kız Türkiye'nin en iyi futbolcusu ve çok pahalı bir futbolcuyla beraber tam hayallerindeki erkekle beraber bense yksye girdim sonucumu bekliyorum 😢
Not:Bazıları yaşar bazıları da izler dedikleri bu olsa gerek
kız Türkiye'nin en iyi futbolcusu ve çok pahalı bir futbolcuyla beraber tam hayallerindeki erkekle beraber bense yksye girdim sonucumu bekliyorum 😢
Not:Bazıları yaşar bazıları da izler dedikleri bu olsa gerek
Napıcan boş ver. Her dönemin kolay ünlüsü olur. Z kuşağı biraz daha hazırcı. 30 yıl önce de öss vardı, bir yanda sen gibi hayatlar varken bi yanda ünlü futbolcuların sevgilisi vardı. Kendi hayatını kazanmaya bak.
Haklısın ama bazen hiç öyle bir hayat yapamayacağımı bildiğim için üzülüyorum
O kadar büyük şeylere özenme gerçi şu an herhangi bir kazanımın olmadıgı için heves ediyorsun ama bir gün kendi paranı kazanıp belli ölçülerde harcama yaptıgında paraya da gözün doyacak. Hayatının en güzel yaşlarındasın. Ancak bizim ülkemizde maalesef gençlerde o yaşta para olmuyor. Paraya ulaştıgında tamahın kalmayacak. Keşke ben de tekrar 18-20 olsam ☺️
Yani haklısın çok ünlüleri takip etmemeye calisicam yapacak bir şey yok
Cevap
6Cevap
Bugün attığı golün aynısını kız arkadaşına da atıyorsa kıskanman normal
Sende ünlülerin altına yat erkeklere amminizi vermeyip zengin olmak istiyorsunuz
O kız * *ni veriyor mudur ki
Ya ne sandın
Kanka ben versem beni kullanırlar o yüzden bu toplara girmek istemiyorum
Sende onu kullaniyorsun parasini ününu
Kullandirtmazlar bence
Uzulme
Biraz denginle ilgilen
boş ver herkes kaderini yaşar.. aldirma
Gözlerim yaşardı teşekkür ederim sözlerin için insanlar ne kadar kötü böyle bir şey yazdım diye o*uspu diye yazan olmus
Günlüğüne yazmalısın.
Sen de başka zengin bul
Kıskanmaaa
Saçma
Kızı dağa kaldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?