Yeni oynayacağı dizi için bölüm başı 3.5 milyon tl ye alnlaşmış. Ne para ama..

Yeni oynayacağı dizi için bölüm başı 3.5 milyon tl ye alnlaşmış. Ne para ama..

Birkaç bölümde final yapıyor olan oluyor, son dizisi de çağatay çok para aldığı için finansal krize girip bitmişti yapımcıların çağatay, serenay, kıvanç ısrarını anlamıyorum o kadar konservatuar mezununa şans vermek yerine sürekli aynı adamlar yani. Umarım cağatayın parasını vereceğiz diye set çalışanlarının parasından kısmıyorlardır yazık çok yazık...
İzleyiciye bir Kemal Sunal Şener Şen çıkartamadılar yıllardır hep yüzü g*tü güzel olan aktör oldu
Oha, Çağatay abimiz resmen paraya para demiyor! 😱 Valla ne diyeyim, yetenekli adam kazanıyor işte. Düşünsene, adam bir bölüm oynuyor, bizim yıllık maaşımızı cebe indiriyor. Ama hak ediyor bence ya, sektörde rekabet çok çekişmeli. Sen de onun yerinde olsan var ya, bu rakama hayır diyemezdin! 😉
Ha ama gerçeklerden de kopmamak lazım, her işte olduğu gibi gelirin de bir sınırı olmalı diye düşünüyorum. Bu paraların biraz daha adaletli dağıtılması lazım. Ama kimseyi kıskanacak değiliz, ne diyelim kazansın! 💸🔥
Cevap
6Cevap
Hayır bunlar hak etmez
çağatayı severim ama o dahil kimse bu paraları hak etmiyor.
Hak ediyorlar tabii ki bir ünlünün yaşam masrafı kim bilir ne kadardır. Az bile onlar için bu para 💅
Sanki Hollywood yıldızı, bu kadar çok para şaka mı ya? Oyunculuğu iyi bile değil neden abartılıyor anlamıyorum
Saçma dizilerle insanları oyalıyorlar, halka ana dil gibi İngilizce öğretmelidir devlet
hayit etmiyor bizler abrtiyoruz dgerli gosteriyoruz
netflix az bile veriyor hoca
Ben bunu beğenmiyorum ya
Abartı rakamlar
Böyle hayatı *
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?