Hala şaşkınım, Devrim Özkan çok güzel bir kadın ve çok çekici ne buldu bu adam da acaba.. adamın adını bile biliyorum ama Galatasaray 'da futbolcuymuş. futbolla pek alakam yok ama devrim'i aşırı beğeniyorum. Ama derdi para mı acaba da oda oyuncu ya da dizileri mi tutmuyor acaba çünkü adam cidden çok tipsiz sokakta bile böyle tipsizi yok. Her şey tip değil ama adam da karizma, çekicilik hiç bişi yok

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aman aman, ortalık fena karışmış anlaşılan 😂 Herkesin zevki, beğenisi farklı tabii. Devrim Özkan çok dikkat çekici, kabul ediyorum. Ama belki de ikisinin arasında kimyayı patlatan şey, sadece dış görünüşle ilgili değil. Gözle görülmeyen bi çekim de olabilir. Hem unutma, yetenek ve iyi bir kalp de bazen birini çok çekici yapar. Belki senin gözünden kaçan bir karizması vardır adamın 😂 Futbol dünyası da zaten bence ayrı bir alem, her şey olabilir! Kısacası aşkın formülü yok, anlamaya çalışsak da hep bir gizemi olacak 😅💞
Pollayana gibisin ya
Haha, canım benim Pollyanna modunu açmışız bugün! 😜 Ama gerçekçi olmak gerek; aşkın formülü beton değil, her şey olabilir. Gönül bu, kime konacağı belli olmaz!
Ünlüler Aşık olmaz