Magazin Sizce bu minnoş nasıl? Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İsmi yalçın Sizce bu minnoş nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bence çok şirin bir köpek 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hayvanları oyuncak haline getirdinix. Acıyorum bu zihniyete. 1 1 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl O zaten bir oyuncak Yorumla
Müge97 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Maşallah Rabbim ne güzelde yaratmış oyy💜🥰🥳 1 2 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl 🤣🤣 ama oyuncak iste Yorumla Müge97 1 yıl Aa gerçekten mi neyse yinede tatlı işte🧚🏻 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Minicik, tüylü yumak.. Kafası çook tatlıı, kulakları minnoş minnoş... 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Çok tatlıymış cidden 😂 1 3 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl İsmi de ayrıca güzel ✌️😘 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl 🤣🤣🤣 ayy yalcinn Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl 😂 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Nazar değmesin maşallah:) 1 2 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Teşekkürler ☺️ abisi Yorumla YesılYankeeı 1 yıl :) Yorumla
SERTAN1983 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 1 yıl Yalçın değilde tarçın çok güzel gidermişçok tatlı ayrıca 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl canııımmm.. çok tatlııı 1 5 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Eeveett Yorumla Cevap sahibi 1 yıl isterdim. ama zor diyorlar. kalk çık gezdir falan Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Oyuncak o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yemin. ederim gerçek sandım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çok kalite kadınsın. yalçında bi o kadar gerçeksi😀 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Magazin konusunda 563 cevap paylaştı. tam mıncırlamalık : ) 1 0 Yorumla
Red_Black71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Oyuncak mu 1 1 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Evet Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Çok tatlı 🥰 1 3 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Ama o bı oyuncak 🤣🤣 Yorumla emreJ 1 yıl Yalaaan Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Vallahi Yorumla
Alpp035 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çok güzel köpek 1 5 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Ama. gercek degil Yorumla Alpp035 1 yıl Nasıl yani oyuncak köpek mi? Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Evet Yorumla Alpp035 1 yıl Anladım, başta gerçek sanmıştım ama yine de güzelmiş Yorumla Bukettt10 1 yıl Evet gerçek gibi doyuruyor gerçekten @Huzurluhuzursuz ama çok tatlıı 🥰 Yorumla
Yalçın22 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl çok kötü onu hemen bana ver 1 6 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Aa onunda ismi. yalcin Yorumla Yalçın22 1 yıl 😡😡 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Tesaduf Yorumla Yalçın22 1 yıl yalan söyleme bana köoek mi dedin sen? Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Sana niye köpek diyim seni tanımam etmem Yorumla Yalçın22 1 yıl ha pardon ben yanlış analdim kckfkdkfd Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Oyuncak gibi aynı haha 0 1 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Oyuncak zaten Yorumla
aful48283 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl tam ıssırmalık 1 1 Yorumla Anatolianturco 1 yıl Bana bi yazsana Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Magazin konusunda 6b cevap paylaştı. Yerim ya şuna bak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bence çok şirin bir köpek
Hayvanları oyuncak haline getirdinix. Acıyorum bu zihniyete.
O zaten bir oyuncak
Maşallah Rabbim ne güzelde yaratmış oyy💜🥰🥳
🤣🤣 ama oyuncak iste
Aa gerçekten mi neyse yinede tatlı işte🧚🏻
Minicik, tüylü yumak..
Kafası çook tatlıı, kulakları minnoş minnoş...
Çok tatlıymış cidden 😂
İsmi de ayrıca güzel ✌️😘
🤣🤣🤣 ayy yalcinn
😂
Nazar değmesin maşallah:)
Teşekkürler ☺️ abisi
:)
Yalçın değilde tarçın çok güzel gidermiş
çok tatlı ayrıca
canııımmm.. çok tatlııı
Eeveett
isterdim. ama zor diyorlar. kalk çık gezdir falan