Magazin Merve Boluğur yaptığı çılgınlıklarla Miley Cyrus'a benzetildi! İkiliyi benzetiyor musunuz? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Merve Boluğur yaptığı çılgınlıklar ve enerjisi ile Abd'li ünlü yıldız Miley Cyrus'a benzetildi. İkili karakter olarak benziyor mu sizce?Merve Boluğur Merve Boluğur yaptığı çılgınlıklarla Miley Cyrus'a benzetildi! İkiliyi benzetiyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ondan daha güzel aslında hareketlerine biraz çeki düzen verse tarzını da değiştirse çok asil bir kadın. 0 0 Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl benzetmeye gerek yok herkesin tarzi farklidir kimsenin kimseyi taklit etmesine gerek yok 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl HayırHannah Montana az izlemedimTırnağı bile olamaz 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 428 cevap paylaştı. Bu kadın beni inanılmaz irite ediyor ya kime benzerse benzesin.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merve çok daha güzel. Merve gerçekten çok güzel ünlü ama şu saçma karakteri ona çok şey kaybettiriyor 1 0 Yorumla
SonyMakeBelieve Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Arada fark var Miley zengin olduğu için yapıyor bu kadın filmde oynamak için yapıyor😅 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bipolar bozukluk baya zor benzetmiyorum 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Merve Boluğur bildiğin delirmiş 💁🏻♀️ 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Miley Cyrus'a ihanetten başka bir şey değil. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ikisi de deli dolu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ondan daha güzel aslında hareketlerine biraz çeki düzen verse tarzını da değiştirse çok asil bir kadın.
benzetmeye gerek yok herkesin tarzi farklidir kimsenin kimseyi taklit etmesine gerek yok
Hayır
Hannah Montana az izlemedim
Tırnağı bile olamaz
Bu kadın beni inanılmaz irite ediyor ya kime benzerse benzesin.. Keyifli günler..
Merve çok daha güzel. Merve gerçekten çok güzel ünlü ama şu saçma karakteri ona çok şey kaybettiriyor
Arada fark var Miley zengin olduğu için yapıyor bu kadın filmde oynamak için yapıyor😅
Evet ikiside karaktersiz
Bipolar bozukluk baya zor benzetmiyorum
Uzaktan yakindan alakasi Yok 😅
Merve baya itici oluyor ama
Merve Boluğur bildiğin delirmiş 💁🏻♀️
Merve’yi bana verseler düzelir 😏
Miley Cyrus'a ihanetten başka bir şey değil.
Türkiye nin mileyi de o olsun ne var :)
Hiç alakası yok yok merve deli değil ergen
Hayır
Ikisi de deli dolu
Yoo alakasız.
Alakası yok
Alakası yok.
Alakası yok
Alakası yok ya