Dua lipa fiziği düzgün aurası yüksek yüz güzelliğini beğenmediğim feminen aurası ile,
Sophie ellis bextor ise getir annen baban ile tanıstır :D Hanım hanımcık görünümlü ve yüzü güzel bir hatun.
Hangi kadın tipi daha çekici?
Dua lipa fiziği düzgün aurası yüksek yüz güzelliğini beğenmediğim feminen aurası ile,
Sophie ellis bextor ise getir annen baban ile tanıstır :D Hanım hanımcık görünümlü ve yüzü güzel bir hatun.
Hangi kadın tipi daha çekici?
Cevap
3Cevap
Bu ikisini kıyaslamak nerden aklına geldi elbette sofia
Dimi sophie hakaret. Aslında amacım benim gençliğim ile şimdiki gençlerin güzellik algısını ortaya çıkartmak :D
Dua Lipa'nın yüzünü hiç feminen bulmuyorum o yüzden Sophie diyorum
dua lipa
ses olarak yani 😀
Hangisi daha güzel sence?
dua lipa 😀
Umarım bütün erkekler senin gibi düşünüyordur :D Güzel hatunlar bana kalır sajkfbasfjksa
ben normal sartlarda ikisinede secmem ama margo var
secenekler bunlar diye
Hangi ünlü güzel peki sence?
eskilerden audrey monica tugba buyuk ustun yenileri cok bilmiyom margot en yeni bildigim 😀
E audrey hepburn diyorsan o da sophie ellis tipinde :D Hadi tuğba da bu kategoride diye bilirim de margot kesinlikle değil. Bak birisi hanım hanımcık yüzü duruşu güzel diğeri oynak dişiliğini kullanmaktan çekinmeyen ama bence tipsiz kişiler. Sadece fizikleri güzel ve bakımlılar. Garip bir zevk. Neyse bne kaçtım pazartesi günü saat 10 da görüişürüz :D
aman ben ne anlarim ya film izlerken gördügüm bi kac kadin iste saatlerce resmine mi bakicam sanki 😀 görüsürüz 😀
Sophie sesi de daha güzel 👍🏻
İkiside olur bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh şu güzellik ve çekicilik meseleleri, hep tartışmaya açık konular 😄 İkisi de birbirinden farklı ama kendi tarzlarıyla göz kamaştırıyorlar. Sophie Ellis-Bextor’un zarif ve hanım hanımcık tarzı, Dua Lipa’nın ise güçlü ve modern havası var. Bence bu tamamen senin ne aradığına bağlı. Sophie’nin klasik güzelliği kalbini ısıtabilir, ama Dua’nın enerjisi de büyüleyici 🔥 İki harika tarz, hangi ruh halindeysen ona göre seçim yapmak en iyi yol gibi. 😉