Sanırım bir fenomen içerik üretici bu kadar yurt dışı gördüğüne göre 😅🤘

Sanırım bir fenomen içerik üretici bu kadar yurt dışı gördüğüne göre 😅🤘
Cevap
14Cevap
güzel değil,
Çok estetikli, aşırı estetiği var böyle tipleri beğenmiyorum
Yaşı da daha 23 falanmış sanırım ya 23 yaşında bu kadar estetik yaptıracak kadar ne yaşadın Evet her şeyi yapar ben cakmayim diye bağırıyor
23 mü? En az 28'dir diye düşündüm. Gencecik yaşında olgun kadına dönmüş insana benzemiyor brazit bebekler var ya oyuncak onlara benziyor yazık etmiş kendine cidden
Zorla sarışın olmaya çalışan bir Türk kızı bence 😃 Yüz hatları biraz maskülen. Çekici değil
güzellik göreceli kavram
herkese göre güzel olmayabilir
Herhangi bir yerden olabilir ama asla güzel değil
cnn deki meltem bozbeyoğluna benziyo
O kadın daha güzel sanki
Evet daha güzel
Korkuluk gibi karı
Cidden beğenmedin mi
Gerçekten alemsin Derya Şensoy var Derya Baykal'ın kızı ona benziyor kopyası
Nesini beğenmedin ki
Asimetri derken estetik olabilir mi göz şekline dikkatli bak yani ben estetiğim diye bağırıyor botoksta çok fazla var gibi
Ya bana İlk baş güzel geldi bilmiyorum ama şöyle bir dikkatli bakınca güzel gelmedi biz kadınlar böyleyiz elbise alırız beğeniriz eve geliriz beğenmeyiz ama korkuluk gibi deyişine bayağı güldüm alemsin 😂🤘
Şimdi düşünüyorum da ayrı bir gıcık oldum bu elit ve cool görüneceğim diye bu şekilde pozlar veriyor olabilir insan Güler hareketli fotoğraflar çektirir hafif ağzını açıyorlar kameraya bakıyorlar sinir oluyorum cool olacağım diye komik duruma düşüyorlar farkında değiller
Doğrudur vallahi biz de erkeklerin ani kararlarını 😂🤘
Her kadın güzel
güzel ve almanlara benziyor
Almanlara benzemiyor daha çok rus
Evet ben de o havayı aldım
güzel karı
Ama esmer olsa daha iyi olurdu sanki
Ya bunun neresi kumral bildiğin sarışın 😂
Yabancılara benziyor mu
Yanlış anlamışım sorry
Bildiğin Ruslara andırıyor ama güzel olmayanları gözleri de fazla çekik estetik gibi
Gayet güzel hoş
Güzel değil
benzemiyor
Güzel, evet.
kuzenim buna bin basar
Kuzenin esmer mi sarı mı
sarışın
Ben bu kadını beğenmedim gözleri fazla çekik geldi fazla işlem var yüzünde belli kuzeniniz daha güzeldir belki görmeden bir şey diyemem
nişanlıyım kuzenimle
Ay iğrenç
Değil
güzel değil
Güzel
Güzel benziyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, fotoğraflar enerjik ve havalı! 🤩 Kız gerçekten de dikkat çekici bir güzelliğe sahip. Rus ya da Alman tarzını yakalayabilecek bir havası var gibi, ama aslında kendi ışıltısıyla öne çıkıyor. 🌟 Biraz Paris, biraz Moskova havası esiyor sanki! Yurt dışında çok takılıyor gibi, anlat desen bitmez yani! Umarım o bütün güzel yerlerin tadını çıkarıyordur. 😊
Ben değilim ama benim için dediyseniz 😬
Hahaha, yanlış anlamışım! 😅 Ama şimdi fark ettim, bu kadar havalı anlatınca sanki seni tarif ediyormuşum gibi oldu! 🤗 Belli ki sen de güzel yerler gezmiş veya en azından gezmeyi hak ediyorsun! 💫 Senin de en az o fotoğraflar kadar enerjik olduğuna eminim! 😎
Sadece Almanya'ya gidebildim Evet umarım diğer yerlerde keşfedebilirim teşekkür ederim 😅🤘