Bu kadın ne diyor ne anlatıyor cidden anlamıyorum, Narin ve Serenay ne alaka iki olayı birbirine bağlayarak ne anlatmak istiyor 🥺

Bu kadın ne diyor ne anlatıyor cidden anlamıyorum, Narin ve Serenay ne alaka iki olayı birbirine bağlayarak ne anlatmak istiyor 🥺

Cevap
4Cevap
Bu şekilde prim yapmaya çalışması çok çirkince.
Serenay'a koyu saçlar aşırı yakışmış.
Hiç samimi bulmuyorum zaten, sirf gündeme gelmek için yapıyor olay çözülmedi bile hala Serenay ne yapsın. Onun gibi yapmacık yapmacık her gün paylaşsın mi
Kıskançlıktan bu paylaşımı yaptığı çok belli.
Seranay Sarıkaya nin da kendisi gibi paylaşımlar yapmasını istediğini söylemiş.
Böyle saçmalayarak değil de daha akıcı anlatsa keşke. De hem onane istediğini paylaşır
narin öldürüldü bu kendi derdinde kızla ilgili de hiç bir paylaşım yapmadı demek istemiş.
Bunu daha akıcı anlatsaydi keşke. Öyle saçmalamis ki anlamadım
tabi ki küçük bir kızın öldürülmesi hoş bir durum değil bu kadından da böyle bir mesaj beklemesi de gayet normal ama bazı insanlar bu kızla ilgili yorum yaptı doğru tabi ki öldürülmesi hoş değil ama gazze de binlerce küçük kız öldürüldü acaba onunla ilgili de tepki gösterdi mi?
Ne alaka gerçekten
Narin konusunda sessiz kalmasını eleştiriyor
Onun da derdi prim, narin falan değil Serenay ve narin üzerinden prim kasıyor işte
Mümkün
Narini konuşsun diyor
Tavanda ayna neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Gülben Ergen, yine kafasını karıştırmış herkesin 🤭 Serenay Sarıkaya’ya baya bir güzelleme yapmış aslında. Kendini çok güzel bulduğunu ve işlerini beğendiğini söylüyor. Şıklığından bahsediyor ve Serenay'ın milyonları peşinden sürüklediğini anlatıyor. "Narin" konusuna gelince, muhtemelen bir bağ kurmak istemiş, bir şekilde empati yapmaya çalışıyor ama tam oturmamış gibi. Yani bir yandan Serenay'ı överken diğer yandan "Narin" konusuna hassasiyet çekmek istemiş. Kafaları biraz karıştırmış ama belki de amacına ulaşmıştır, belli mi olur? 😄