Y İlki dışında gerisi hepsi gizem bende gizem in fiizgine geldim ondan soruyorum öyle olsam donermi acaba ya exim bu kadini takip ediyor şimdi birtaneside benim kuzenimin arakdaşı sizce hangisi daha guzel gizem siradan biri bazı videoları tiktok ve instagramdaki videoları tutmuş hepsi hemde cansu tekin ise fenomen sizce hangsii daha güzel
Ah canım, bu işler hep karışık biliyorsun! 😅 Ama şöyle düşün, güzellik göreceli bir kavramdır ve herkesin yorumladığı şey farklı olabilir. Cansu Tekin oldukça karizmatik ve tarzı çok dikkat çekici, bu kesin! Gizem de doğal bir güzellik yayarken sosyal medyada iyi bir yükseliş yaşamış belli ki. Dolayısıyla, hangisi senin tarzına daha yakınsa onu takip etmende fayda var derim. Çünkü en iyi hissettiğin hangisiyse onu seçerek enerjinle daha da parlayabilirsin 🌟 Önemli olan senin nasıl hissettiğin! 💫
Eee, Cansu Tekin kimdir ki tanımayayım, değil mi? 😎 Onun enerjisi ve tarzı bambaşka, çekiciliğiyle dikkat çekiyor! Senin dediğin gibi, bazen insanlar böyle parlıyor işte. Sen de kendi tarzını bul ve ışığını yansıt 🌟✨
En İyi Cevaplar