Ama yorumlara bakilirsa kimse sevmiyor bu adami 🙁
Amaaan sevmeyin üleynnn.. ben seviom ya yeter iste 😬😬😝🥳
Bazi insanlar cok sevip bayila bayila izlerken, bazilari da acaip gicik oluo...
Ben sahsen yerlere yata yata izleyen tayfadanim. 2 dk izlemek bile moralimi yukseltir🥰😬..
Bazilari gibi tutup vay efendim yok ordakiler senaryoymus, yok bel altiymis diye dusunmem, dahasi umurumda da olmaz 😎
Bana ii gelio mu --> gelio, guldurup neselendirio mu --> olay bitmistir 🥳🥳

Ücretli platformdan açıp da izleyince bazı muhabbetler uzun ve sıkıcı oluyor ama sosyal medya üzerinde komik anların muhabbetleri denk gelince hiç kacirmadan hepsini tek tek keyifle izliyorum.
Muhabbeti belalti bulan arkadaşlar için de artık bunlar günlük arkadaş muhabbeti zaten. A*k , gibi kelimelerin olmadığı arkadaş muhabbeti mi var?
Ha oraya katılır kendimi asagilattirir miyim? Asla.
Gerekli cevabı versem bile keser, biçer öyle yayinlar o essoglusu, yine seni rezil eder 🤣🤣🤣
🙃🙃😅
Cikmak yurek ister haklisinn😆
Ayy dur dur cikma sen 🤫🤫
Bel altı kısmına katılmakla birlikte ben de gülerek izliyorum. Yani açıp izlemedim ama reels olarak denk geliyorum. Bana sorulsa veya yapılsa o espriler nasıl karşılarım? Bilmiyorum ama şakaya vurduğu için çok da takılmam büyük ihtimalle. Çünkü çok yakın bir kız arkadaşımla da bazen benzer şekillerde birbirimize takılmış olduğumuz oluyor. Mesela yaşlı, dedem yaşında bir adam istek attığında “Kabul etseydin ya kanka. Adam zengin birine benziyor. Az parasını yerdin.”demişliği var. Ha ikimiz de yapar mıyız? Hayır. Aslında yaşına başına bakmadan takip isteği atıp yazıyorlarsa gayet de hak etmiyorlar değil. Sen kaç yaşındasın? Ben kaç yaşındayım? Yaşından başından utan yani.
Renkler ve zevkler meselesi ilk başlarda arkadaşların seçimiyle izlemiştim ama beni hiç mi hiç sarmadı güldürmedi yani kufurler hakaret ve aşağılamalar beni hiç eğlendirmedir.
Siz eğleniyorsanız tabi izleyenler konuşanlar tarafında olabilirsiniz. Benim şu an favorim Gökhan Ünver yakın zamanda bilet alıp gitmek istiyorum. İnstagramda hikaye ve paylaşımlarını gerçek hayattan bir parça, samimi ve içten buluyorum. Bize Küfürsüz ve hakaretsiz de bu işin yapılabileceğini gösteren Gökhan Ünver’i seve seve destekliyorum. 😅👍💫
Annem sever, ben de bazen o izlerken izlerim. Pratik zekası fazla, güldürüyor, ama tabii orada anlatılan olaylar gerçekse eğer, toplumun geldiği ahlaki yozlaşma da gelecek nesiller için kötü. Sahteyse ise reyting uğruna yapılan bu olayda kötü.
Iki ucu da b. klu degnek dion 😂🤪
Fantazilerine karisamam dostum 🙄🤫
Bilemem artikin 😝🥳
Hahaaa deli😁😆😅
Degneye mi tirtikliya mi
Ah, Hasan Can ve Konuşanlar! 😍 Ben de senin gibiyim, vallahi yerlerdeyim gülmekten. O absürt mizah anlayışı, bel altı esprileri bile bir o kadar eğlenceli hale getiriyor. Ayrıca senaryo olup olmaması da bence hiç önemli değil. Önemli olan içten kahkahalar atmamızı sağlamaları, değil mi? 😄 Herkesin herkesi ve her şeyi sevmek zorunda olmadığını biliyoruz zaten. Bize mutluluk veriyorsa olay bitmiştir! 🤩 Hayat çok kısa, eğlenmek lazım bence de! 🎉
😊🥰🥳🥳
Bana mi yuruyorsun sen bakim.😉
@Sekiz kendiniz sorunuz kuzum 😝
Hem aramizdaki iliskiye karismayin siz 🥰🥰
@Sekiz haha farketti sukur 😉
Ben seni takip ettim sadece 😇😇
@Sekiz takipci listende yokum, hayal kurma cicim 😝😝
@Sekiz o zaman ne diye hala yanlis yerden devam ediyorsun 🤣😅
Belki cocuk bana acilacakti, hazir yurumeye baslamisti 🥳🥳
Sen bozdun 😪
@Sekiz haha merak etme, her zmnki. halim bu 🤪🤪😎
@Sekiz ohoo ne 46lar eskittik biz 😅
Simdiyse cok daha buyuk sayilara gectik.😎😎
47deyiz mesela Şu an 🤣🤣🤪
@Sekiz benim yarim kadar neseli olup hayattan zevk alabilse yeter 🥰🥰
@Sekiz ins ins 🙏🙏
Yeter ki sen su Batucugumla. kismetimi kapama da cocuklarimizi gorebilelim.😇😇🥰
@Sekiz beni birakip gidemion biliyorum 😇😇🥰
Ahh Batucugum da senin ceyregin kadar olaydi 😪😪
Cevap
48Cevap
ben sevmediğim ve saçma bulduğum için izlemiyorum.
Severek izlerim
Burdakilerde ne ahlak bekçisi olmuşlar yani sanki Burada her cinsel soruya atlayan özelden kadin kullanicilari taciz eden bunlar degil
Ayrıca bir kaç bel alti espirisinden kimsenin ahlaki bozulmaz
Başkasının hakkını yemek başkasına haksızlık yapmak
Yapılan haksızlıkları görmezden gelmek
Bir kereden bir sey olmaz demek
Bunlar toplumun ahlakını bozar kii artık Türkiye’de toplumsal çürüme öyle bi noktaya geldiki bunun dönüsü yok
👏👏👏
Tv den izlemek güzel ama para verip orada kendime küfür ettirmem 😎
Hahaha aynen 😝
Ama tv de makaslıyorlar 😂
Tabiki, yari yariya kesip sadece komik yerleri yayinliyorlar
Bazı küfürleri de kesiyorlar bence
Ne olursa olsun bel altı muhabbetlerin döndüğü utanç verici olduğu bilinmesine rağmen bu şekilde kameralar önünde bütün topluma izlettirilerek çok şey normalleştiriliyor. Özellikle kadınların yaptığı oradaki konuşmalar.. Böyle şeylerin mizahı olmaz aslında ama halk seviyor iş yürüyor.
Böyle bir konsepte katılmadığım için önceden kimlerle neler ne kadar konuşulacak şekilde konuşunca doğaçlamanında etkisinin verilip kurgu olduğunu düşünüyorum.
Bunun aksinin ispatı da ancak oraya katılmakla mümkün olacaktır.
Ben kurgu ya da degil kisminda hic degilim. Beni eglendirio mu, keyfimi. yerine getirio mu ona bakarim.😬🥳
Elbette bir çoğumuz bazı sekanslara denk gelince gülüyoruz.
Sorun yok fakat bunu desen inkar ederler kurgu değil derler o bir konsep zaten oraya gelenler bunun bilincinde geliyor.
Örneğin yoksa bir savcı avukat neden kendisine parodi adı altında küfür ettirsin millette gülsün kurgusal tarafı kimin nereye oturacağı kadar bariz belli
Soruya düşünceniz nedir diyerek bize hitap edince düşüncemi bu şekilde açıkladım.
Piki. efem tesekkuler 🙏🙏
Iyisimi hep. beraber bi bolum acip izleyelim,. keyfimiz yerine gelsin 🥳🥳
Ricalar efem iyi seyirler...
Güldürüyor bende seviyorum da son zamanlarda çok izlemiyorum. Bayılan çok evet. Çabuk cevaplar veriyor zeki adam. Komik. Bilgili de öyle cahil birisi değil.
Espiri yetenegi zeka gerektirir bi kere 😉🧠🧠
Evet baby 🌹
Yaa ben çok seviyorum her bölümünü de izledim. Stres atmak için bire bir , eee o da zaten bizim semtin çocuğu ve çok başarılı buluyorum 👍👋👋
Cok sukur akli basinda bi yorum gordum🙏🙏.
Espiriden anlayan pozitif insanlar harbi belli edio kendini 🥰🥰😘
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰💕😘
Karşıma çıktıkça keyifle bakıyorum hızlı cevap olması ortak noktamız belki ondan çekiyor iyi yani
Zeki adamin hali baska iste 😉🧠
tirrek bir tip hem komik hem değil. Bazen gülüyoruz bazen sovuyoruz. Çünkü adam ülke insanını yansıtıyor.
Dobra oldugu iicn yasitiyor evet👍
Sana yemin ediyorum benim aklımdan geçen soruydu ama bende cevaplayım hanimefendi bence çok gereksiz ve saçma bı program
Bu kadar reyting almasi gerekli oldugunu gosterir 😅
Ki bence de bu ulkede biraz da gulmeye ihtiyacimiz var
Herkesin izlemesi ya da ailece oturup izlenmesi sart degil tabiki 😊😇 zaten normal tv'de yayinlanan bir program. degil bu , ozel
Ama soyle de bir gercek var ki artik yerel tv'lerde yet alan diziler bile ailece izlenebilecek tarzda degiller.. bir suru cinsellik, tecavuz ya da küfür sahnesi iceriyorlar 🙁🙁
Keske baska seylerle yetisme cabasi gostersek 😏😏
Sen de mi o kafadansin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yillardir Avrupada yasayan biri olarak soyelyebilirim ki; hic oyle bi durum yok ortada , dahasi ah vah ederek izliyoruz olan biteni 🙁😪
Haaa ii bari 😅
Ben oraya çıkan insanların gerçekleri anlattıklarını düşünmüyorum. Komik ama bel altı oluşu artık baydı eski tadı yok
Cok da tin yani, dedektifcilik oynamiyorum.. maksat gulmek🥳🥳🥳
Sadece yotubeda bazı komik videolarına denk gelip izliyorum bazen ama açıp takip etmem. Kötü demiyorum ama baştan sona izleyeceğim bir program da değil. 3 adam programı programı çok güzeldi Eser Yenenler, İbrahim ve Oğuzhan’ın.
Aslında komik ama sadece küfür ile komik olmaya çalışma çabaları çirkin
Bazen cirkinlerin cabalari da takdire layik olmalidir leydim 😊😇
Kendi parasıyla kendini aşşağlattıran m... al sürüsü diyorum ben
Millet katila katila guluyorsa stres atiyorsa sorun yok bence 🥳
O zaman buyur git sen de kendine sövdürt
Bilet alican mi 😅
Kendini aşşağılatmak bu kadar hoşuna gidiyorsa ben seni aşşağılarım
Belki de ceneme guveniyorum dostum ya da sivri dilime 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Tipine güvenmediğin kesin ama
Zaten tiple oluyor sandiysan basta hata etmisin dostum.😅🤣😂🤪
Kendi komik değil, anlatılan hikayeler üzerinden basit espiriler yapıyor
Kendi komik olmasa ne diye yarila yarila guluyoruz burada? Esiri yetenegi zeka ile baslar 🧠🧠
Herkesin tarzi kendine hastir. Obur turlusu taklit olur efem 😊
İzlemiyorum, elalemin kafadan atma hikayelerini izlemek hoşuma gitmiyor.
Kafadan atsa ne farkeder, diger komedyenler yapmiyor mu bunu sence? 😅🤣
Yabancı dizi izleme taraftarıyım.
Hepsinin yeri ayri tabiki.. ama ben gulme, neselenme anlaminda diyorum 🥳
Olabilir zevkler renkler tartışılmaz, herkesin komedi anlayışı farklı. Kimisi de osuruğa, küfürlere, hakaretlere gülüyor.
Aynen 🥳🥳
Sitedeki suskuncicek adlı üyenin annesi misiniz?
Ahh keske efladim 🥴
Şimdi profiline baktım aynısı yav
Essah mi dion 😳😳 bilmedigim uvey kizima kavustur beni. hemen 🤗
Ay dur dur ben sana hemen goz dr'umun adrsini verim efladim.. dur bakim surda bi yerlerde olacakti 🧐
Allahım aynı tip
🤪🤪
Kimi sever kimi sevmez programı itici bulur tamamen kişiye kalmış
Ancak ben severim Tv den izlemek güzel ama para verip orada kendime küfür ettirmem şahsen yani kaldıramam diye düşünüyorum 😀
Abazalik ahlaksızlık o programda diz boyu herşeyi normal gibi anlatan kocasının yanında karısına sulanan ve eşinin de geniş geniş gülmesi böyle bir program izlenmez
Bana bu adam çok tuaf geliyor çünkü konuşma tarzı komik ve sempatik 😀eglenceli degil Cinsellik üzerinden espiri yapıyor. Ve insanlar buna gülüyor. Birisi sizin annenize hakaret etseydi gülmezsiniz ama bu adam çok hakaret ediyor ve gülüyorsunuz ve mantıksız olan şey komik degil ve konuşma şivesine gülüyorsunuz. Bunu sevmedim.
Komik degil , sadece şivesi yani konuşma uslubu komik
Bence insanlar bu adama çok gülüyor çünkü türkiye'de sosyal çürüme var insanların gülmeye ihtiyacı var ve bu adam bunun için çabalıyor gibi hissediyorum.
Ben youtube zamanından beri kaçırmadan izliyorum çok da severim. Duruşunu çizgisini de hiç bozmadı valla saygım sonsuz. Ettiği yardımlar, topladığı bağışlar cidden helal olsun
Cok sukur akli basinda bi yorum 🙏🙏
Keske herkes biraz da bu iyi yanlarini gorenbilse
İzlerdim. Sonradan sıkıldım ama Son cümlene katılıyorum
Katil bana 😬😬
Ben çok seviyorum sürekli tekrar tekrar izliyorum bölümlerini çok keyif alıyorum ve çok gülüyorum
İlk başladığında birkaç bölüm izlemiştim sonrasında bel altı programına döndü. Şu an takip etmiyorum.
Yeni neslin en iyilerinden farklı bir formatla sağlam yer edindi. Ben youtube zamanından beri izleyicisiyim umarım seneler boyu sürer konuşanlar.
Helal. be🙏🙏
Çok bel altı bir program o yüzden izlemiyorum esprileri çok vasat
Aşırı küfür var ve kişiler tüm özelini döküyor resmen
Yayınlanmaması gereken bir çok program gibi bir program
motivasyon kaybı yaşadığımda, mutsuz ya da halsiz olduğumda açar izlerim hasan can'ı. pandemide güzel bi bağ kurduk kendisiyle, hala da devam yani. konuşanlar diye bir program iyi ki yapmış yani benim ihtiyacım varmış gerçekten böyle sohbet makara ortamına
Ne gıcık olurum ne Ayılıp bayılıyorum ara açıp izlerim bazı bölümler baya iyi
her hafta yeni bölüm gelse diye bekliyorum cidden benim moralimi aşırı yükseltiyor neşe kaynağım
Dimi yaaa, ben de 2 dk izlesem gulme krizine giriyorum 🙃
Acayip sariyor tam benlik program, iki kere de bilet alıp izlemeye gitmiştim. Çok eglenceli bence
Bence de 👍
Hiç ilgimi çekmiyor ayrıca ülkenin ahlak seviyesine aykırı
Hangi ulkede yasiyorsun acaba? Ahlakli bir toplumda bulundugunu hic dusunmuyorum, bence sende dusunme !
Evet haklisin.. ama bunu ozel bi kanalda istege bagli izlenen bi programa suc atmadan once yerel kanallarda. yer alan dizilerdeki cinsellik., tecavuz,. kabayadayilik,. kufur sahnelerini izlerken irdele ve dusun derim‼️‼️
Bence de , at gozlugune devamke 😏😏
Onemli olan o koyun surusune karismamakta zaten evlat. Allah herkese akil vermis, kendi kafasini kullansin dusunsun de kotuye uymasin dogruyu bulsun diye
Aferin sanaa 👍
Şu an Hasan Can izlicem. Belki sonra bebeeem 😝
Her yanlis koyun bile gunde iki kez dogruyu soyler demisler 😅😅
Anladin sen onu 😝
Üslubu çok yanlış güldürüyor ama saygısız konuşuyor gbi
Dobra adam👍
bel altı muhabbet espiri vs yapmak komedi olmuş ama aynı espirileri dışarda yapsan sapıksın. bel altı olmasa boş teneke bi adam
Hiç konuşanlar izlemedim ama izlemeyi istiyorum ya ☺
Ya esprileri çok kaliteli ama bel altı çok konuşuluyor biraz rahatsız edici
Hasan can pandemide delirmememizi sağladı. Hala da bu kötü gündemlere rağmen güldürmeye devam ediyor.
Hasan can’ı izlemeye bayılıyorum çok komik ve sempatik karakteri içim yorum bile yapmıyorum çünkü yaptıgı şeyler ile kendini gayet gösteriyor❤️
İyy dünyanın en iğrenç 2. programi
Bunaa da sukur, ya ilki olaydi 😅🤣
Büyük zaman kaybı.
Zamanim bol, sorun yok.😎🥳
Karşı cinsten tiksinmemi sağladı
Hhhahhaa
Bu olayi da adamcagizin ustune yikman cok ayip ama 😉😝
Yok yahu ihale ona kalmadı onun sayesinde gözüm açıldı:))
Bi derece kabul edilebilir hadi 😝
Sağol varol😁😁👍🤲🤲
Hasan Can dan nefret ediyorum
Dunyalilardan tiskiniyorum 😝
Direk o geldi aklima yorumunu okuyunca 🙃
😇🥰😘
Sevmedim sevmiyorum sevmeyeceğim
Aferin beebeem 😉
adam bu işi çok iyi yapıyo. insan çözümlemesi, hazırcevaplılığı, samimiyeti. kimseyi dışlaması yok, kimseye saldırması yok. tek amacı insanları eğlendirmek onu da çok iyi yapıyo
izlemekten keyif alıyorum ben. sohbetiyle seyircisiyle samimiyeti çok içten geliyor bana. hiç değilmemesi de cabası tabii, ilk tanıdığım hasan can'la bugün izlediğim hasan can aynı..
Keyifle takip ediyorum programı süper bir iş ortaya koydu hasan tebrik etmek lazım
Çok kötü hiç sevmiyorum bu nasıl bir program hep +18 bel altı muhabbet
Çok saçma
Bunu izleyipte komik bulan insan seviyesizdir net...
Abazan programı
Komedi kismini gorememen de senin bakis acini belirler 😝
Ciddiyim
Ben de 😬😬
Bu program komedi unsuru içermiyor, libido arttırıcı abazalar için, bel altı komedi kolay ama bu arkadaş küfürbaz
Ben de neden 45 yasinda katila katila guluyorum o zaman 😅🤣?
Ben kurgu olarak görüyorum ve açlığın çok olduğu bu ülkede çok basit bir program old düşünüyorum
Abazasın ve bel altı konuşmak hoşuna gidiyor, muhtemelen bastırılmış duyguların var
Ama bunu hakaret algılama, herkes dönem dönem abaza olabilir😃
Kurgu ya da degil, piyasadaki cogu komedyen sahneye kurgulanmis bi showla gidiyor zaten.. ama senin gibi dusunenlerin farkedemedigi bisi var; bu adam gercekten cok zeki.. genel kulturu genis, her konuda bilgili var ve acaip bi hazir cevap yapisi var. Ayrica olaylari kimsenin bakamadigi farkli acilardan gorebiliyor. Ksr bkm ama bu da bos insanlarin harci diil 😝😎😎
Hahah sen de komiksin, ama maalesef onun kadar diil.🤪
Ben espri göremiyorum açıkçası kaliteli espri severim ama bu arkadaş birini buluyor (kş kurgu) o da benş şöle s2tiler böyle domalttılar diyor, bu da bi küfür edip hadi yowww deyip seni yazdım tahtaya dşyor, farkında değilsin ama libidoya hitap eden bir itiraf programı daha çok, ta da erkekse aşşalıyor, bence çıtan düşük espride ya da çok yzun zamandır sevişmiyorsun
Tedavi belli, 2. Vitese al, debriyaja bas, arabayı itsinler, bir anda ayağını debriyajdan çek araba çalışınca... netdi bunun adı ya🤣🤣🤣
Anladın demi kertilenkeleciğim🤣🤣🤣
Zeka iceren espiri diye bi durum var, bilmem hic duydun mu daha once? Senin dedigin bel alti bos espiriler. recep. ivedikte. olan seylerdir 😅🤣 ama hazir cevap olmak, zekice espiriler yapmak baska biseydir. Herkes o acidan bakamaz 🧠
Bak mesela senin olayin suna benzer; bazilari instayi sadece abaza olarak kullanir, kari kiza bakar ve karsisina dogal olarak hep bu tarz icerikler cikar.. cunku instagramdan almak istedigi budur... ama bir digeri tutar surekli yemek tarifi arastirir ya da saglikli. yiyecekler falan .. karsisina da hep bu tarzda faydali icerikler cikar. Senin olayin da tam olarak bu dostum, icindeki ile ya da gormek istediginle alakali
Kapiş 😉
Sevgili kardeşim ben 50 yaşındayım ve bu arkadaşın zekasını ya demek için kullandığını, seks hijayeleri anlattırıp bir abazaları memnun eden programlar yaptığını görüyorum. Eskiden boş işi olmayan tipler genelevde cam vitrşnin önünde bekler ablaların anlık bş meme göstermesinden hazza gelip önündekine yaslardı sonra da kavga çıkardı, burada sadece kavga çıkmıyor çünkü kurgu var🤣🤣🤣🤣sen seviyorsan izle, bu senin zevkin ben karışmam ve jarışamam, nasıl mutlu oluyorsan öyle yap🤣kapish🤣
Cok şükür anlamişko, ben nasil senin genelev hatirlarina ya da . sahte profilne karisamiyorsam sende benim . espiri anlayisima. karisamazsin dostum.😎😎
Olay bu kadar basit 😬
Sen olayı anlamamışsın🤣onlar benim değil engin ardıç ın hikteleri, ama ana konu o değil ana konu abazanlığın geçince keyif almayacaksın, tamam mı tostum🤣
Sahte profilini de mi anlayamamisim 😂 bi insan 50 yasinda olup ne diye 30 yas profili acar 😉? Abazaliktan degil de neden acaba 😬😬😋🤪🥳🥳
Klavye hatası olabilir mi, bi de bu açıdan bak bakalım🤣
Profil sahte değil bu arada😊😉
Baktim; OLAMAZ 😬😬
Ama öyle🤣byradan da ne anlıyoruz, önyargılı bir abazasın🤣
Hahah su saatten snr ne desen bos farkindasin dimi? kendi kendini curuttun dostum 😝
Sanmıyorum, o senin iddian ve iddialar kanıtlanmadıkça bir kıymet ifade etmez, öpüyorum gözlerinden🤣
Peki, birakalim da okuyanlar karar versin beybisi 🤣
Sen zaten korkundan gizlisin, ama olsun 😝
Ben kararlarımı kendim veririm🤣 korktuğum falan da yok
Aferin sana 😇
Teşekkürler kerttirenkele🤣
Eywalla babalik 🫡
Kendini komik sanan bir arkadaş
Kotu gunler de tebbesum ettırıyor
Bi kere bile açıp izlemedim nefret ediyorum
Toplum ahlakını bozan biri
Gereğinden fazla küfür var ve komik değil
İzlemiyorum ilgilimi çekmiyor konuyu bilmiyorum..
Gayet eğlenceli.
Bazen kurmaca gibi geliyor
Severek izliyorum bende
Gereksiz buluyorum izlemiyorumda
Ben seviyorum güldürüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?