Okumayan var mı? Şunları okusun. Bu kadın zalim. Latin diye ırkçılık yapıldı. Çocuk öldü. Yeter artık.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Miley Cyrus zaten satanist ağı olan bir çevrede büyüdü. Gayet normal bir çocukken büyüdükçe Britney Spears gibi onun da feleği şaştı. Aynı modelden bizde de var, Uraz Kaygılaroğlu.
Teşekkür ederim.
Gerçekten vicdanım kabul etmiyor bazı şeyleri. Rahat ve refah içinde yaşıyorsun, ünlüsün sayısız insan sana ilgi gösteriyor, dünyanın her yerinden hayranların var. Ve ölen bir fotoğrafçıya "aptall" diyorsun. "Annen sana öğretmedi mi" muamelesi çekiyorsun. Hiç mi vicdanın yok ya? O kişi o dönem henüz 29 yaşındaydı şimdi Miley 30 yaşında. Chris Guerra 29 yaşında iken ekmeği için mücadele ediyordu; arkasında medya desteği yoktu. Hayranları yoktu gariban bir insandı. Miley o kadar parası ve hayranları olan bir kişi idi. Her şeyi geçtik Miley kadın, Chris erkekti yani Miley hiçbir şey yapmasa da hem kendi cinsinden hem karşı cinsten pek çok kişi onu sevebilirdi ama Chris için bu olanaklı değildi. Üstüne bu kadar maddi imkanın, medyanın, paranın, hayranın Miley'in yanında olduğunu hesaba katınca hiçbir şeyin adil olmadığını görüyoruz. Miley'in, Chris'ten daha fazla yaşaması ve bugün 30 yaşında olması bile haksızlık. Gerçekten üzülüyorum. Miley için bir can bu kadar mı değersiz? Ne acı...
Bir kişi ölüp sonsuza kadar unutulurken, bir kişinin asla unutulmaması ve yüz milyonlarca hayranının bulunması kadar adaletsiz bir şey görmedim daha önce.
Miley Cyrus için "Bir can bu kadar mı değersiz? diye soruyorsun kendine. O büyüdüğü ve dahil olduğu satanist ağlar da ayin sırasında mesela öldürülecek insan getirilir. Masum insanlar bunun için kaçılır. O insanları ayinde öldürmek için para veriyorlar. Tecavüz edilen insanlar da vardı. Vücudunun parçalanıp et hâline getirilip yamyam gibi yiyen de var. O dünya karanlık. İnsanlar gerçek yüzlerini öğrense zaten nefret eder.
Anladım. Epstein Island vs. gibi. Karanlık işler.
Ben bunları pek bilmiyorum az buçuk bu dünya starlarının karanlık işler çevirdiğini tahmin edebiliyorum ama.
Şu ana kadar kadınlığa bağladım. Çünkü kadınlar düşen erkeklere hiç acımaz yükselmiş erkekleri ise çok sever. Gariban bir fotoğrafçının ölümü zengin bir kadını üzmez diye düşündüm. Erkek ayrı ama. Mesela olayın merkezindeki Justin Bieber üzüldü, Charlie Shein aileye para gönderdi. Ama Miley bunu yapmadı. Çünkü kadınlar karşı cinsin düşmesi durumunda yanında olmuyor maalesef. O yüzden gücün kadınlarda olmasını pek sevmiyorum.
Olayın diğer yönüne bakarsak bu kişiler Epstein davasında filan geçti mi acaba? İhtimaller var. Birçok ünlü isim geçti acaba başka kimler var ve bu dava ne derece medyaya veriliyor bilmiyorum.
Bazı kişiler hâlâ saklanıyor. Erkeklere masum demek pek doğru olmaz. Jes Francoydu galiba, Epstein'in listesindeydi. Justin Bieber bir kurban maalesef. Tecavüz hikâyelerine gönderme yaptığı biliniyor. Bir tane ünlü bir kadın Justin Bieber'i yemek istediğini mi ne söylemişti. Öyle bizim gibi tatlılıktan değil de, gerçekten et olarak. Lezzetli göründüğünü mü ne. Yine ünlü bir adam küçük bir çocuğa da çocukları yiyorum demişti. Yamyamlık var maalesef.
Tabiki. Zengin ve güçlü erkekler kesinlikle masum değil. Normal erkekler ve normal kadınlara bakarsak erkekler çok daha masum. Erkek kadını her türlü sever ama kadın erkeği çıkarı olmadan sevmez. Bu açıdan dedim.
Epstein öldüğü dönem onu gazetede okuyup şaşırmıştım. Milyarlarca doları olan, ABD hükümetinin önemli isimleri ile ahbablık etmiş Amerikalı 60 yaşında bir iş adamı niye intihar etsin? Çocuk istismarı nedeni ile tutuklanmasına da şaşırmıştım. Milyarlarca doları olan insan neden çocuk istismar etsin zaten insanlar onun peşinde koşar demiştim. Gerçekten çok karanlık işler dönüyor demek ki. Yamyamlık da ilginç. Akıl hastası mı bu insanlar? Bieber'i neden yemek istesin biri? Tuhaf.
Epstein mossad ajanı. Ölmedi. O zaman baktığım görseller de burunlar farklıydı.
Ölmedi mi? Nasıl?
Ölü diye gösterilen kişi ile Epstein'in burunları farklı.
Sen çok merhametlisin ne güzel. Seninle evlenecek çocuk çok şanslı.
Aaaa teşekkür ederim bu güzel iltifatın için 😸, karşılıklı 😸.
🙏🏻🙏🏻💕
Pek anlamadım ama benim bildiğime göre Hannah Montana zamanlarına yanıt olarak Used to be young bestesi var.
Hannah Montana asıl yüzü ama Miley Cyrus kılığına girmiş