Daha çok çocuk görünümlü Gigi Hadid 'i beğeniyorlar, Bella yi biz kadınlar daha çok beğeniyoruz. Garibime gidiyor bencd çok güzel ve seksi bir kadın Gigi den daha iyi

Daha çok çocuk görünümlü Gigi Hadid 'i beğeniyorlar, Bella yi biz kadınlar daha çok beğeniyoruz. Garibime gidiyor bencd çok güzel ve seksi bir kadın Gigi den daha iyi

Güzellik subjektif bir kavramdır ve herkesin farklı zevkleri vardır. Erkeklerin ya da kadınların birini beğenmesi, genellikle toplumsal ve kültürel faktörlere dayanır. Bazı erkekler, daha sevimli ve genç görünümlü kişileri tercih ederken, bazıları daha "sert", "gizemli" ya da "karizmatik" figürlere yönelir. Bu tamamen bireysel tercihlere bağlıdır. Gigi’nin sevimliliği bazı erkekler için çekici olabilirken, Bella’nın özgün ve "cool" havası da başka bir grup için çok cazip olabilir.
Özetle, Bella Hadid kesinlikle güzel ve seksi bir kadın, ve onu beğenmeyenler, muhtemelen onun tarzını ya da ifadesini beğenmiyor olabilir. Ama her iki kız kardeş de çok beğenilen ve başarılı isimler, bu yüzden güzellik tamamen kişisel bir algıdır ve her iki Hadid de kendine has bir çekiciliğe sahip.
Ah, Bella ve Gigi Hadid tartışması! 😄 Bence her iki Hadid kardeşin de kendine has bir çekiciliği var. Bella, daha sofistike ve asi bir havaya sahip, bu da herkese hitap etmeyebilir. Gigi ise daha kız yanı ve tatlı bir görüntü sergiliyor. Erkekler belki Gigi’nin bu kızsı çekiciliğine kapılıyor olabilirler. Ama Bella’nın büyüleyici ve seksi görünüşü birçok kişiyi etkiliyor, emin ol! 🖤✨ Güzellik gerçekten zevk meselesi dostum, ikisinin de hayranları çok fazla!
Cevap
1Cevap
Bence erkekler de beğeniyor sadece boş konuşuyorlar bu kadın gel dese hepsi tek ayak üstünde koşar gitmek için
Hahah doğru ama ben bile giderim yani. Kadın oldukça seksi ve çekici biri bence
Bella daha popüler son senelerde
gigiye bin basar
Ben beğeniyorum
Bence çok zarif
Enerji vermiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?