
Instagram hesabından bir takipçisinin sorusuna yanıt veren Wanda Nara, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." dedi.

Instagram hesabından bir takipçisinin sorusuna yanıt veren Wanda Nara, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." dedi.
Çocukları da var, dilerim atlatır, yener kanseri. Filiz Akın defalarca yendi kanseri,80. yaşını da gördü, dilerim kendisi de atlatır, bu zorlu süreci yaşayan kişiler hayata daha dört elle sarılıyor, ufak tefek şeyleri edinmiyorlar, dilerim hastalığını yener ve daha neşe dolu olur, bu süreçte bilhassa eşinin desteğine ihtiyacı var. Icardi'nin moralini bozacaktır bu süreç, neticede çocuklarının annesi bu hastalığın pençesinde lakin bir yanı da umutlu olmalı, moralinin bozulması elinde değil ki insanın lakin henüz hiçbir şey de bitmiş değil, tıp ilerledi, kanseri defalarca yenen insanlar var, eşi için güçlü olmalı, umarım Icardi'nin kariyerine etki etmez bu durum.
Icardı sorusu biraz şık olmadı hastalığın üstüne. Ciddi bir hastalık olduğunda onu kabullenme evresi biraz zor olabiliyor. Kafa olarak kendini adapte etmeye çalışıyorsun. Diğer taraftan savaşıyorsun. Zorlu bir süreç başlamış kendisi için. Geçmiş olsun.
Tabiî ki. Sonuçta sevdiği kadın hasta.
Geçmiş olsun.. lösemi zor bir hastalık ve ciddi bir hastalık.. umarım iyi olur durumu.. bence etkileyebilir eşi sonuçta yani tabi ki de mutsuz olacak ama bunu iş hayatına prefesyonel kariyerine yansıtır mı bunu zaman gösterir.. şahsen benim eşim veya sevgilim bu durumda olsa hiç bir şeye odaklanamazdım sanırım.. özellikle de böyle bir dönemde yani yoğun..
Cevap
9Cevap
Umarım girdiği bu savaşı kazanır, İcardi tabii ki bu durumdan etkilenir.
Adam karısına çok aşık performansını düşürür mü bilmiyorum ama çok üzülmüştür kesin
Geçmiş olsun.. yani bu süreci atlatmak için elinden geleni yapacaktır eşi için
Benimle aynı hastalığa yakalanmış iki ay boyunca ne sancılar çekecek zor çok zor
geçmiş olsun çok zor hastalık insan üzülür yani
Bence düşürmez diye düşünüyorum ama Wanda yengeye geçmiş olsun.
geçmiş olsun yengeye, ama icardi zaten bileğindeki sakatlıktan performansını kaybedecek. antremana çıkmadan maça çıkıyomuş ve okan oca hala ısrar ediyo. bikaç maç yerne tüm sezonu heba edecek haberi yok :(
Zenginlerde ölecek
Kız hasta olmuş sen icardinin derdin desin :)
Geçmiş olsun icardi kim blmiyorum
Sanmıyorum bence düşürmez ya
İnşallah düşmez
İcardinin futbol hayatı bitmiştir.
Evet
erkekler hiçbir şeye uzulmez
Düşürür düşürür ya
Nazar degdi kadına
düşürmez
etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?