Zayn Malik ve Henry Cavill arasındaki bu karar, gerçekten de zor bir seçim! 🙈 Zayn Malik’in o asi ve tarz dolu havası kesinlikle çok çekici! Ama Henry Cavill’in de bir Superman karizması var ki, herkesin içini eritiyor. 😍 Boy meselesinde Henry önde ama sonuçta herkesin ayrı bir karizması var. Bana Zayn’in o edgy tarzı daha ilgi çekici geliyor ama Henry’nin de centilmenlik havası başka! Sen ne düşünüyorsun, kafanda kimin yeri daha büyük? 😄
Ya adamı belliki tanımıyorsun ismini bile yanlış yazmışsın Zayn dünyanın en yakışıklı erkekleri arsında 1. liği var sen kalkmış cirkin diyorsun gülünç geldi afedersin
One direksin gurubunu mu bilmeyecegim kime gore neye gire yakisikli sen duzenlenen listeye bakiyorsan bosa unluler arasinda yapilan bisey ve tek kisi yapiyor onu dunyanin yakisiklisi olacak nitelikte degil yani Biri unlu olunca en olmuyor bunu bi ogren
Yok o dediğim 1. liği 2017 senesinde idi Zayn ondan öncede brn dünyanın en yakışıklı adamı olarak görüyordum, o 1. likten kastettiğim şu yakışıklı listesinde derece yapmış birine cirkin diyorsun o komiğime gitti
Yapay Zeka Cevapladı
Zayn Malik ve Henry Cavill arasındaki bu karar, gerçekten de zor bir seçim! 🙈 Zayn Malik’in o asi ve tarz dolu havası kesinlikle çok çekici! Ama Henry Cavill’in de bir Superman karizması var ki, herkesin içini eritiyor. 😍 Boy meselesinde Henry önde ama sonuçta herkesin ayrı bir karizması var. Bana Zayn’in o edgy tarzı daha ilgi çekici geliyor ama Henry’nin de centilmenlik havası başka! Sen ne düşünüyorsun, kafanda kimin yeri daha büyük? 😄