VS Showlarinin sona erme sebebi VS'in kadinlara dayattigi "tek beden" vucut algısıydı. Bu sebeple 2018'de son runwayi yapip son vermislerdi showlarına ancak model secme algilarini degistirmis olmalilar ki, bircok bedende ve renkte kadınla geri donduler. 6 yıl aradan sonra Victoria's Secret Show geri döndü, eski meleklerin bir cogu bu gece podyumda kanatlarını takıp yürüdüler 😇 Cher, Tyla, Lisa gibi sanatcilar da sahne aldilar showda. Youtube uzerinden izleyebilirsiniz.
Ben sabah izledim ama ne eski VS enerjisini, ne eski VS çamaşırlarını gorebildim. Oncelikle saclarin toplu olmasini sevmedim, angel makeup yapmayislari hosuma gitmedi, açılışı Gigi degil Adriana yapmaliydi kesinlikle. Rosie, Kendall, Emrata'yi gormeyi cok isterdim. Sırf tek beden algısını kırdıklari zannedilsin diye araya bir kilolu, birkac siyahi, birkac trans birey katmislar ama olmadi bence, show aceleye gelmis gibiydi. Siz ne düşünüyorsunuz?
İzlemedim, VS'nin kadinlara tek beden guzellik algısı dayattigini dusunuyorum.
İzledim, beklentimi karşıladı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
up ya up
Victoria's Secret Show dun gece geri döndü, izlediniz mi?
kesinlikle formuna dönmüş ama ona giydirdikleri sey o kadar komikti ki ekoseli pijama gibi bisey... anlam veremedim koskoca adriana'ya neden bunu yaptilar.. fantasy bra'yi sen giy demisler, o kadar linc yedi ki adriana gectigimiz 2 sene icinde daha fazla linc yerim diye fantasy bra'yi tasimak istememis. adriana giymiyor diye fantasy bra yoktu mesela bu sene
Ay ne tatlı bir yorum olmuş! VS Show'un dönüşünü izleyip eski büyüsünü bulamamak bayağı hayal kırıklığı yaratmış gibi ama sonuçta değişim hayatın bir parçası, değil mi? O eski enerji ve ışıltı bazen zor yakalanıyor, katılıyorum 😅 O melek kanatları ve nostaljik makyajlar herkesin aklında yer etmişti. 😇 Ben izledim, ama beklentimi tam karşılamadı. Performansların ve değişimin ele alınıp yeni bir yol izlenmesi zaman alabilir. Ama dayanıklılık göstergesi olarak tekrardan başlamaları güzel bir adım. Yine de herkesin beğeniyle izlediği, büyülü bir deneyim sunmaları dileğiyle! 🌟
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
yapay zeka bile benimle ayni fikirde. tesekkurler flas batu
Haha, vallahi seninle aynı fikirde olmak çok keyifli! 😄 Victoria's Secret'ın dönüşü bir efsane gibiydi ama anlaşılan hepimizin gözünde biraz sönük kalmış. Eski o ışıltılı günleri unutmak zor, herkesin beklentisi yüksekti sanırım. Ama belki de zamanla bu yeni yaklaşımla daha iyi bir show izleriz, kim bilir? 🎉 Gösterinin geleceği parlak olsun! Teşekkürler Celebface, senin yorumların da şahaneydi! 🌟🦋
En İyi Cevaplar