırım ama ok
Elde edip sonra başkasıyla ona nekadar sıradan olduğunu göstermek için
Aaa çok garip ya ne dedin mesela ciddi icin yalvanlara ne tarz
Nasil anlamadim
Ne dedin mesela ego zedeleyici
Mesela once iste bir sey yapmasini istedin onlar yapana kadar ay su erkek arkadasim halletti cok kibar cok iyi cok da yakışıklı vs diye surekli yanlarında ya da mesajlarda baska erkekleri ovdum onlari yetersiz hissettirdim iste beceremeyecekleri seyleri yapmalarini istedim hic iltifat etmedim aksine bir kiyafet giyse olmamis ya bu sana falan diye eleştirdim karakteristik özelliklerini eleştirdim falan
Oha ya gercekten cok ilgincler
Ben de sasirdim ben normalde cok uysal anac bir kizim erkeğime iltifat ederim yemek yaparim eğlendirir mutlu ederim hep terk edildim bir test etmek istedim cidden boylesini değil süründüren seviyorlar
Çok yüz vermemek lazım zaten onu biliyodum da aşağılayınca da soğuyorlar sanardım ona saşırdım
Ben de sasirdim mesela benim onlara dediklerimin binde birini bir erkek dese onu çıktığı yere postalarim bir daha asla ayni ortamda bulunmam bunlar ustume ev vermeye calisiyo telefon alıyor yuzuk alıyor kredi karti veriyor dusun
Ben de aynı, sanırım hırs yapıp iyi olduğunu kanıtlama cabasina giriyorlar bence, sana daha iyi gözükmek icin
Evet galiba
Seviyorlar her erkek sever
8 erkek azmış 28 e çıkar onu
Orneklem evrenin 8di yeter simdi 4 erkek üzerinde baska test yapicam
Siciline erkek hastası olarak yansır
Ahaha sen olayi yanlış anlamissin herkes sen mi akli baska yere calissin ben test yapıyorum
Bu kadar erkekle konuşursan bu kız yollu derler manasında dedim
Senin zihniyetinde kimseler yok benim cevremde 60 yasinda falan misin devir değişti artik amcaa
Senin çevre hangara dönmüş bacı
Mazoşist değilim ben sevmem🤣🤣
Sağlıklı olan erkek sevmez bence de ama uysal sevecen merhametli kızdan da kaçıyorsunuz
Ben tarif ettiğin kızın karakterindenim bana benzeyen öyle bir kıza daha rastgelemedim 🤣🤣
Ben orijinal olarak oyleyim hatta bir keresinde bi flort um ona yemek yaptim diye diğeri de yemek ismarladim diye terk etti beni oysa öğrenci diye cebini dusunmustum ikisinin de oyle bi anim işte
Fazla merhametten maraz doğarlar derler seninde öyle olmuş 😊😀
Demek ki o yuzden artik dengesini bulmaya çalışıyorum fazla süründürene de kin kapiyorlar 3u pesimde 1i dusman. Yeni testim ikisinin ortasinda bir şey şeklinde olacak yine 4 erkek uzerinde
Deneme yanılma yönetimiyle bulacaksın doğru erkeğin hadı bakalım😀
Ben erkek bulma arayisinda degilim ya oyunla bulsam nolcak ben sadece erkekleri anlamak için testler yapıp analiz yapıyorum
Tamam işte her neyse sen öyle de ben böyle diyeyim 😀
Söyle senin gibilerini işimi görüp çöp kutusuna atıyorum net 😅
Denwdin yani hee
oyle walla
ben sevmem
hiç sevmem öyle tipteki insanları
Bende severim
Neden ama
Tercih meselesi
vayy bilim ✍️
Test edici kız