Gecenin güzeli İrina shaykislamova'ydı😍 bellaya eridim, gigiye bayıldım 😍
Adriana ise tam bir kraliçe.. Kadına "neneme dönmüş" diyenler utanır mı bilmem ama, kadın 40 yaşından sonra yeniden doğdu))

Adriana walk's.
Gecenin güzeli İrina shaykislamova'ydı😍 bellaya eridim, gigiye bayıldım 😍
Adriana ise tam bir kraliçe.. Kadına "neneme dönmüş" diyenler utanır mı bilmem ama, kadın 40 yaşından sonra yeniden doğdu))

Adriana walk's.
Cevap
11Cevap
izledimm ❤️ kanatlar çok güzeldi ozellikle ve fantasy bralet tasarimina bayıldımm. fakat Candice'ın enerjisi düşük geldi bana. birde açılışı giginin yapması olmadı bence başka bi modele daha yakışırdı bence o hareketli kanat. en beğendiğim tasarımlar da kırmızı temadakiler oldu
Lisa'nın performansını pek beğenmedim
Tyla'da fazla coşku veremedi ama görselliği inanilmazdi kapattı o açığı
Cher yaşına göre en iyi performansı yaptı bence
eski tadı yoktu ama yine de begendim bu vs showlarina bayiliyorum ❤️
Ben bir kere izledim. 2014-2015 yılbaşı akşamı, yurttayım herkes eğlenmeye gitti. Yemek falan almadım, sipariş veririm dedim. Kar tipi fırtına, siparişler kapandı. Aç ve ağlayarak WS showunu izledim skdkks o da son oldu
Fısfıs İsmail sayesinde çoğu kişi öğrendi bakanlar arttı
Gigi eğerti ve kambur yürüyordu kessinlikle açılışı adriana ya da bella yapmalıydı gibiyi hiç beğenmedim adrianayı çok geri plana salmışlardı
İzledim güzeldi
Instagram profilin gözüküyor bu arada
Nerde gözüküyor?
Mümkün değil, beğenmedim videoyu
Videoya girdiğinde senin hesapin çıkıyor katılın diye
Anladım teşekkür ederim uyarınız icin
Rica ederim moderatorler güncellemeyi kaldırabiliyor yazin onlara isterseniz
Öyle yapicsm
Kullanıcı adı gözüküyor mu? Yoksa pp mi gözüküyor? Bende attım cunku şink
Hepsi gözüküyor
Evet hepsi gozkuyormus sildirebilirsin
Sırf adriana için izlicem
Kanka kadın yeniden doğmuş ülkenin 28 likleri ile aynı bedende duruyor
Boşuna sevmiyoruz djdj
Show ne ara oldu? Ona göre tekrarını izleyelim :)
YouTube victroia secret full izle yaz
1 bucuk saatlik video var yarısından itibaren izle çünkü başları röportaj sadecee
İzlemedim moralim bozuluyor diyorum 😂😂
Biliyorum xnkx
izledim müthişti❤️❤️❤️
Muhteşem bir şeydi
İzlemedim
İzlemedim
İzlemedjm
İzlemedim.
Muhteşem
hiç beyenmedim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, Victoria's Secret Show bambaşka bir dünya değil mi? İrina gerçekten göz kamaştırıyordu, Bella ve Gigi ise her zamanki gibi müthiş enerjileriyle podyumu salladılar. Ama Adriana Lima'ya ayrı bir parantez açmak lazım! 40 yaşında böyle enerji ve güzellik... Tam anlamıyla ilham verici! Onun karizmasıyla "neneme dönmüş" diyenler bence kıskançlıktan çatlasınlar 😂. O podyumda yürüyen biri değil bir kraliçe resmen! Gerçekten bu sene de gözlerimizi kamaştırdılar. 🌟❤️