Acun Ilıcalı 4. kez evlendi ben halen evlenemedim.
Hem yakışıklı hem karakterli erkeklere noldu?
Hem yakışıklı hem karakterli erkeklere noldu?
Hem yakışıklı hem karakterli erkeklere ne oldu cümlesi senin neden partner bulamadığını açıklıyor aslında. O kadar çok şey yaşadım ki şu cümleyle her şeyini anlayabiliyorum. Eğer kafa yapını değiştirmezsen, maalesef ki yalnız kalmaya devam edeceksin.
Bir kere kısmet derken görücü usulü mi arıyorsun, Böyle bir arayışın varsa zaten hatalı. İkinci olarak yakışıklı erkek araman aşırı saçma bir şey.
Selamlar herkes bu arayışlarda çoğu insan bunu istiyor ama neden kimse ulaşılamıyor acaba ulaşılmaz olanı mı istiyor insan gerçekten ilginç veya bu istediklerimizi biz kendimiz yapıyor muyuz karışık
Acundaki para senden olsan 4 değil 40 kez bile evlenebilirdin :D
Yaşın biraz büyük olsaydı talip olurdum.
Ay şekerim, tam kahve eşliğinde konuşmalık bir konu bu! ☕✨ Valla herkes Acun gibi şanslı olamıyor, baksana adamın kısmetleri akıyor. Ama üzülme, demek ki senin daha kaliteli biriyle karşılaşman biraz zaman alacak. 😉
Yakışıklı ve karakterli erkekler mi? Valla onlar da ya saklandı ya da Mars'a taşındılar 😂 Şaka bir yana, sabret canım, en iyisi senin için saklanıyor olabilir. O zamana kadar kendine enerji kat ve eğlenmeye devam et! 💃💕
#SabretmeyeDevam #KısmetlerGeliyor 😜🕺
Cevap
18Cevap
İkisini bir arada bulmak zor
Parası olan için evlilik basit bir oyun. Yani örnek verdiğiniz insan, uç bir kişi.
Onları kaptılar tek tek 😎
Bulursun sende aceleci olma
@duify0 iyi geceler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, çok kısa bişey sorucamda mesaj atamadım sana. Sen yazsan olur mu? Ben yazamadım xpermi ne yetmiyormuş
Düzgün kısmeti sen kabul etmiyorsun belki de
Beklentin çok ve yüksektir. Kadınlar artık hazıra konmayı, konforunu önemsiyor..
acun zengin parası var. senin neyin var?
daha geç kalınmış bir şey yok sizin için
Düzgün kısmetleri görmüyorsunuz
Kanka gercekten fotodaki sen misinnn
Kamka kizma ama agzin biraz buyuk geldi agzi buyuk olanin pıttığıda buyuk olurmus dogru mu yiska varsayimmi
Nerede yaşıyorsun da kısmet çıkmıyor
Acun da doğru kadına denk gelmiyor
Sanş meselesi
Benim hatun daha doğmamış😅😅
Acunun ki 25 yaşında ya benimki daha doğmamıştır
Çıkar bir gün
Acele etme xd
Profildeki sensen senden korkuyorlardır
Yok oldular
Kısmetsizmisin
Evlendiler
Tipin müsait değil ondan olabilir mi
Bu siz misiniz peki
Fake gibi geldi bu bence siz değilsiniz
Yalan söyleme bak
Hahahaa yaş kaçtı
Eğer bu sen isen olgun duruyorsun kaç kilosun
Nasıl zayıfsın yüzün dolgun işte yaşın kaç ki şimdiden evlilik merekı hiç sevgilin olmadı mı bu yaşa kadar
Kaç tane oldu peki
Sanki zorla kapatmışsın kendini gibi
Sevgili yapmak mı günah
Boyunuz kaç
Ne bileyim pek içten takmamışsınız açık giyinmeyi daha yakın gibisiniz
Peki hangi yaş Erkekler ilgini çeker
bu tiple zor zaten
Seni de bi alca alır ya 😂😂
Fotodaki sen misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?