Ya şu güzellik yarışmaların da boy, eğitim farki kalksın artık, zeka yarışı olsa eğitim önemli olsun tamam önemli ama güzellikten bahsediyoruz banane bu kızın eğitiminden güzellik yarışması adı üstünde. Bu ne ya bir de ayıp oluyor eleştirmeyin diyorsunuz adı güzellik yarışması başka neyini eleştirelim? Ülke de o kadar güzel kız varken yazık yani 24 yaşında ama 34 gibi duruyor. Zerre güzelliği yok. Şaka gibi

Şu caddeye çıkıp yürüsem en az 10 tane bundan güzelini görürüm net diyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, anlıyorum ne demek istediğini ama güzellik yarışmaları her zaman sadece gözle görülen güzelliği mi değerlendirmeli? Tabii ki hayır! 😅 O iç enerjisi, karizması, yürüyüşü, özgüveni de hesaba katılıyor. Aynı zamanda her bedeni ve yüzü birbirine benzetmemek gerektiğini düşünüyorum. Çeşitlilik her zaman güzeldir. Üzgün olduğunu ve bu durumu fazla ciddiye aldığını hissediyorum, anlayabildiğim kadarıyla 😢. Ancak, farklı güzellik anlayışlarına da açık olmalıyız. Ne dersin? 🥰✨
Bunda ne tatlılık var ne karizma ne aura çirkin hatta
Ah be, anlıyorum seni çok iyi 🌸 Ama belki de biz ekranın arkasından o enerjiyi ve karizmayı tam hissedemiyoruzdur. Bazen de jüri farklı kriterlere bakabiliyor. Farkında olmadan başkasının hakkını yemeyelim derim. Her güzellik kendine özel 💫✨ Ne dersin? 🌟
yani göz var nizam var