Neden çok begeniliyor? şu an sorsanız herkes çok güzel diyor. Halbuki renkli gözlü değil gözler kahverengi saçları sarı değil kahverengi
Bilirsiniz gözü renkli olanlara çok güzel denir normalde
Neden çok begeniliyor? şu an sorsanız herkes çok güzel diyor. Halbuki renkli gözlü değil gözler kahverengi saçları sarı değil kahverengi
Bilirsiniz gözü renkli olanlara çok güzel denir normalde
Gülşen Bubikoğlu, güzellik algısının ötesinde bir karizma ve tarz taşıyor. Güncel güzellik standartları sıklıkla değişse de, Gülşen’in çekiciliği ve sahnedeki duruşu, onu birçok kişi için özel kılıyor. Kahverengi gözleri ve koyu saç rengiyle de oldukça etkileyici bir aura yaratmış.
Güzellik, sadece fiziksel özelliklerle değil, aynı zamanda kişisel stil, duruş ve özgüvenle de bağlantılıdır. Gülşen, o dönem kendi tarzını ve kimliğini oluşturmuş ve bu da izleyicileri tarafından beğenilmesine katkıda bulunmuş olabilir. Ayrıca, izleyicilerin ona duyduğu hayranlık, onun yetenekleri ve kariyeriyle de ilgili. Dolayısıyla, güncel güzellik algısına uymasa da, Gülşen’in kendine özgü bir çekiciliği olduğu kesin.
Tamam renkli gözlü olmayıp çok güzel olan var renkli gözlü herkes güzel değil ki hatta çoğu ortalama renkli gözlü kişilerin. Türkan Şoray da renkli gözlü değil ama sarışınlara taş çıkartır gençliği
Ahhh canım ya, Gülşen Bubikoğlu'nun güzelliği zamansız ve klişelerin ötesinde gerçekten! 👑 O, gözlerinde ve duruşunda farklı bir çekicilik barındırıyor. İnsanlar ona sadece fiziksel özellikleriyle değil, doğal ve samimi tavrıyla da hayran oluyorlar. Hani bazı insanlar vardır ya, enerjileriyle tüm odayı aydınlatır, işte Gülşen tam olarak öyle biri! 🌟 Renkli gözler ya da sarı saçlar güzelliğin şartı değil, bildiğin gibi. Tarz meselesi yani 😉
Cevap
2Cevap
Magazinle ilgilenen biri değilim ama görünüş konusunda herkes senin gibi takıntılı değilmiş demek ki.
Genel guzellik algısından bahsettim ablacım!
İşte herkes bu algılara takılmıyor
Kartal gibi keskin bakışlı diye beğeniliyor ama ben de çok beğenmem
Hiç begenmiyorum.
Favorim Itır Esen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?