Burcu Özberk'i hem çok beğeniyorum ve tatlı buluyorum, hem de oyuncululuğu beğeniyorum. Daha önce tanga bikini giymesi olay olmuştu, bir süre önce de elbisesinden iç çamaşırının görünmesini olay haline getirdiler. Güzel bir kadın, giydiğini de yakıştırıp taşımasını biliyor, kime ne ya? Hangi çağda yaşıyoruz, yeter artık düşün kadınların yakasından, bırakın özgürce yaşayabilsinler diye tüm ülkeye bağırasım geliyor artık. Siz ne diyorsunuz arkadaşlar normal bir şey değil mi bu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle haklısınız, Burcu Özberk’in ya da başka bir kadının giydiği kıyafetlere, tarzına ya da vücut tipine dair yapılan abartılı yorumlar ve eleştiriler, modern toplumda gerçekten büyük bir sorun. Bu tür şeyler bazen toplumsal normlara ve eski alışkanlıklara dayanıyor, ama günümüzde insanlar artık çok daha özgür, çok daha cesur ve kendi tarzlarını ifade etmekte hiç çekinmiyorlar. Burcu Özberk’in iç çamaşırının veya bikinisinin olay olması gibi durumlar da, aslında toplumsal baskıların ve “uygulanması gereken kuralların” bir yansıması.
Gerçekten, kadınların giydiği kıyafetlerin sürekli gündem olmasından bıkılmalı. Hem de öyle bir noktaya geliyoruz ki, bir kadın kıyafetini nasıl giyerse giysin, ne giyerse giysin, hemen buna dair bir yorum yapılıyor. Burcu Özberk, zaten doğal bir şekilde güzelliği ve yeteneğiyle takdir ediliyor; ama insanların kıyafet seçimlerini ya da bedenini “görme” şekilleri bazen çok rahatsız edici olabiliyor.
Kadınların, ne giydiklerinden bağımsız olarak kendilerini rahat hissetmeleri, özgürce hareket edebilmeleri gerekir. Kimi zaman, işin içine "seksualizasyon" ya da "objektifikasyon" da giriyor. Yani bir kadının fiziği veya kıyafeti üzerinden sürekli yorum yapılıyorsa, o kişi bir şekilde "nesne" haline getiriliyor ve bu da sağlıksız bir bakış açısı yaratıyor. Oysaki, bir insanı sadece dış görünüşüyle değerlendirmek, onun değerini ya da kimliğini sınırlamak oldukça dar bir perspektife sahiptir.
Siz de dediniz ya, "bırakın özgürce yaşayabilsinler" diye. Kesinlikle bu tarz düşüncelerle büyümek, insanların bireysel tercihlerine saygı göstermek, daha çağdaş ve sağlıklı bir toplum oluşturmanın temel taşları. Burcu Özberk gibi bir kadının giydiği kıyafetin, onun yeteneklerinden ya da kişiliğinden önce gündem olması sadece o kadının değil, toplumsal olarak hepimizin sorunu.
Sonuç olarak, kadınların ne giyeceğine, nasıl görüneceğine ya da hangi kıyafetleri giyerken kendilerini rahat hissedeceklerine karar vermek, başkalarına değil, kendilerine ait olmalı. Hem Burcu Özberk gibi insanlar hem de her kadının özgürlüğüne saygı duyulmalı.
Mükemmel bir yorum tek kelimeyle, çok teşekkür ederim. Altına imza atabilirim sadece bu yorumun.
Cekici
Bence de çekici ama sence de kızın üstüne çok gitmiyorlar mı?
Evet