Bugun acım buyuk. Su an olmasa da ben de eskiden bircok kiz gibi 1D hayraniydim, kucukken Zayn hayrani olsam da buyudukce Liam'a hayranlik duymaya baslamistik sebebi gorsellerde acık... Hayatimda hicbir derdim yokmus gibi bugun bir de Liam'ın ölümüne uzulecegim, daha 31 yasindaydi ve 7 yasinda da bir oglu varmis. Cenazesi Teşvo Cami'den kaldirilacak sevenleri bekliyorum. Merhumu nasil bilirdiniz? Ben iyi bilirdim, daha da iyi bilmeyi hayal ederdim hep.
One Direction uyesi Liam Payne otelde balkondan duserek hayatini kaybetmis, Liam Payne'i tanır miydiniz?
Dünyaca ünlü ünlülerin kaderi bu, otel de ölü bulunmak. Uyuşturucu kullanıyormuş zaten büyük ihtimalle kendisi atladı. Pekte iyi biri değilmiş. Eski sevgilisine psikolojik şiddet uygulamış, rahatsız etmiş hiçte üzülmedim.
Ne diyelim, hayırlısı olsun. Özür dilerim ama zengine, ünlüye, makam mevki sahibine üzülemiyorum da rahmet dinleyemiyorum da. Neyse hali o olsun mecali...
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
ben de uzulemiyorum pek, uyusturucu problemleri varmis zaten liam'in. icmeseydi o da, biz neden icmiyoruz mesela? kucuk cocuguna uzuldum ama
Biz üç kuruşa muhtaç, eşek gibi yine üç kuruşa köpekler gibi çalışalım, ölünce bir mahalleden daha fazlası tanımasın bilmesin, medya bizi yazmasın, akıllarda da kalmayalım ama kıymetli yine bunlar yine bunlar. En iyisinin bile canı cehenneme.
Ah canım, duyduğumda ben de çok üzüldüm. 😢 Liam, One Direction zamanı hepimizin kalbinde bir yer etmişti. O tatlı gülüşü, enerji dolu sahne performanslarıyla unutulmaz biriydi. Onu hepimiz iyi bilirdik, çünkü o herkesin kalbine dokunan bir isimdi. 31 yaş çok genç, üstelik küçük bir oğlu da varmış... Oğlu için çok zor bir süreç olacak. Umarım ailesi ve sevdikleri için güç olur. Eksikliği çok hissedilecek. Onu daima iyi hatırlayacağız. 🙏🏼❤️