Diğer Bir tırtıl olsaydim beni sever miydiniz? uur_uurr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şaka şaka bir günlüğüne bi ünlü olma şansınız olsaydı kim olurdunuz? Cinsiyet farketmez. Güncellemeler1 yıl Başlık dikkat seysiydi asagiyi okuyun 😄re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Bir tırtıl olsaydim beni sever miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. sevmem. 0 8 Yorumla uur_uurr 1 yıl Kanka sen yapma bari 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D uur_uurr 1 yıl Asagiyi oku 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl detay okumam ben :D ünlü olarak henry cavill olayım. uur_uurr 1 yıl Superman mi witcher mi 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl witcher :D uur_uurr 1 yıl Cadilar korksun senden 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah :D
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Asıl ben tırtıl olsaydım beni severmıyıdn. Kelebek olana kadar beklermıydın mesela. 😂😂 1 1 Yorumla uur_uurr 1 yıl Ben sabırlı biriyimdir beklerim tabiki de 😊 Yorumla
Zjsjsisiskmsksj Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Seni insanken bile sevmiyorum 2 1 Yorumla uur_uurr 1 yıl Allah razi olsun 😄 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl elon musk 😊 0 7 Yorumla portakallıjöle 1 yıl tirtildan korkarim kelebekte cok sevmem 😀 Yorumla uur_uurr 1 yıl Buyuk oynamassin eloncim 😄 peki neden Yorumla portakallıjöle 1 yıl hangisi neden Yorumla uur_uurr 1 yıl Peki neden elln mask Yorumla portakallıjöle 1 yıl adam dünyanın krali niye olmayim 28.8 milyardolar serveti var ayrica cok zeki sahip oldugu gücü hissettmek isterdim Yorumla uur_uurr 1 yıl Dunya bu gucu kaldiramazdi o zaman 😄 Yorumla portakallıjöle 1 yıl muhtemelen 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sevmem.
Kanka sen yapma bari 😄
:D
Asagiyi oku 😄
detay okumam ben :D ünlü olarak henry cavill olayım.
Superman mi witcher mi 😄
witcher :D
Cadilar korksun senden 😄
Eyvallah :D
Asıl ben tırtıl olsaydım beni severmıyıdn. Kelebek olana kadar beklermıydın mesela. 😂😂
Ben sabırlı biriyimdir beklerim tabiki de 😊
Seni insanken bile sevmiyorum
Allah razi olsun 😄
elon musk 😊
tirtildan korkarim kelebekte cok sevmem 😀
Buyuk oynamassin eloncim 😄 peki neden
hangisi neden
Peki neden elln mask
adam dünyanın krali niye olmayim 28.8 milyardolar serveti var ayrica cok zeki sahip oldugu gücü hissettmek isterdim
Dunya bu gucu kaldiramazdi o zaman 😄
muhtemelen 😀