Hergün özel mesajla saçmalayanları ifşa edelim mi?
Ekran görüntüsü alın yollayın keyifli olacak
Ekran görüntüsü alın yollayın keyifli olacak
Ne var insanlar sizi beğenmiş, kibarca niyetini belli edip bir merhaba demişse... Doğanın bize verdiği misyon bu biraz da. Güzel bir kadın görünce onunla şansını deneyip onu * çalışmak elbette medeni normlar dahilinde konuşuyorum, sapıklık mı yani? Naif bir teklif kibarca reddedilir ısrar varsa da o zaman hakarete geçilir. Burada insanlara bamya demeniz neyin nesi?
Yo ne kibarcası :) herifler fantazilerni anlatıyor
O halde siz de haklısınız
De değil haklıyım
Hiç mi bir günahsızın kalbini kırmadınız? Hiç mi haklı biri denk gelmedi karşınıza? Tek başına her şeye vakıf olma arzusu ve haklılık isteği kibirli değil mi briaz
Ya pardon durduk yere dm den penısınden fantazısınden bahseden sapıklara maruz kalmak zorunda degılım ben
Sizin görüşünüz.
maalesef bu sitede yassak bu uzun süredir bu sitedeyim.. hadi erkekleri anladık kızlarında onlardan aşağı kalır yani yok tek farkı kızlar kullanıp atar başkasına geçer
Cevap
9Cevap
Sorun olan sapık olması mı yoksa bamya olması mı anlayamadım😅
Sorun bunları. Eline teknoloji verlmesi sokağa salınması nefes almaları
Sorun, medeniyetsiz olmaları, sorun durudk yere penislernden bahsetmeleri, sorun sosyalleşmeyi bilmemeleri sorun çok
Sorun ne, ben normal konuşurken karsımdakı erkek mastürbasyon yapıyor
İğrenç yahu, bunlar önce hayvana sonra çocuga sonra kadına gücü yettiğine tecavu edecek potansıyelde varlıklar
Narının bugun cesedı bulundu…
Ben hukuksuzluga dayanamıyorum
Ve basıt gorunen tacızlerın sonu ıyo yerde bıtmıyor
Bunların hepsı potansıyel tecavuzcu
Bize yollayın ekran görüntülerini silelim hesaplarını.
Woww
Hanımefendi bana yukarıdaki paylaşımımda yersiz ve gereksiz küfürler etti kendisini kınıyorum
Gıcık? Bes yasındamıyım ben ılkokul cocugumu bı haddını bılsın bamyalar
abla takibe alındın sanaldaki fulara erkekler biraz kudursun ahahajs bende çok ss var
yaklaşık 10 senedir buradayım, kafa dağıtmak için çok güzel bi yer.
eskiden daha kaliteli bi platformdu. ama iyi insanlar her zaman var, umarım denk gelirsin
Bir defa benzeri durum yasadim yargi islemez islemez bize gelince hapislik oluruz..
Kaşınanları kaşıyalım :)
Günaydin
Gerek yok bence
bu hoş değil
Bana bile neler atıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?