Benimde acayip dikkatimi çekti bugün bu bey ama şu dil fotosu acayip itici her gördüğümde soğuyorum çocuktan
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın daha karizmatik fotoğrafları var anlık editlerine bakarken seçtim ğzerine düşünmedim brnim için yakışıklı veya güzel insan güzeldir/yakışıklıdır😂
Puahahahah kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. kenanın yakışıklılığı Allah katında.. açık ara dünyanın en yakışıklı erkeği şu anda.. eziklerin bu kadar kudurtması da bunu kanıtladı.. şimdi kes sesini sg ötede kudur mk hazımsız sünepesi
Allah hem karizmasına hemde karakterine vermiş, aşırı tatlı bir çocuk şuanki maçlarını izleyenler bilir mükemmel top oynuyor bir Ronaldo olur. Annesinin maşallahı benim inşallahım.
Sen diyince fark ettim evet jawline ı baya iyi ondan sevdim zaar smxksjdk konu etiketlerini hiç sallamıyorum şakirim sorarken bile hangisini önerirse sorup geçiyorum ama nasılım etiketinde sorması beni utandırır tabii sjxjsjd
Bu ara ben kimseyi anlayamıyorum şakirim kafa dolu bir ara dertlerimi anlatayım sana valla içim yangın yeri bakma buralarda hahara kikiri olduğuma ajznnsx
anlat yavrukusum ki bende de durumlar karışık o yüzden gereksiz sinir halleri yükleniyor pmsden bağımsız benden ötürü de olabilir en müsait olduğun vakit gel anlat
Kes sesini canım canım zırlama mk embesili öyle ilgi çekmek için dünya yakışıklısı adama bok atma mk pick me ucubesi.. kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. zırlamayı kes
Adamın kaşları, her şeyi mükemmel... bok atmak için bir tarafını yırtma.. kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninki de o hesap.. aşırı derecede yakışıklı
Bu adamın boku bile senin o eşşek suratından yakışıklıdır.. hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. zırlamayı kes sg ötede kudur mk osbirci inceli
Gay görmek istersen aynaya bak mk totoşu.. kenanın yakışıklılığı karşısında kıskançlıktan gebermişsin mk ucubesi.. ona buna gay diyenin asıl kendisi toptur.. sg ötede kudur şimdi mk pasifi..
Mal görmek istersen aynaya bak mk pasifi.. hem malsın hem de gizli gay🤣🤣🤣🤣🤣kenanın boku bile senin o eşşek suratından yakışıklıdır.. kenanın yanında hepiniz bok böceğisiniz.. hadi ağla.. çatla da patla, öl kudur Çok yaşa mk osbirci sünepesi.. ömrün kenanı kıskanmakla geçicek.. şimdi kes sesini sg ötede kudur boş ver belanı yoksa seni bulur ben keserim o sesini mk beyinsizi.. benimle de düzgün konuşucaksin yoksa anandan doğduğuna pişman ederim seni mk eziği..
Bana bak beynini sktigimin özürlüsü o sesini keseceksin haddini bileceksin yoksa seni bulur ben keserim o sesini.. zırlamayı kes mk gizli gayi.. kes sesini mk pasifi..
Kes sesini canım canım zırlama bokum suratli pick me kezo.. kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninki de o hesap mk tipsizi.. kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. kenan sana merhaba dese düşer geberirsin heyecandan, yanlışlıkla göz göze gelsen evlilik hayalleri kurarsın mk eziği.. zırlamayı kes
Kenan yakışıklılıkta ahmet ucubesini böcek gibi ezer geçer.. zırlamayı kes sg bi göz doktoruna görün mk körü.. kenanın yakışıklılığı Allah katında.. açık ara dünyanın en yakışıklı erkeği şu anda.. kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benimde acayip dikkatimi çekti bugün bu bey ama şu dil fotosu acayip itici her gördüğümde soğuyorum çocuktan
Haklısın daha karizmatik fotoğrafları var anlık editlerine bakarken seçtim ğzerine düşünmedim brnim için yakışıklı veya güzel insan güzeldir/yakışıklıdır😂
Maşallah de kız 🤣 19 yaşında sana bacı düşer zaten
Amca suss
🤣 Oda sana teyze diyor işte ilahi adalet
Desin amca bayramda harçlığını veririz🦦
🤣 🤣 🤣 Uyanık seni
Yaa sus sus nolur zaten rüyama girdi çocuk aşkımı depreştirme fjdkdkdk
Kurtlar ve Vampirler filmindeki yakışıklı vampire benziyor
Yoldan çevirdiğin 10 Türk gencinin 3-4 tanesi bu eşgalde ortalama tipi var
Yok ablam
Ablam değilsin yaşlarımız yakın hatta meslektaşız da ve ilişkin varmış daha akıllı olmanı beklerdim 😏
Tühhhh
Yollar senin gibi habeş maymunlarıyla dolu.. kes sesini boş yapma.. kenanın eşi benzeri yok.. kes sesini ötede kudur mk hazımsız sünepesi
Çocuk normal tip yakışıklı da değil çirkinde değil ama işte senin gönlün bu gönül çirkini bile yakışıklı kılar kendince haklısın
Puahahahah kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. kenanın yakışıklılığı Allah katında.. açık ara dünyanın en yakışıklı erkeği şu anda.. eziklerin bu kadar kudurtması da bunu kanıtladı.. şimdi kes sesini sg ötede kudur mk hazımsız sünepesi
Aklı keko olanlara irtibar etmiyorum
Zırlama sg ötede kudur mk osbirci sünepesi
Dediğim gibi ben akıllı insanlara irtibar ederim akıllı insanların dedikleri gücüme gider
Allah hem karizmasına hemde karakterine vermiş, aşırı tatlı bir çocuk şuanki maçlarını izleyenler bilir mükemmel top oynuyor bir Ronaldo olur. Annesinin maşallahı benim inşallahım.
Valla güzel Adam he
Futbolcu olmasa veya popüler olmasa bu kadar patlamazdı
Harbi mi lan?
Olay ya yıldız adam
Sağolun beğenenler oldukça kendimi yalnız hissetmiyorum artık sjxjsjx
bana yakışıklı gelmedi sabriiimo
Şakirim allah taş eder nasıl yakışıklı değil yaaaa adam karizmanın özüüü yakışıklıyım diye anırıyor resmen
kız bundan bu sitenin nasilimlarinda kayniyordur sen yapma etme Allah aşkına shshsh hele o kaşın uzunluğu neci oyle keman yayı gibin shshs
sen çeneden dolayı begenmissin bunu bence sjsjd
Sen diyince fark ettim evet jawline ı baya iyi ondan sevdim zaar smxksjdk konu etiketlerini hiç sallamıyorum şakirim sorarken bile hangisini önerirse sorup geçiyorum ama nasılım etiketinde sorması beni utandırır tabii sjxjsjd
sabriiimom sen sorarsın diye değil yavrukusum sitedeki mavililerden vardır bundan nasilimlarda normal bir tip yani demek istedim
Kız ben seni bu ara niye anlamıyorum iyice canım gibi oldum kendime ayar oldum şu an ajxnsjxnd
ahahah sen mi beni anlamiyon ben mi kendimi anlatamıyorum bende bilemedim kız sjsdj
frekanslarimizda bir cızırtı olduğu gözle görülür bir aşikarlikta sjsdj
Bu ara ben kimseyi anlayamıyorum şakirim kafa dolu bir ara dertlerimi anlatayım sana valla içim yangın yeri bakma buralarda hahara kikiri olduğuma ajznnsx
anlat yavrukusum ki bende de durumlar karışık o yüzden gereksiz sinir halleri yükleniyor pmsden bağımsız benden ötürü de olabilir en müsait olduğun vakit gel anlat
Kes sesini canım canım zırlama mk embesili öyle ilgi çekmek için dünya yakışıklısı adama bok atma mk pick me ucubesi.. kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. zırlamayı kes
Adamın kaşları, her şeyi mükemmel... bok atmak için bir tarafını yırtma.. kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninki de o hesap.. aşırı derecede yakışıklı
bunun neresi hayvan gibi yakışıklı 😒
Sen ağzının tadını bilmiyorsun 🥲
hakaret kabul ederim bunu 😒
Özür dilerim benim sarı ve beyaz ten sevdası bitmez sjjxsjd
bu adam sarı mı loo 😒
Kız esmer mi sanki ben o kadar vıcık sarı sevmem mskxnskc
esmer bu
Aşkım değilll
o zaman ne bu şimdi 😃
Hahzhahs dur çözeceğiz inşallah
cildi esmer gibi ama 😃
Evet bazı foroğraflarda öyle ama bazılarında belli bariz beyaz yani üç beyaz gibi ayyynı ajzjsjshaj
ahahahha adı ne bende bakayım çözerim aşkımsu 😂
Kenan Yıldız canımsu her yerde arattttt bizim kız grubunda sabahtır bu adamla evlenen mi dersin nişan yapan mı dersin kesjsjahshahzuahhs
esmer bu çözdüm konu kapandı 😃 ne nişan mı atan şahsen dışarıda bu benim yanıma gelse ben anında red ederdim öyle söyliyim 😂
Kızzzz abartma en azından bir çay içer gadasından alırsın sjxndjcndkc
hayır içmem 😃 sevgilim olmasa da evliyim bile derim 😃
Kız sevgilin varken zatne niye kahve içesin sjxnsjxj ama yakışıklı/güzele hakkını vereceksin adam yakışıklı konu kapandı sjxjsjx
olmasa bile dedim kız 😂 değil dedim 😒
Kızzz tamam pessss shxhshdh
ehehehe kazanacağımı biliyordum 😌🤪
🎀💝👯
çok sevimlisin 😃❤️😌💕
Yaaaa sende öyle👯🥰👸🏼
evet yakışıklı bir velet : )
Futbolcu olmasa kime yüzüne bakmaz he
Adeta bi çilingirci
Fenasal bir adam doğru🕺
Baş göz edelim
Başım gözüm var efendim sağolun çok beğendiyseniz size hemen ayarlayalım💃🤘🏻
Ben erkek sevmiyorum prensip olarak 💅🏻
Abime oradan sar bir tane behati prinsloo
Ya sorma, çocuk fena 🙈🙈
Bu mu yakışıklı bacım sen Bi ayrıl burdan
Sanki kendi dünya yakışıklıısı püü allah seni kahretsin
Bu adamın boku bile senin o eşşek suratından yakışıklıdır.. hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. zırlamayı kes sg ötede kudur mk osbirci inceli
annesi alman
Ondan mı yakışıklı yani
fenotipini farklı bulduysan
Olabilir şimdi yapbozun bütün parçaları yerine oturdu sağol eyw
sana mübarek olsun
Gay gibib
Gay görmek istersen aynaya bak mk totoşu.. kenanın yakışıklılığı karşısında kıskançlıktan gebermişsin mk ucubesi.. ona buna gay diyenin asıl kendisi toptur.. sg ötede kudur şimdi mk pasifi..
@blueriver_04 snsjdjd
Aferin top olduğunu kabul ediyorsun demek ki ahahahahahahah
@blueriver_04 yoo mallığına gülüyorum sadece😂
Mal görmek istersen aynaya bak mk pasifi.. hem malsın hem de gizli gay🤣🤣🤣🤣🤣kenanın boku bile senin o eşşek suratından yakışıklıdır.. kenanın yanında hepiniz bok böceğisiniz.. hadi ağla.. çatla da patla, öl kudur Çok yaşa mk osbirci sünepesi.. ömrün kenanı kıskanmakla geçicek.. şimdi kes sesini sg ötede kudur boş ver belanı yoksa seni bulur ben keserim o sesini mk beyinsizi.. benimle de düzgün konuşucaksin yoksa anandan doğduğuna pişman ederim seni mk eziği..
Bi daha böyle o olmayan beyninle ezik ezik zırlama yoksa doğduğuna pişman ederim seni mk çöl faresi
@blueriver_04 puahhaha ne zırlıyon dndj
Bana bak beynini sktigimin özürlüsü o sesini keseceksin haddini bileceksin yoksa seni bulur ben keserim o sesini.. zırlamayı kes mk gizli gayi.. kes sesini mk pasifi..
Sg dibini dövdürmeye devam et şimdi mk hamam oğlanı
Bu mu yakışıklı?
Çok fazla beni var. İtici.
Kes sesini canım canım zırlama bokum suratli pick me kezo.. kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninki de o hesap mk tipsizi.. kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik.. kenan sana merhaba dese düşer geberirsin heyecandan, yanlışlıkla göz göze gelsen evlilik hayalleri kurarsın mk eziği.. zırlamayı kes
Bi Ahmet Çalık etmez
Aaa o da karizmatik adam
Vefat etti ama 😔
Kenan yakışıklılıkta ahmet ucubesini böcek gibi ezer geçer.. zırlamayı kes sg bi göz doktoruna görün mk körü.. kenanın yakışıklılığı Allah katında.. açık ara dünyanın en yakışıklı erkeği şu anda.. kenan hayvan gibi yakışıklı hayvan gibi karizmatik..