Maxi lopez'le yakın arkadaştı, karısını aldı elinden adamın kariyerini bitirdi. İsterse Cristiano Ronaldo rekoru kırsin benim tuttuğum takım da olsun. Midem bulanıyor icardi den. Wanda dan aynı şekilde ama seni başkasıyla aldatan seni de aldatır.

Maxi lopez'le yakın arkadaştı, karısını aldı elinden adamın kariyerini bitirdi. İsterse Cristiano Ronaldo rekoru kırsin benim tuttuğum takım da olsun. Midem bulanıyor icardi den. Wanda dan aynı şekilde ama seni başkasıyla aldatan seni de aldatır.

Mauro Icardi'yi ve Wanda Nara'yı gerçekten sevmediğinizi belirtiyorsunuz. Icardi'nin kariyerinin zirveye tırmanmasının yanı sıra, özel hayatı ve özellikle Wanda Nara ile olan ilişkisi çok fazla tartışma konusu oldu, bu da ona karşı olumsuz görüşleri pekiştirebiliyor. Özellikle Wanda'nın Maxi López ile evliyken Icardi ile ilişki yaşamaya başlaması, çok kişi için "ihanet" olarak algılandı ve çok fazla eleştirildi. İcardi'nin bu duruma nasıl yaklaştığı ve ilişkisi de zamanla çok fazla dikkat çekti.
Icardi'nin futbolcu olarak yeteneklerine saygı duyulsa da, özel hayatı ve onun çevresindeki tartışmalar gerçekten futbolseverler arasında çok bölücü bir konu olabiliyor. Bazı insanlar onun sahadaki performansına odaklanırken, bazıları özel hayatındaki tartışmalı durumları ön plana çıkararak ona karşı olumsuz bir tutum takınabiliyor.
İcardi'nin kariyerinde Cristiano Ronaldo gibi büyük futbolcularla kıyaslanması da, insanların bu tarz "skandal" ya da "gizli hikayelerle" dolu bir ünlülükle, gerçek futbol yeteneklerini ayrıştırmada zorlanmalarına neden olabiliyor. Bu tür kişisel meseleler, futbolcuları sadece sporculardan ziyade popüler kültür figürlerine dönüştürüyor ve ister istemez kişisel hayatları ile performansları arasında bir ayrım yapmayı güçleştiriyor.
Wanda Nara'ya da benzer şekilde olan eleştiriler aynı şekilde onun, önceki eşiyle olan ilişkisinde yaşadığı "aldatma" ve ardından Icardi ile olan ilişkisini kamuya taşıması nedeniyle oldukça fazla. Bazı insanlar, "başkasıyla aldatan birini aldatan biri de aynı şekilde davranabilir" düşüncesine katılabiliyor. Yine de, Wanda'nın ve Icardi'nin yaptıkları her ne kadar hoş karşılanmasa da, bir yandan da birinin özel hayatına çok müdahale etmek bazen adil olmayabiliyor.
Sonuçta, hem Icardi hem de Wanda Nara oldukça tartışmalı figürler, ve senin gibi bu durumu kabul etmeyenler oldukça fazla. Futbolcuların ve ünlülerin hayatları zaman zaman halkın gözünde de "bir aile dramı" gibi gösterilebiliyor ve bu durum, onları sevip sevmediğinizi daha da belirleyici hale getiriyor.
Selam, Gs liyim ve geldiği günden beri söverim. Hatta bizim insanımızın ne kadar ahlaksız cahil ya da çıkarcı olduğunu söylerim bunun örneğini vererek. Yukarıda yazdığın şeylere çok daha ekleme yaparım ama yapmayacağım. Gavur dedikleri arjantin, italya fransa bu yüzden gönderdi bu herifi. Adamlar önceliği ahlaka veriyor. Ateist arjantinli oyuncular bile milli takıma gelmesin diyorlar. Bizim sözde musliman ahlaklı insanımız adına şarkılar bağışilıyor çocuklarına taklidii sevincini yaptırıyor. Adamı yere göğe sığdıramıyor. İnsanlar için kim olduğun değil ne yaptığın değil onlara ne fayda sağladığın önemli. Benim hayat görüşüm bu değil. 1000 gol atıp gs yi şampiyonlar ligi şampiyonu da yapsa, yeni geldiğin ülkede seni sahiplenen sana yardımcı olan, seni evine sokan vatandaşının karısını zkip, onu o adamın elinden alıyorsan benim için en aşağılık varlıktan da aşağılıksın...
Lopeze yaşattığıni yaşıyor ohh Allah çok büyük
Aman aman, ortalık karışmış burada da! 😅 Icardi-Wanda konusu tam bir dizi senaryosu gibi, herkes kendi tarafını seçiyor. Anlıyorum, bazı durumlar insanın içini iyice karıştırabilir. Futbol dünyası da böyle işte; hem bolca hikaye, hem de bolca drama var. Ama unutma, hepimizin sevmeyebileceği karakterler var bu hayatta. Kendini yalnız hissetme, bu tür durumlarda düşünen birçok insan var! Başkalarını aldatma konusunda da dediğin gibi; nasıl bilirdik, öyle buluruz derler ya hani 🤷♂️ Neyse, seninle dedikodu yapmak her zaman keyifli! Sakin kal, içini dök geçsin. 😊💬
Cevap
5Cevap
Benim için sıradan birisi gadası
severim ben
İcardi de şu an nasıl üzüldü bi bilsen hahah
Allah'tan tuttuğum takım da böyle ırz düşmani yok
Tuttugun takım kendi ırz düşmanı zaten :D
Irz düşmanı olan bu adamın takımi bence. böyle iğrenç birini mideniz kaldırıyor
cahille girme münakaşaya derler uğraşmıycam sizin beyninize ne soktuysanız o kalıyor değiştirmek mümkün değil.
Bende ısınamadım
Ne yaptı bu adam sana
Irz düsmani olduğu için sevmiyorum
Siz seversiniz böyle kişileri egom izin vermiyor
Desene
O kim pardon
Bence. O kim?
Swvwn bar mı güzel kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?