Size göre hangisi güzel?

Gizli Üye
Ikisi de 20 yaşında (2000 doğumlu) YouTuber. Ikisini de arada izlerim ikisinde de sevdiğim sevmediğim şeyler var. Tanıyıp tanımamanız önemli değil size göre hangisi daha güzel?
İrem Çalhan. Diyetisyenlik okuyor. 2 kız kardeşin küçük olanı. çocukluk arkadaşı olan bir sevgilisi var 1 yıldır.
İrem Çalhan. Diyetisyenlik okuyor. 2 kız kardeşin küçük olanı. çocukluk arkadaşı olan bir sevgilisi var 1 yıldır.
Fatmanur Öztekin Sapmaz. 3 yıldır beraber olduğu ondan 7 yaş büyük sevgilisiyle yeni evlendi. Aşçılık mezunu (2 yıllık)&
Fatmanur Öztekin Sapmaz. 3 yıldır beraber olduğu ondan 7 yaş büyük sevgilisiyle yeni evlendi. Aşçılık mezunu (2 yıllık)&
Biraz bahsedeyim kişiliklerini. İrem Çalhan daha başına buyruk ve her şeyi sorun eden depresif biri yani evinden ofisine kendi arabasıyla gitmesi onu çok yoruyormuş. Ofis adı altında sevgilisiyle yaşadığı bir evi var. Yani her gece orada kalmıyor ama sabahın 8 inde gidiyor ne zaman dönerse. Şımartılarak büyütülmüş biri. Eskiden güzel bir kızken bana göre son 1. 5 yıldır yüzünü mahvetti. Sevgilisi şu spor salonundan çıkmayan tipler vardır ya göğüs ve kol kası abartılı olanlar işte tam öyle bir tip.
Fatmanur Öztekin Sapmaz 3 yıldır beraber olduğu 27 yaşında ki eşiyle 13 Eylülde evlendi. Ailesi irem'in ailesine göre geleneksel. Kanalının asıl amacı makyaj fakat konudan çok saptı. Her şeyin linkini veren ve durmadan ürün tanıtımı yapan biri. Aşçılık mezunu ama şu an evinde oturuyor ve bütün gün dizi/film izliyor bazı günler yemek ve temizlik yapıyor yani ev hanımı denir. 54 kilo olduğu halde 35 kilo gelinlik giyinip düğününün mı yapmacık olduğunu düşünüyorum. Sanki kuklalarmış gibi. Hırslı bir insan. Kaybetmeyi sevmez. Kendisi de bir videosunda bunu söylemişti. Eşinin Volkan Sapmaz'ın kanalında volkanı kimin daha iyi tanıdığı video var volkanın kardeşi ve Fatmanur yarışıyor. Oradan anlarsınız demek istediğimi. Makyajsız hali insanları şaşırtıyor.
İkisini de ne aşırı seviyorum ne de nefret ediyorum. Fakat Fatmanur'un bu dönemde sanki evde kalmış gibi evlenmesine anlam veremedim. Bir sürü kişinin hayatını tehlikeye attılar. Normalde eğer bir çocuk 15 yaşından küçükse ve 1. Dereceden akraba değilse düğüne gelemezken daha 10 yaşına gelmemiş yeğenini düğüne aldı. Düğün dediğim az kişilik kalabalık değil ama Koronanın kişi sayısı yok. Ve insanların bunu hoş görmesi garip. Orada bir sürü kişinin hayatını tehlikeye attılar. 1 yıl beklese bir zararı olmazdı bence hatta faydası olurdu ama kendisi evlenmeye meraklı bir insan yani evim olsun eşyalarım olsun. Zaten biraz videolarını izlerseniz sanki kendine ev dizmiş kendine düğün yapmış gibi. Damatla sadece ilk dans yaptı sonra nedimeleriyle gelin, ablalarıyla gelin, babasıyla gelin. Damat yok...
Size göre hangisi güzel?
4 Cevap