Her daim isminden bahsettirmeyi başaran Miley Cyrus, instagramda paylaştığı koltuk altı kıllı bikinili fotoğrafı ile de dikkat çekmeyi başarmıştı. Miley Cyrus, bu kıl mevzusu ile herkesin dikkatini çektikten ve bir çok kullanıcı tarafından eleştri yağmuruna tutulduktan sonra da fotoğrafı kaldırmaya gerek duymadı. Peki ya, sizin koltuk altı kıllarına töleransınız nedir?
Miley Cyrus koltuk altı kıllarını asla gizleme gereği duymuyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bayan denince aklimizda olusan tanim bakimli nazik temiz oldugu icin acikcasi kadayif gormeye pek tahammul edilcegini sanmiyorum. Hos degil. bu benim fikrim.
Kendisini çok severim erkeklerin heryerinde kıllar varken bu onları itici yapmıyor da biz de olursa neden bakımsız cirkin itici damgaları yiyoruz bence takılmaya gerek yok kendi güzelliği yetiyo fotoğrafı güzel yapmaya
Bazı insanlar farklı olucam rahat olucam diyerek saçma sapan işler yapıyorlar. Bu ne böyle? Kadın dediğin bakımına dikkat edicek. Bu biraz iğrenç olmuş
Hep söylüyorum hrpte söyleyeceğim. “Vücuttaki kılları insanlara ayıp olur , aman utanırım , aman kıllı derler , aman kötü derler diye değil ; Kendimize saygı olarak almalıyız.”
En İyi Cevaplar