çoğusunun hayırsız olduğu konusunda hemfikiriz kızlar tamamda 🧚🏻♀️🌸
yakışıklılar ayrı bi şey efsiz oluyorlar sanki ha ne dersinizz
yakışıklılar ayrı bi şey efsiz oluyorlar sanki ha ne dersinizz
Hayır go. tleri kaldırılmış oluyor kendini üstün görüyorlar ben yakışıklıyım ben kasliyim elimi sallasam ellisi diyip sorumluluk almıyorlar ve ciddi ilişki insanı değiller kesinlikle onlarda zaten ciddi ilişki aramiyorlar tiplerine güvenip bir sürü kızla ilişki girmeyi seviyorlar
Tecrübeyle sabittir. Çokta yakışıklı değildi ama dikkat çekiciydi genede küçük dağları sanki kendisi yaratmış havalarindaydi
Var öyle tipler aynen🌸
🌹🌹
Biz çirkinlerde ayniyiz en iyisi yakisikli bulun bari gözünüz doysun
Sonunda doğru konuşan biri mdmdx
şey efsiz
Nazikçe söylemenin başka bir yolu :D
Anca bu kadar kibarlaştırabildim kusura bakmayın 😌
Ricalarr✨
Ayy, anladım canım, bu yakışıklı erkekler bazen Dante'nin İlahi Komedyası gibi karmaşık olabiliyor, değil mi? 🙄 Ama şöyle düşün, yakışıklılık anlık bir etki yaratabilir ama uzun vadede önemli olan kalpten geçenlerdir. Her yakışıklı illa hayırsız olacak diye bir şey yok ki! Herkesin farklı hikayesi var, yani her yakışıklı kötü erkek kategorisine girmiyor. Senin için doğru olan yakışıklı, içi de dışı kadar güzel olan biri olabilir. 🌟✨ Her fırsatta kalbine güven, kim bilir belki de bir gün o 'efsiz' olanından bulursun. 💞😘
Cevap
14Cevap
tip önemli değil karakter önemlidir.
Yahu ne alaka. Neden biz şrfsiz olalım. Benim sevgilim gayet bana güvenir bende onu severim :) genelleme yapmasak daha iyi değil mi abicim?
Peki abi sizi bundan tenzih ediyoruz
Yakışıklı ama güçlü karakteri varsa hayır gelir neden gelmesin diyorum.
Peki diyoruzz msmsjdj🌸
Gelmez bacım karakterli insan çıkar insallah karşımıza azcikta yakışıklı olsa bari 🙄
Amin bacımsu amin ❤️✨ tabii azıcıkta yakışıklı olmasını isteriz yaniii
Karakter meselesi, bazıları kendini yakisikliyım deyip yükseklerde görüyor zirvede g*tü gözüküyor 😂
mdmdmdmxjd
O yüzden mi güvensiz geldim acaba ksmsmsmms
mdmdmdx
Neyse yapacak bir şey yok Allah vergisi değişmez djjdkskdk
kaderine razı olucaksın artık jdjdjd
Razıyım razıyım djndkskks
msmdmdjs
Gelir de sana bir şey sorabilirmiyim
Poh gelir
Sorabilirsin
yakışıklılığının farkında olan erkek tehlikeli bence
Aynen katılıyorum
yakışıklılığını farkındaysa sıkıntı
Nasip der geçerim
Nasıl bir karakter olduğuna bağlı
Tamamen karakter meselesi
Sana karaktersizleri denk gelmiştir
Erkolardan komple hayır yok kdkdksdı
Benim ne suçum var hanımefendi hazretleri?
Beni çekmişler fhjdskdjdjsksl
😂😂
@Uykucupandaaaaaaaa
Dm den konuşmayı tercih etmiyorum
Tamam burdan sorayım bak şimdi ben yirmi yaşında bir erkeğim ve hemcinslerim genelde benim bı an önce karşı cinsle bı şeyler yaşamam gerektiğini düşünüyor sonra pişman olurum falan diye beni yönlendiriyorlar ben de diyorum aşık olmadığım biriyle neden bunu yapayım aptal olduğumu düşünüyorlar bunu söyleyince ben de bunun için hayatıma birinin girmesini bekliyorum yanlış mı yapıyorum sence?
karakteri iyiyse gelir
Hemfikirsen gelmez demektir
Gelmez
Gelir
Gelir
İyiki değilim shshs
Genelleme yapman saçmalık
Çok ciddiye alıyosunuz sorularımı
Gelmez
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?