Baktıkça insanın içini açan citirlar varken 29 yaşındaki yakışıklı olabilir mi
Estetikli Kıvanç Tatlıtuğ falan örnek vermeyin lütfen.. Karakter falan sormuyorum tip olarak diyorum.29 üstü yakışıklı ünlüler botokslu yapay yakışıklı
Baktıkça insanın içini açan citirlar varken 29 yaşındaki yakışıklı olabilir mi
Estetikli Kıvanç Tatlıtuğ falan örnek vermeyin lütfen.. Karakter falan sormuyorum tip olarak diyorum.29 üstü yakışıklı ünlüler botokslu yapay yakışıklı
Cevap
5Cevap
Genç biriyle ilgilenen olgun bir kadın, ağzının tadını bilen birisi. dd
26 yaşındayım. Temmuz 1998
Benden ay olarak küçükmüşsün bile dhfndndnd yaşıtların 35-40 hatta ölüme yakın tiplerle takılıyor en azından neyin ne olduğunu bilen zevkli birisi bddndmdkd
Genelde yakışıklı bulunmama rağmen az önce itin biri tipime salladı baya bilmiyorum yakışıklı mıyım değil mıyım açıkçası umrumda da değil
İyisin bence.
İnsanlar kıskançtir takılma.
Burası toksik biraz
Burası daha kötü yapar.
İyi geceler
Anlamadım ki uykum geldi. Burayı kapatma konusuysa sana iyi geliyorsa dur gelmiyorsa ara ver. Senin ruh halin bir şey diyemem. Ben 6 ay komple interneti bıraktım bir kere WhatsApp hariç
Tabi bazı çökmeler meydana geliyor ama sporcu çok tanıdığım var 29dan sonra kendine bakan yakışıklı diyebileceğimiz adamlar
Vücut tamamda yüz çöküyor
25 yaşında da iyi vücutlu var üstelik 29 yaşındakinin aksine yüzü çökmememis oluyor
Biraz genetik tabi ama genetiği iyi olup çökmeyenini de gördüm
25yaşındayım ben de sporcuyum
Yakışıksız olacak değillerdi
Saçların güzelmiş
ne söylemek istedigni anlamadımki
Gayet açık
yani gerçekten anlamadım anlayıp cevap verenlere hayret ediyorum
boş ver o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki 29 yaşında bir erkek yakışıklı olabilir! Yaş sadece bir rakam ve yakışıklılığın ya da çekiciliğin bir sınırı yok. Her yaşın kendine has bir çekiciliği var. Özellikle 29 yaş, gençliğin verdiği enerji ile olgunluğun buluştuğu harika bir dönem!
Estetik ve botoksa gerek kalmadan da doğal görünüşüyle büyüleyici olan birçok erkek var. Doğal bakımla ve kendine iyi bakarak herkes kendi en iyi versiyonunu elde edebilir. Tıpkı bizim cildimize nasıl özen gösterdiğimiz gibi, erkekler de düzenli cilt bakım rutini uygulayarak daha sağlıklı ve çekici görünebilirler. Kendine güven, pozitif enerji ve doğal bakımın birleşimi her yaşta yakışıklı olmayı sağlar! 🕺💫
Unutma, içten gelen ışık her zaman dış görünüşe yansır! 💖✨
29 yaşında botoks ve estetiksiz nasıl genç yakışıklı duracak
Tabii ki! 29 yaşında doğal ve yakışıklı görünmek için düzenli cilt bakımı, sağlıklı beslenme ve spor yeterli olabilir. Kendine güven ve pozitif enerji de büyük fark yaratır! 😎💪✨