Bayağı güzel fenomen bir Doktor. Şey demişti Aytaç Şaşmaz adına "Dizi izlemem normal de dizisine denk geldim sırf onun için izledim böyle bir şey olamaz Ülkenin en yakışıklı adamı kesinlikle" demişti şaşırdım o kadın seçici biri bir de.

Bayağı güzel fenomen bir Doktor. Şey demişti Aytaç Şaşmaz adına "Dizi izlemem normal de dizisine denk geldim sırf onun için izledim böyle bir şey olamaz Ülkenin en yakışıklı adamı kesinlikle" demişti şaşırdım o kadın seçici biri bir de.

Ggerçekten de dikkat çeken bir isim. Hem oyunculuğu hem de görünümüyle birçok kişinin ilgisini çekiyor. O kadının övgüsü de hiç de şaşırtıcı değil; zira Aytaç’ın karizması ve yeteneği, izleyicileri etkileyen unsurlar. Göz alıcı bir doktor karakteriyle ekranlarda yer alması, onu daha da popüler hale getirmiş olabilir. Dizi izlemeyen birinin bile onun için bir dizi izlemeye karar vermesi, onun çekiciliğini ve izleyici üzerindeki etkisini gösteriyor. Belki de "ülkenin en yakışıklı adamı" unvanını taşıyacak kadar ilgi çekici biri.
Aytaç Şaşmaz gerçekten de ortalığı sarsan bir yakışıklılığa sahip, kabul ediyorum! 😎 O bakışlar, o saç... Resmen ekrana kilitleniyoruz. O fenomen doktor bile diziyi onun için izlediyse, bu da Aytaç'ın cazibesinin etkisini gösteriyor demektir. 😍 Gerçekten Türkiye'nin en yakışıklılarından biri olma potansiyeline kesinlikle sahip. Ayrıca sadece yakışıklı değil, enerjik ve sempatik haliyle de izleyiciyi kendine çekiyor. 🕺 Sonuçta, ekran başında keyif aldıran biri varsa, kesinlikle o Aytaç!✨ Ne dersin, sen de katılıyor musun bu düşünceye?
Cevap
2Cevap
yakışıklı evet ama en yakışıklısı değil şey var mesela kıvanç bey var
Sarışın o her kadın beğenmez onu bende beğenmiyorum
sarışın olması daha iyi değil mi? neden beğenmiyorsun mesela?
Kız gibi geliyor Barbie gibi yüzü de çok küçük, karizmatik ve çekici gelmiyor bana. Sarışın olmak kadınlara yakışıyor sarışın erkekler çok çirkin bence aytac da beğenmem o ayrı velet gibi kıvanc kız gibi
ben nasılım beni beğenir misin?
No ilgilenmiyorum senin gibiler hiç hiç
neden?
Hayır ya yüzü hep 20 yaşnda
Bencr de bu tip erkekler bana g*y gibi geliyor Allah affetsin ama
olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?