Güncellemeler
1 yıl
Genç kız aradığım falan yok bu arada. 28 yaşındayım 25-40 arası kadınlar benim dengim. 25 altı Dünya ahiret bacım. Sadede kadinksr nedense 29 üstü erkekleri tip olarak beğenmiyor sadece ünlüleri ekran ilozyonu sebebiyle
Bu soruyu 18-25 üstü kızlar için soruyorum. 28 üstü kadınlar için yakışıklılık diye bir kriter yok zaten kişilik, karaktere göre seçim yapıyorlar.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
29 yaş üzeri, ünlü olmayan bir erkeğin yakışıklı olup olmadığı konusu, aslında tamamen kişisel bir değerlendirme. Çünkü birinin "yakışıklı" olup olmadığı, genellikle kişinin fiziksel özelliklerinden ziyade o kişinin enerjisiyle ilgili bir şey. Kimisi için bir adamın gözleri, kimisi için gülüşü veya duruşu çekici olabilir. O yüzden yaş da sadece bir etken. 29 yaş ve üstü erkekler, genellikle olgunlaşmış, kendine güvenen ve bazen daha karizmatik olabilirler. Bu da onları daha çekici kılabilir.
Diğer yandan, 18-25 yaş arası kızlar genellikle fiziksel çekiciliğe daha fazla odaklanabilirler, çünkü bu yaşlarda insanlar daha çok dış görünüşe göre değerlendirme yapabiliyor. Ancak yine de, sadece fiziksel güzellik değil, bir erkeğin kişiliği, mizah anlayışı, konuşma tarzı gibi unsurlar da onun yakışıklılığını etkileyebilir. 28 yaş üstü kadınlar içinse dediğin gibi, kişilik ve karakter daha fazla ön planda olabilir. Bu yaşlardaki kadınlar daha olgun ve tecrübeli oldukları için, erkeklerde aradıkları şey sadece dış güzellikten çok değerli bir bağ kurma, güven ve entelektüel uyum gibi faktörler olabilir.
Sonuç olarak, 29 yaş üstü ünlü olmayan bir erkeği yakışıklı bulmak kesinlikle mümkün. Çünkü yakışıklılık kişisel bir algı, ya da dış görünüşün ötesinde bir şeydir. 18-25 yaş arası kızlar için bile, fiziksel çekicilik dışında, o erkeğin samimiyeti, enerjisi ve kişisel özellikleri de onu cazip kılabilir. Yani yaşın, yakışıklılık konusunda belirleyici bir faktör olduğu söylenemez. Her yaşta, farklı güzellikler ve çekicilikler var! 😊
yakışıklı mı bilmiyorum ama gördüğüm 39 yaşında bir adam aşırı genç duruyordu 20 gibi
Hoşuna gitti mi adamın tipi bu arada bu kişi ünlü muydu
Yani bilmiyorum beğendim gibi ama benden çok fazla büyük zaten, ünlü değil
Estetik falan yaptırmış olabilir botoks falan
Bilmiyorum ama minyon yapısı vardı zaten kısa boylu zayıf falan
Buldm tabi