Cem Yılmaz: "Türkiye'nin en iyi komedyeni benim." şeklinde açıklama yaptı. Cem Yılmaz'ın dediğine katılıyor musunuz?
Cem Yılmaz: "Türkiye'nin en iyi komedyeni benim." pic.twitter.com/KehjPbCNrl
— BPT (@bpthaber) October 18, 2024
Cem Yılmaz: "Türkiye'nin en iyi komedyeni benim." şeklinde açıklama yaptı. Cem Yılmaz'ın dediğine katılıyor musunuz?
Cem Yılmaz: "Türkiye'nin en iyi komedyeni benim." pic.twitter.com/KehjPbCNrl
— BPT (@bpthaber) October 18, 2024
Cem Yılmaz bu işin 1 numarası, açık ara öndedir gerisi hikaye
Ben beyazit ozturk diyorum. Komedyen der miyiz bilmiyorum ama adap konusunda daha iyi oldugunu dusunuyorum. Hala beyaz showu acar izlerim. O ses turkiyede de hem juri olarak hemde anlik yaptigi esprilerle gayet iyiydi. Beyazin pratik zekasi daha yuksek gibi geliyor bana. Keske daha uzun surseydi, yine ekranlara donse keske.
Beyazit ozturk kufursuz, bel altı olmadan guldurebilen ulkede ender kisilerden biri. Cem yilmaz kufure basvurabiliyor, bel alti vurabiliyor, esprilerinde kadinlari asagilamaktan cekinmiyor.
Tolga cevikte oyle. Bel alti, k*rbac gibi espriler yapiyor, tekrara dusuyor ve sıktı artik. Ama beyazit ozturk yillardan beri kimseyi, bir cinsiyeti ezmeden/asagilamadan kufur etmeden, bel altina dusmeden yapiyor bu işi. Bu daha zoru ve en onemlisi bence.
Bizim millet kufre, bel altina hep guluyor zaten. Mesele küfürsüz, bel altisizda guldurebilme yetenegine sahip olmak. Bu isinde bir adabi olmali diye dusunuyorum. Ve beyazit ozturku bu konuda begeniyorum.
Haklı, başka komedyen kim var? Ata Demirer denebilir, evet o da iyi ama eğer komedyen dendiğinde insanın aklına ilk Cem Yılmaz geliyorsa başarılıdır. Şimdiki nesil osurmalı küfürlü bel altı espirileri seviyor.
Ben beyazit ozturk diyorum. Komedyen der miyiz bilmiyorum ama adap konusunda daha iyi oldugunu dusunuyorum. Hala beyaz showu acar izlerim. O ses turkiyede de hem juri olarak hemde anlik yaptigi esprilerle gayet iyiydi. Beyazin pratik zekasi daha yuksek gibi geliyor bana. Keske daha uzun surseydi, yine ekranlara donse keske.
Beyazit ozturk kufursuz, bel altı olmadan guldurebilen ulkede ender kisilerden biri. Cem yilmaz kufure basvurabiliyor, bel alti vurabiliyor, esprilerinde kadinlari asagilamaktan cekinmiyor.
Tolga cevikte oyle. Bel alti, k*rbac gibi espriler yapiyor, tekrara dusuyor ve sıktı artik. Ama beyazit ozturk yillardan beri kimseyi, bir cinsiyeti ezmeden/asagilamadan kufur etmeden, bel altina dusmeden yapiyor bu işi. Bu daha zoru ve en onemlisi bence.
Bizim millet kufre, bel altina hep guluyor zaten. Mesele küfürsüz, bel altisizda guldurebilme yetenegine sahip olmak. Bu isinde bir adabi olmali diye dusunuyorum. Ve beyazit ozturku bu konuda begeniyorum.
@ax2akrep din? Kufurden rahatsiz olmanin din ile ilgisi ne? Ya da bir kadin olarak asagilanmak, asagilanma esprileri duymak hosuma gitmek zorunda mi? Ulkemizde kufurlerin nerdeyse hepsi kadina yönelik, kadini asagilamaya yonelik zaten. Ben rahatsiz oluyorum. Ateistlerde, hristiyanlarda rahatsiz olabilir bu durumdan. Dinden bagimsiz oldugunu anlatmaya calisiyorum. Surekli hakaret, kufur duymak her insanin hosuna gitmedigi gibi komikte gelmiyordur belki?
@ax2akrep Hakaret, kufur gibi seylerin cogu alanda yeri yoktur. Ogretmen dersi kufurle anlatamaz. Doktor kufur ederek muayene edemez. Oyle seyler olursa direkt sikayet edersiniz zaten. Diger bircok meslek grubu boyle. Cok onemli bir toplanti da, is alacaginiz bir toplantidaki sunumu kufurle yapmazsiniz. Yani yasamda cogu alanda kufure zaten yer yoktur. Hicbir insan da meslegini yaparken baskalarindan kufur duymak ya da birileri tarafindan asagilanmak istemez.
Komedyenlikte eger bir meslekse ben bu meslegin kufursuz, asagilamadan da yapabilecegini soyluyorum ve bunun daha dogru oldugunu dusunuyorum. Bende kufuru, hakareti, asagilanmayi duyup buna gülüp, komiklik diyenlere cok uzuluyorum. Kufure, asagilanmaya kahkalarla gulen normal biri gibi gelmiyor bana. Bu tarz seylere gulen, komik bulandan da bir halt olmaz. Ulke olarakta bir halt olamadik zaten.
Statumu gayet iyi belirledigimi dusunuyorum. Ne mutlu bana digerlerinden farkli fikir de olup, koyun surusune uymadigim icin...
Cem Yılmaz evet iyi ama artık kendini çok tekrar etmeye başladı. Yaptığı iş hiç kolay değil hep üretkenlik istiyor ve haliyle tekrara düşmesi de normal. Yıllardır bu ülkede kariyerini zirveye taşıyıp orada kalmayı başardı. Komedyenlik konusunu hep en önde tuttu diğer komedyenler sadece stand up değil oyunculuk, tiyatro ve oyun yazarlığı alanlarında da öne çıktıkları için komedyenlik arka planda kaldı bu nedenle açığı kapatacak tek kişi zaten Cem Yılmaz dı. Bu sebepten de en başarılı kendisini görmesi normal. Diğerleri de Cem Yılmaz gibi komedyenliği ön planda tutsalardı bu konuda asla tek olamazdı.
Yaş ilerledikçe ve ekonomik olarak belli bir seviyeye geldiğin zaman ortalama bir vatandaşın hayatını, gençlerin hayatını ıskalayabiliyorsun. Sonuçta Cem Yılmaz da 50 küsur yaşında bir insan. Ben gayet normal karşılıyorum. Az ünlüyken barda bir kıza yürüme hikayesi farklı; herkesin tanıdığı biriyken farklı bir olay.
@dogan22 ben de anormal bir durum olarak değerlendirmedim zaten.
Ahh Cem Yılmaz, stand-up dünyasının jokeri! 😄 Tabii ki herkesin kendi favorisi olabilir ama Cem Yılmaz sahiden efsane bir kariyere sahip. Mizah anlayışı ve sahnedeki performansı harika. Bence Cem iyi bir komedyen ama en iyisi mi? O biraz kişisel zevklere bağlı! Kimi Ata Demirer der, kimi Tolga Çevik. Zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta, değil mi? 🍿✨
Ateşle oyunuyosun. d
Cevap
117Cevap
Bunun komedyen olduğunu sanmıyorum gadası
Evet bence de kendisi. katılıyorum
Eski sevgilisini görünüş açısından aşağılayan, senaryosuna güvenmeyince afişini yine kadın bedeni üzerinden komediye çevirip yayınlayan, cinsiyet ayrıştırıcı ve yeri geldiğinde aşağılayıcı şekilde konuşup bunun mizah olduğunu düşünen ucube herifin teki benim gözümde
dogru baska kimse yok cunku ama bana gore cok fazla abartilan ve cogu sanatcilar gibi asiri luks hayat yasayan cok fazla paralar kazanan yaptigi ise gore birisi sadece o degil butun dunyada ayni ve bu duurm insanlarin yuzunden zira insanlar izleyip gosterisine para vermezse filmlerini satin almazsa ilgi gostermezse bu kadar bu insanlar o kadar unlu ve layik olmadigi haketmedigi cok yuksek miktarda paralar kazanamaz ustelik turlu kufurle ve zevzeklikle ucuz komedi ve degersiz sanat degil onun yaptigi saklabanlik bos seviyesiz hareketler ama sonucta hic yoktan iyi ve dogru duzgun kaliteli sanatci yok zaten butun dunyada ayni gereksiz haketmeyen asiri luks hayat yasayan cok sanatci gecinen var yazik bu kadar aclik sefalet issizlik varken yetenekli o kadar insan var ki dunyada kesfedilmeyi bekleyen hakeden layik olan maalesef bu insanlarin sektorde tanidigi kimsesi yok
yazdigi senaryolar da cogu sagdan soldan calinti diyorlar asli olmazsa soylemez kimse
Öyle düşünerek motive olabilir.
Benim için Gökhan Yıkılkan 1 numara.
Bence karakter, yetkinlik, kalite, olgunluk ve bilgelik bakımından en iyisi Ata Demirer'dir.
Neredeyse bütün söyleşi ve gösterilerini izlemişimdir. Ata'nın sohbetinin ve bilgeliğinin sardığı kadar hiçbiri satmıyor beni.
Kendini dev aynasında görüyor, yaptığı rollere bakarsan sadece kendini oynadığını görürsün tıpkı onlarca sözde sanatçı gibi, gerçek komedyen taklitleri ve oyunuyla kendini belli ediyor zaten.
@Behavaha estağfurullah, Ata Demirer, Güldür Güldür ekibindeki bir çok oyuncu
Aynen aziz aslan mesela güldür güldür de baya iyi
@Sevilmezsemölürüm Meltem Kızılkaya
@Sevilmezsemölürüm
Alper Kul
Burak Topaloğlu
Uğur Bilgin
Meltem Yılmazkaya olacaktı 😊
Yani Cem Yılmaz da komik ama daha komik kişiler var. Beyazıt Öztürk çok komik ve esprili, benim gözümde o 1 numara. Bir de ÇGH ekibi çok iyi, komik geliyorlar baya ama tabii bu da bir zevk meselesi, herkesin görüşü illa farklıdır.
O ç nin teki şrfsz kendini bi bk sanan itici hiç sevmiyorum hiç bir şekilde de izlemiyorum kendini bi bk sanıyor tipini sksinler onun
Nedense bu adamı sevmiyorum sevemiyorum ayrıca çok abartılıyor, espirileri hiç komik değil nesini seviyorlar anlamış değilim
Bu adamı hiç sevemedim güldürmüyor bile birde böyle kendini öven egolu kişileri zaten hiç sevmem. belki komedyen olmayabilir ama Kemal sunaldan daha iyi güldüren kimseyi görmedim şimdiye kadar
Stand up'larını çok seviyorum 2000 yılında yayınlanan "Bir tat, bir doku" stand up gosterisi bile hala güncelliğini koruyo ve güldürüyo 🙂 Ama 2006 yılında yaptığı "Hokkabaz" filminden sonra doğru düzgün film izletemedi bize. Tüm bunlara rağmen yinede Türkiye'nin en iyi komedyenidir Cem Yılmaz.
Bana göre doğru tespit seneler sonra onun seviyesine daha yeni yeni yaklaşanlar var hepsi de onun izini takip ediyor adam zeki ve Türk halkının şifresini çözmüş
Bu adamın tek Gora filmini seviyorum ve tek orada güldüm, onun dışında stand up'ları hiç komik gelmiyor bana. Tolga çevik, Ata Demirer bu adamdan çok daha komik ve yetenekli
Türkiye’de komedi sektörü çok kısıtlı olduğu için yıllarca üç beş kişi arasından evet en sevilenlerden birisi oldu ancak ennn iyisi cem yılmaz demek çok iddialı olur
Halktan koptu. Hatt halktan koptu diyenlerle bile alay ediyor. ( savunma psikolojisi) Eski tadı yok. Ama ne olursa olsun o bizim efsanemiz..
Candır o. Kesin yeni bir film ya da gösteri çıkacak PR yapıyor. Onun bunların hiç birine ihtiyacı yok aslında biraz eğleniyor magazinle.
Adam 90 tane komik olmayan film çeksin doksan birinciye kuyruk oluşur ama kimse sevmiyor kimse komik bulmuyor 😂
Hayır daha iyileri var. Şafak Sezer örneğin oynadığı her rol ve filminde hayatımızda olan tiplerden oluşan senaryolar üretiyor
öyle sanıyor ama ersan gibi bir karakterden öteye gecemıyor artık sahanda recep olmasa bitik türkıyede en donanımlı ve en iyi komedyen ata demirerdir cep hap attıp ya da kokoyu cok cekıyor bu aralar galıba
Engin gunaydın ve cem yılmaz ve digerleri 10 tane rol verin hangisi daha cok güldürür ben engin gunaydın derim
En iyi komedyen olduğunuzu düşünüyor musunuz diye sordular, evet dedi. Atacağın başlığa sokturtma müptezel
Tolga çevik diyorum ne asil ne kaliteli mizah sahibi bir insan Cem bey eline su dökemez bu konuda 💁♀️
Aksi düşünelemez bile ve o sözüde bir söyleşide espiri yaparak söylemiştir. O kadarda mutavazi biridir Cem Yılmaz..
Egoist gibi yorumlanabilir fakat gerçekten de günümüzde Cem Yılmaz en kaliteli komedyendir. 2000 yılından itibaren kendisini geçebilen olmadı.
Kesinlikle Türkiye'nin en iyi komedyeni Kemal sunal'dır üzerine tanımıyorum
Kendi yaptığı espriye kendi gülüyor, bu sözlerine de kendi söylemiş kendisi inanmistir
turkiyenin en komigi siyasiler cunku yaptiklari her aciklamaya guluyorum
Ben gülmüyorum bu adama.. İsterse en iyisi olsun karakteri bozuk..
Buna halkın karar vermesi gerekmiyor mu? Yoksa sadece sanatçılar mı karar veriyor?
5 yıl öncesine kadar öyleydi belki. Ama şu an değil.
Cem Yılmaz'ın hiç birşeyine güldüğümu hatırlamıyorum, hasan can daha iyi
Katılmıyorum. Bana göre en iyi değil mesela. Hiç komik bulmuyorum üstelik
Haklı, bu milleti güldürmek için küfür etmek yeterli adam mizah yapıyor yeterde artar bu millete
herkes kendine göre en iyidir önemli olan dışarıdan ne geldiği 😏
Güzel espri yapmış. Hiç sevmesem de tebrikler. En azından kendini biliyor.
Doğrudur ama onun ayarında da çok etkili insanlar var tabiki
tamda flmını seyrederken gordum soruyu en ıyısi olmaz ama kendı dalında tarzının en ıyısı
Abartılıyor çok fazla normal bir komedyen sadece
Güneş balçıkla sıvanmaz, gayet doğru, ukalalık filan değil!
Bu sözü bir komedi zaten o sebeple bilemiyorum kajashhsgs
Hayır. Tek bi sakasina bile güldüğümü hatırlamıyorum ya da tarzım değildir emin değilim.
Değil Kuzey yıldızı dizisindeki sefer daha komikti 😅
Mütevazı insanları severim… takdir halka bırakılsa güzel olurmuş..
Değil acaip itici bir adam komedi dediği şeyde küfürden başka bir şey değil
1 Burhan Altıntop 50 tane cem yılmazdan iyidir.
Böyle düşünmesi bile komik olduğu için katılıyorum.
Bunu kendi değil bizim söylememiz gerekmiyor mu hem bence tolga çevik yaa
Cem yılmaz tamamen şans eseri mevkisinde ben Beyazıt Öztürk den ötesini tanımadım cem yılmaza mimik oynamıyor izeyince ama beyaza gelince istemesen de gülüyorsun
Öyleydi evet ama artık eskisi kadar güldürmüyor şu an feyyaz yiğit ve giray altınok çok daha komik
bence dogru da yaslandı artık. ersan kuneriyi eski performansında göremedim.
Ondan önce nice isim var Cumhuriyet tarihinde ama kimse böyle bir eziklik içinde değildi!
Tolga Çevik ve Giray Altınok’tan haberi yok heralde
giraydan benimde haberim yok ondan olmasın
giraydan kim o nerden çıktı ilk 3 cem ata şafak togla vs vs
Evet, mevcutların içinde en iyisi bence..
Muhtemelen beni tanımadığı için böyle söylemiştir 🤪
Öyleydi
Ama artık değil bence son yıllarda filmleri inanılmaz kötü.
Koyunun olmadıpı yerde keçiye abdurrahman öelebi meselesi
Katılmıyorum Altan erkekli heykel gibi dursa ondan daha komik olur
Açıkçası benim özellikle takip ettiğim hadi bir güleyim diye açtığım izlediğim birisi değil ama cem yilmaz yani müthiş bir adam filmleri falan çok iyi severiz aktör olarak yazar olarak
Ben enişten olan Tolga Çevik'i koyarım daha ince ve daha zeki esprileri var bana kalırsa 1- Tolga Çevik - 2- Cem Yılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?