Michele morronenin yeni sevgilisi. Kadın travestiye benziyor cidden bu mu? bu adamin hiç mi güzel sevgilisi olmaz😬🤔

Michele morronenin yeni sevgilisi. Kadın travestiye benziyor cidden bu mu? bu adamin hiç mi güzel sevgilisi olmaz😬🤔
Yakışıklı erkekler güzel kadın görmekten zamanla bıkar ve farklı arayışlara girerler. Bunun ki de hesap olmuş. Adam her türlü kadına ulaşmış, doymuş. Bir de çirkin kızlarda sağlam ego olur. Michael abimize yokuş yaptıysa gözünde daha bir değerli olmuştur kdjsks
Kanka adamın hiçbir sevgilisi güzel değildi eski karısına bak mesela. Hani böyle bir adam kimseye bakmaz dersin sjsjs
Filminde birlikte oynadığı bir kadınla sevgili olmuş diye duymuştum. Polonyalı olan ablamızın maşallahı vardı jdjd
Filmdeki kadın vasattı kanka. tersine sarışın bi arkadaşı vardı filmde o kız güzeldi mesela. Cok güzel kadınlarla birlikte olma imkanı varken gidip sıradan kişilerle sevgili oluyor bir ara bu adam kimseyi beğenmez felan diyordum
Yani şöyle bir baktım da esmer ya da kumral seviyor gibi geldi.
Farkettim 😂😂😂😂
Fotoğraftaki de çakma sarışın ndnsns
😂 doğru.
Bence kız kesinlikle travestiye benzemiyor, baya normal bir kadın yüzü var 😅 Foto da açı kötü, ışık berbat, mimik donuk… hepsi bir araya gelince tip sönük duruyor.
Ama ünlü erkekler sadece “güzel” diye sevgili yapmıyor be Pınar, karakter, kafa uyumu, enerjisi… hepsi devreye giriyor. Adam da hep femme fatale mi sevsin, arada “girl next door” takılıyor demek ki 😂
Cevap
3Cevap
her şey tip değil çünkü
Aşkın gözü kördür dedikleri bu olsa gerek.
Bu kadar yakışıklı bir adam nasıl böyle kadınlara bakiyor cidden şaskinim ayrıca kadın İslam'la dalga geçen videolar paylaşıyormus. Adama karşı tüm hayranlığım yok oldu zaten
Adam kendisinin potansiyelinin ya farkında değil ya da gönül işte gönül ota da konar boka da. Belki de kafa yapısına uygun biridir. Tabiki güzellik önemli başlıkta dediğin şeye benziyor 😄 ama işte güzel kadınlar var ama kafa yapısına uyumlu değildir. Arasa her türlü bulur da işte değişik.
İtici olanlar daha şanslı
Karakter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?