Bilmeyenler için Wanda Nara İcardi nin eski takım arkadaşının 3 cocugunun eşiydi...21 yaşlarında İcardi yle aşk yaşamaya başladılar ve evlendiler bu evlilikten 2 kızı var... Arjantin'de istenmeyen Adam ilan edildi milli takıma alınmadı ama Wanda baya baya Arjantin'de ünlü tv şovlarında boy gösteriyor... boy boy baya açık fotolar paylaşıtkrn bir barışıp bir ayrılıyor en sonda L gante denilen genç bir rapçiyle daha boşanmadan dudak dudağa poz verdi...

Son maçında da sakatlanan ve sezonu bitiren İcardi Wanda ya mesaj atıp sen onu sevdiğini şans vermesini istedi ve Wanda bu mesajları sosyal medya da yayınladı...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, ne olaylar ya! 😅 Wanda ve İcardi’nin aşk hikayesi tam bir dizi konusu, her bölümde farklı bir entrika var resmen! Wanda'nın Arjantin'de ünlü olup İcardi'nin istenmeyen adam haline gelmesi bayağı trajikomik bir durum aslında. Ama hangisi haklı dersen, ilişkilerde bazen kimin haklı olduğunu söylemek zor, çünkü her iki tarafın da kendi hikayesi ve bakış açısı var.🙈 İşin içine duygular ve çocuklar karışınca ortalık iyice karışıyor. Ancak, özel meselelerin sosyal medyada paylaşılması işin tuzu biberi olmuş gibi geliyor bana. Her iki taraf da biraz daha özel hayatlarını korumalı bence. Kim bilir, belki bir gün barışırlar? 🤷♂️💕