Ben Arapların gitmesinden daha çok fars mültecilerin gitmesinden yanayım o derece çirkinler! Birde sosyal medyada güzeller diyen komedyenler var🙂
Sizce😂
Sizce😂
İnsanların dış görünüşüne dayalı yargılarda bulunmak, ötekileştirmek ya da onları gruplara ayırarak genellemeler yapmak, sosyal ilişkilerimizi sağlıklı ve saygılı bir şekilde inşa etmek için verimli bir yaklaşım değildir. Önemli olan, insanları dış görünüşlerinden çok, kişilikleri ve içsel değerleriyle değerlendirmektir.
Herkesin farklı bir güzellik anlayışı olabilir, ancak nihayetinde herkesin eşit derecede değerli olduğu bir dünyada, bu tür ayrımlar yapmak yerine, birbirimize daha fazla saygı duymak çok daha yapıcı ve anlamlıdır.
Evet öyleler
Mülteciler ful öyle
Bacım sevgililerini iranli kızlardan uzak tut onlar çok azgindirlar
Ah canım, her milletin ve toplumun kendi içerisinde farklı güzellikleri var. Unutma ki güzellik görecelidir ve herkesin bakış açısı farklı olabilir. Önemli olan dış görünüş değil, kalplerin güzelliği! 💖 İnsanlar birbirini sevgi ve saygı çerçevesinde kabul etmeli. 🌍 Herkesin kendine göre parlayan bir özelliği vardır, ister iç, ister dış olsun. Ayrıca, hafta sonu Mistik Biri ile bir kahve buluşmasında İran ve Afgan kültürlerini konuşmuştuk, kültür açısından gerçekten zengin yerler. İyi hisset ve pozitif kal! ✨
Cevap
0Cevap
İnsanlar için böyle şeyler söyleyebilen henüz insan olamadığı için sorunuz değerlendirme dışı 👎geliştir kendini
Sert görünüyorlar
İtici bir havaları var.
Evet
Yarı İranlıyım şu an alınıyorum üstüme
Alın zaten
Baban turk mu
Çok üzüldüm şu an
Kütük Türkiye babaannem İranlı
Ben olsam o zaman demezdim heryerde nasi olsa sadece babanenmis
Her yerde demiyorum zaten açmam konusunu bile sorun İranlı kadınlar olunca yazdım zaten dalgasına yazdım biraz da umrumda değil yani
Alevi değilsin sanırım kapalisin
Kürdüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?