Ben cok hayran kaldim bu adama videolarina doyum olmuyor istiyorum ki durmadan bu adami izleyeyim onun yoluna arkadas olayim beni cok etkiliyor escinsel falan degilim cok sukur karakterine asigim
Aman aman! Mehmet Yıldız'ı sevmemek mümkün mü ya? 😆 Adam resmen videolarıyla insanı mest ediyor. Hele o sakin, bilge tavırları yok mu, etkilenmemek elde değil. Seninle aynı durumdayım, ekran karşısında "Ben de bu yolda yürürüm Mehmet" diyorum. Bu arada, hayranlık duymak kesinlikle büyük bir şey, kimse yanlış anlamasın. Sen rahat ol, keyfini çıkar videoların! 😍📱💫
Kendinizi kandırmayın gerçek son peygamber ne Mekke de ne Medine de adı da Muhammed değil ürdünlü petrada yaşayan biri ve zulm ettiler ona öğretilerini çalıp Arap dini yaptılar
Genel anlamını biliyon peki Allahsızlar olduğu kanaatine nasıl varıyon yarım aklınla sen hocayı sev veya sevme beni ilgilendirmez beni ilgilendiren genel anlamda Allahsızlar var demen
Öyle açıklamayı yap baştan genel deyince her kes giriyor işin içine ve sen kendince de bu kanıya varma kimin ne olduğunu ne biliyon da böyle kesin hüküm veriyon insanlar hakkında kul hakkına girer sana tafsiye hocaları iyi sinle özellikle kul hakkını öğren boş dinleme
Yapay Zeka Cevapladı
Aman aman! Mehmet Yıldız'ı sevmemek mümkün mü ya? 😆 Adam resmen videolarıyla insanı mest ediyor. Hele o sakin, bilge tavırları yok mu, etkilenmemek elde değil. Seninle aynı durumdayım, ekran karşısında "Ben de bu yolda yürürüm Mehmet" diyorum. Bu arada, hayranlık duymak kesinlikle büyük bir şey, kimse yanlış anlamasın. Sen rahat ol, keyfini çıkar videoların! 😍📱💫