Kesinlikle öyle reis, özellikle eski şarkılarını dinliyorsan bence piyasadaki tartışmasız en iyi ses rengine ve tonuna sahip kadın. Aynı zamanda Voice crack-breakleri de Sia kadar iyi yapan birini görmedim piyasada.
Kesinlikle katılıyorum kanks. Diğer sanatçıların çoğu tek ses rengine sahip. Sevmem fakat cem adrian da birden fazla ses rengine sahip sanatçılardan. Sia gibi cem adrian gibi sesler az bulunur. Ama benimde bildiğim en iyi voice crack breakler sia da. Bu arada ağır metal dinleyen biri olarak söylüyorum.
Mesela ben tepki (reactions) videolarını çok sık izleyen biriyim. Rapçisi olsun, dediğin gibi metalcisi olsun bu kadını dinlediği zaman direkt etkileniyor. Ses rengi farklı dediğin gibi, hoşuma gitti Sia’yı takip eden biriyle karşılaşmak memnun oldum kankam
Eyw kanks david guetta ile tanıdım bende. Titanium düetlerinden sonra ara ara açar sia dinlerim. Dediğin gibi millet eskilerini bilmiyor kadının. Sadece chendlier gibi populer şarkılar ki o bile efsanedir. Her şey gönlünce olsun kanks iyi günler dilerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lady Gaga bence
Elendin reis
Sia bence en güçlü ses bunların arasında ki. Sonra adele, michael jackson, freddy mercury , jessie j ve lady gaga. Sıralamam bu şekilde.
Adamım geldi ya, sonunda Sia diyen birisi. 🥰
Kadında öyle güçlü bir ses ve öyle değişik ses rengi var ki, hangi müzik türünde şarkı söylese bırak sırıtmayı bestlere girer.
Kesinlikle öyle reis, özellikle eski şarkılarını dinliyorsan bence piyasadaki tartışmasız en iyi ses rengine ve tonuna sahip kadın. Aynı zamanda Voice crack-breakleri de Sia kadar iyi yapan birini görmedim piyasada.
Kesinlikle katılıyorum kanks. Diğer sanatçıların çoğu tek ses rengine sahip. Sevmem fakat cem adrian da birden fazla ses rengine sahip sanatçılardan. Sia gibi cem adrian gibi sesler az bulunur. Ama benimde bildiğim en iyi voice crack breakler sia da. Bu arada ağır metal dinleyen biri olarak söylüyorum.
Mesela ben tepki (reactions) videolarını çok sık izleyen biriyim. Rapçisi olsun, dediğin gibi metalcisi olsun bu kadını dinlediği zaman direkt etkileniyor. Ses rengi farklı dediğin gibi, hoşuma gitti Sia’yı takip eden biriyle karşılaşmak memnun oldum kankam
Eyw kanks david guetta ile tanıdım bende. Titanium düetlerinden sonra ara ara açar sia dinlerim. Dediğin gibi millet eskilerini bilmiyor kadının. Sadece chendlier gibi populer şarkılar ki o bile efsanedir. Her şey gönlünce olsun kanks iyi günler dilerim.
Senin de kankam, teşekkürler. Dediğin gibi evet, bir de eskileri daha çok bilinse… Asıl olay oralarda da neyse bakalım.
Sia da mükemmel bir ses ama Adele'in hakkını yeme oda mükemmell. Zaten teşhircilik yapmayıp sanat yapan nadir ünlülerden Sia ve Adele.
Diğerleri de ses mi yaa Adel.. tek geçerim
Adele Reis de iyidir ama bence Sia, ikinci Adele
Sia da iyi ama adele kadar değil
Hayır, kararın reddedildi!
Tercih meselesi 🤷
😡
Aa çok korktum sanki
Zora ki mi değiştireyim cevabını yoksa sen Sia mı diyeceksin
Adel.
🤬 değiştireceğiz zamanla
Zaman yok fikirler sabittir değişmez
Kızım hadi delirtme, Sia varken Adele de demezsin. Aç bir Sia, anla farkı
Ben dinliyorum zaten sen rahat ol fark ortada
Bir Breathe Me aç da farkı gör. Seni müzikten men edeceğiz yakında
Dostum sen sordn ben düşüncemi yazdım sia beğenseydm onu seçerdm zaten ama ben adelcym kii zaten benmle beraber Adele diyen bir sürü insan var yani
Adele ve sia arasında kaldım
Sia’ya at kanka, Adele bu listede 2. sırada. Güven kankana
Sia'ye attım :D
😄Kralsın. Yönlendirmiş gibi olduk ama…😅
Yok ya o daha baskındı zaten :D
Sia en güzeli
Sia çünkü yaşına rağmen yüksek nota yapıyor
Adel ve sia
Adele mi Sia mı peki
Adele sesi tonu çok iyi sia nin da sesi ve şarkıları güzel eskiden beri sia severim ama sia diyorum o yüzden
Adamsın, Sia Baba tek atar
Sia bence
Kesinlike… 🥰
Şia kesinlikle
İşte geldi ADAMM, kesinlike
2022 de ne dinlerdim bee
Haha say bakalım senin 3 favori şarkısını
Chandelier bunun üstüne tanımam
İyi şarkıdır evet. Ama eski şarkılarını da öneririm
Yaşlandı be
Yok bee ama şimdi sesinde biraz problemler yaşıyor orası ayrı
Teşekkürler
Michael Jackson
“Biraz enkşın gereken fenkşın ama değil maykıl jeksın.” mı diyorsun? Bu arada cevap Sia
adele tartışmasız
Hayır, elendiniz
Sia ve Adele
Yıldız tilbe