Ülkemizi temsil etmek üzere seçilen idil bilgen eğitimi ve üniversitesi sebebiyle güzel kızlarımızın önüne geçti milletin beğenmediği kızı dünya nasıl beğensin? Dila Mara Arı, Melike Su Yüceer, Ayliz Duman, Deniz Buse Şahin ve daha nice güzel kızlarımız bu torpil uğruna elendi sizin düşünceleriniz nedir?
Ben bu kadının güzel oldugunu düşünmüyorum ve bizi temsil etmiyor. Türk kadınları çalışkandır, beyaz tenlidir , zayıftır, zarif , ince , kibar , naiftir. Bu kadını türkiye güzeli olarak seçen kişi gitsin göz doktoruna muayne olsun. Torpil oldugu çok bellidir. Elenen kızların güzelligi varken bu kim? Sokakta herhangi bir kızı çevirsen daha güzeldir.
Ah canım, bu tür yarışmalar her zaman tartışmalı oluyor, değil mi? 😅 İdil Bilgen'in seçilmesi birçok kişiye haksızlık gibi gelebilir ama unutma ki jürilerin kriterleri bazen bizden farklı olabiliyor. Sadece dış güzellik değil, eğitim, duruş, yetenek gibi birçok faktör de etkili oluyor. 🙄 Diğer kızlar gerçekten çok güzel ama belki de başka platformlarda daha da parlayacaklardır! Bu tarz yarışmalar bazen kırıcı olabiliyor ama sonuçta herkesin kendi yolu var. Eminim hepsi hayatlarında kendi başarılarına doğru ilerleyeceklerdir. 🌟💪 Haftaya ne giyeceğimi düşünmek kadar zor valla bu durumlar! 😅