+1 yılMm kıskanmak demeyelim ona da aslında zoruna gitmiştir. Arkadas olarak kaldığınızı biliyor o yüzden senin baska birisiyle konuşman ya da sevgili olman onda hayal kırıklığı yarayacak eğer niyetin yoksa sevmeye en iyisi uzak durman o da daha fazla ümit bağlamadan üzülmeden içindeki seni bitirmesi..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet nıyetım bu
En İyi Cevaplar
+1 yılbende kıskandıgımda aynı taktıgı kullanıyorum svyoooo :D:D
06 Yorumla
Soran+1 yılneymıs o taktık kızınca kaçmak mı?
- +1 yıl
evet o an sinirlendiğim için akrşımdakı ınsanı kırabılırım kırmamak ıcın 1-2 saat yazmıyorum sınırım gecınce yazıyorum
Soran+1 yılanladım. bunu bilmem iyi oldu tesekkurler saygılar madam LiteraryLove D:
- +1 yıl
eyw :D
- +1 yıl
Bil tabii cok onemli kiz sevilmedigini anlamis uzulmus kisa sureligine kacmis bn mesela sewilsemde birakip giderim bu taktigi hayatima geciririm juventus sewmiyorsan ilgilenmiyorsan neden hosunsa gidiyor bu durum e en iyi sekilde ogrenmisindir. Ben sewmiyorsam baskasinin ilgisi beni ilgilerdirmez
Soran+1 yılEgo olabilir o an
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmış seni ama sende ayıp etmişsin ona niye söylüyorsun madem biliyorsun kızın sevdiğini.. Ayrıca seviyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla çok zorladı napıyım
- +1 yıl
Demiycektin abi. Fena bozulmuştur yazık l*n kıza. Git gönlünü al.
Soran+1 yılbence uzak dursun daha iyi olur gönlünü alsam umutlanır yine
- +1 yıl
Sen bilirsin abi ama acıdım kötü olmuş
Soran+1 yılöyle galiba
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. kıskanması veya kıskanmaması, senin için fark edecek mi...:?
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş kalamazsa tamamen uzak durcam
Soran+1 yıloyle olcak mecburen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılSenin bu yaptığın yanlış bu kız seni sevmiş sende ona gidip nispet yapar gibi kızlarla konuştunu söylemişsin yapmasaydın iyidi ama olan olmuş.
121 Yorumla
Soran+1 yılama kendılıgınden konu oraya geldı ya
- +1 yıl
Ben kıza üzüldüm şahsen böyle bişey yaşasam depresyona girerdim :Dd yani sen düşünsene aevdin kişi san asenle arkadaş kalalım diyo sonra şu çocuk bana yazdı falan diyo ne biliyim kötü olmuş
Soran+1 yılhaklısın ya ama benım ne sucum var. çok uzmusum harbidende bu kızın benden soguması lazım
- +1 yıl
O kız seni seviyosa naparsan yap soğumaz senden. Neden istemiyosun peki onu?
Soran+1 yılbak çok hanım efendı güvenılırı hamarat bı kız. üniversitede de aynı sınıftayız. tam evlenılcek kız. ama nedense denedım hoşlanamadım neden boyle oldu
- +1 yıl
Onu kıskanıyomusun? Yani hiç kıskandın mı? Mesela senle konuşmayı kesse üzülürmüsün? ya da diyelimki en yakın arkadaşınla çıkmaya başlasalar falan? Ne hissedersin?
Soran+1 yılyok ya kıskanmıyorum. başkasıyla çıksa sevınırım hatta
- +1 yıl
Sen bunu baya kardeşgibi görüyosun o kızın işi zor ona söyle kendine birini bulsun böyle gitmez bu iş sana bağlamasın kendini yazık olur sende öyle kızlar hakkında falan konuşma kızla valla ben olsam beynini patlatırdım :D
Soran+1 yılsen yapma bari :D
- +1 yıl
Valla koçum ben seni gebertirdim şimdi düşünüyorum da heralde öldürrü parçalarını rende makinasında su haline gelene kadar rendeler denize dökerdim yani bana denk gelsen işin kötü :D
Soran+1 yılpsikopat kız :D koçummu sen nasıl bişeysin ya :D
- +1 yıl
Valla kusura bakma öyle kibar cici bici olamam sen bir kızın kalbini kırmışsın bence ondan özür dile bana gelirsek valla ben değişiyim ya hiç sorma :D
Soran+1 yılbelli oluyo sen yarın kocanıda döversın :D
- +1 yıl
Yok ya dövmem kıyamam ona :D bak dediğimi yap o kızın gönlünü al düzgünce konuş biz senle olmayız de
Soran+1 yılne dicem kı ona :D banane ben sana kırılmadım ya da sen yanlıs anlamıssın gibi bişey söylerse mal gibi kalırım ortada Ç:D
- +1 yıl
Bes belli kırılmış hatta paramparça olmuş mal gibi kalıyosanda bu senin hatan ilk başta söylemicektin :D
Soran+1 yılya zorladı napıyosun sen orda dedı ne yaptım kı dedıım soyle falan fılan soyledım ilk basşa sapıkca bişey yapıyorum sandı söylemeyınce bende söyledım mecburen :D
- +1 yıl
He kaşındı diyosun yani :D naparsın :D yinede sen mesaj at o kadar öküz olma
Soran+1 yılartık çok geç hanımefendı :D hazır sogumus işte ne guzel öküzüm ben banane :D
- +1 yıl
Aman be napıyosan yap sana kalmış ileride pişman olmada hadi iyi geceler
Soran+1 yılıyı geceler kızmaa :D
bütün kız arkadaşlarına anlattı kız sened anne baba sülale içerikli küfürler beddualar yemediysen benimde anamı bacımı minibüste fortlasınlar
15 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :D o kadar mı yanı :D
Soran+1 yılAllah korusun :D oha dıyebılırmıyım o kıza :D
Soran+1 yılsaol ben etmıyım :D
+1 yılTrip atmis bildigin seviyo tabi paylasamama gostergeleri bunlar :D kirma kizi yazik sevenleri uzmeyelim ✋
01 Yorumla
Soran+1 yılama arkadaş kalalım dedım boyle uzulcekse onuda yapamam artık :D
+1 yılSen ne yavsaksın olum sevmediğin birinin sevip sevmediğini niye merak ediyorsun?
17 Yorumla
Soran+1 yılya kızma ama sadece arkadaş kalamazmı dıye merak edıyodum
- +1 yıl
Kalamaz çünkü kıskanıyor
Soran+1 yılkıskanmışmı yanı
- +1 yıl
Heee
Soran+1 yılama benden uzaklaşma sana değer verıyorum demıstı. konus benımle dıyor üzülcek hep böyle napıyım kı ben
- +1 yıl
Oran buran oynamasın konuş işte değer veriyomus
Soran+1 yılya kızma ben sevınıyomuyum sankı. uzak durcam hala sevıyosa. korkulur senden
nefark edicek duygulari olsa ya da olmasa sen kararini vermisin bilirsen egonami iyi gelicek :D
11 Yorumla
Soran+1 yılya söylesen nolur kı :D
Ne olursa olsun böyle yanlış olmuş karşılıksız sevgi kötü çok üzer adamı kız içi içi yiyodur şimdi bnce yapma bida deme
013 Yorumla
Soran+1 yıldemem zaten konusmam artık
Soran+1 yılkendı mesaj atıyo bana bnmle konus dıyo falan
Soran+1 yıldenıcem tesekku ederım :D
Soran+1 yılkırmadan nasıl yapcam bunu başarabilirmisin :D yanı nasıl yapabilceğimi biliyomusun
- +1 yıl
şöyle bnde arkadaşıma açılmıştım yok kardeş olarak görüyorum felan ayağı çok düştüm üstüne baktım artık tak etti canıma l*n sen şimdi dedimm istiyonmu istemiyonmuu hee buarada kndide kaşınıyo yani iş verip kaçıyo e hoşlanıyorum gururu bırakıp bnde arıyodum msjlaşıyodum dedim sonunda yeter artık diye o yine bn senin le olamam ileri düşünerek cevap veriyorum bn sevgili olamam bn evleneme senin gibi iyi bir kızı bn maf edemem gibi laflar bir ay konuşmadım sjlar attı sevgi msjları yok artık rüzgar daldan özür dilesede dal kırılmıştır birkere bn uzak durdum zaten kndiside uzağa gitti taşındılar felan ölkçtüm biçtim olmaz dedim zatende hoşlantıydı bitti gitti yenilere yelken açtık amma yazdımm heee bnde :D
Soran+1 yılsenınkı farklı bı durum ama :D
Soran+1 yılsen açılmıssın o reddetmıs. burada kız anlamıyo daha dogrusu anlamak istemıyo belkide (:
+1 yılsdafsgfdasg kanka kız üzerinden tatmin etme egonu üzme len gızı :DD
05 Yorumla
Soran+1 yılo resım hala ordamı değişik :DD
- +1 yıl
ahahah neden sevmediğini söyle değiştireyim knk :dD
Soran+1 yılsevmemek değilde işte :D hep görüyo ınsan senın fotoyu orucluydum olm 1 ay orucumu bozdurcaktın bana :D
- +1 yıl
fdgshgfgj ahahah haklısın o konuda valla k. b ama şu an problem yok hacı istediğin zaman duş oracıkta :DDD
Soran+1 yılresım kalsın ya :D
+1 yılAcaba o kız ben miydim diye de düşünüyo insan okurken :D
017 Yorumla
Soran+1 yılhangı kız whatsapptan konustugummu :D
Soran+1 yılyanı sevenmı :D
- +1 yıl
Yok canım ben değilimdir de, yani kıza da evlat acısı gibi koymuştur yazık değil mi niye öyle yapıyosun
- +1 yıl
Ne demek yazana yazarım ağzını yüzünü kırarım senn'' demek istedi içinden de diyemedi bence öyle olabilir
Soran+1 yılya bilerek olmadı ama
- +1 yıl
Bu saatte burada dolanacağına kızın gönlünü al, belki elinde telefon bekliyo, sen yazınca biraz trip atıcak ama sonra barışcak
Soran+1 yılyok be kuzu ben bu kızdan uzak durcam hoşlanmaya calıstım ama olmadı. kadere bak kı bende gider sevmeyen benı bırını bulurum hep oyle olur
- +1 yıl
O nasıl bir cümle, hoşlanmaya çalıştım ama ollmadı :) Sanki biri gelip 'bu kızdan hoşlanıcaksın' demiş gibi :)) alemsin
Soran+1 yılyanı belkı severım dıye bıraz konustum ama kanım kaynamadı elektriği alamadım anla işte yahu :D
- +1 yıl
Bu durumlardan annemin özlü sözü; ''Madem elektrik alamıcaktın niye konuştun evladım, oyuncak mı bu? Madem konuştunuz istemeye gelsin o zaman? '' :)))))
Soran+1 yılya dur naptın hemende :D ılk başta konusuyoduk sonra iş buraya geldı napabilirim benımde taş kalbim var her erkek gibi :D
- +1 yıl
Ben yapmadım, valide yaptı :)
Soran+1 yıliyiki senınle konusmuyoduk :D
- +1 yıl
İyi ki :) Kaynanayla başın belaya girerdi.
- +1 yıl
Benim tek kızım o, veremem kimselere,-tmam o zaman bizim evde oturun, üst katta kalırsınız -ayy gelin de mi olucaktı benim evladıım :D
Soran+1 yılevde kalmayasın sakın :D
- +1 yıl
İhtimaller dahilinde :)
+1 yılKiz sana veriyo mesaji sen napiyosun
bir kiz ilk adimi atarsa zaten seviyodur kiskaniyosa cik ayri seviyodur :D05 Yorumla
Soran+1 yılolmaz olaamazz :DD ben hoşlanmadım :D
- +1 yıl
Elindekinin degerini bil seni seveni sende sev
sonea benim gibi yalniz kovboy olma
benden soylemesin
Soran+1 yılha yok kanka benım haremım var :D
- +1 yıl
Sana iyi halvetler o zaman :D
Soran+1 yılsagol müdür :D
+1 yılBelki de sadece işi çıkmıştır. Kızsa daha farklı tepki verirdi bence
01 Yorumla
Soran+1 yılinş. öyledır
Cok acımasızssnn ya kızn seni sevdigini bile bile denirmii o kvgada denmezz -,-
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla kendı zorladı ben bısey yapmadım
Soran+1 yılhem erkekler suçlu :D
Soran+1 yılbıdaha yapma sakın :D
Seviyorsa nolcak, sen arkadaş kalalım demisin sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılama hala sevıyosa uzak durcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın işi var geri döneceğini söylemiş sevmiyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahaa dogru
evet kıskanmış. kıskanmasıda normal. hoşlanıyo kız.
05 Yorumla
Soran+1 yılmalesef oyle
Soran+1 yılınsanın hosuna gidiyo tabi yalan soyliyemem ama uzuluyo kız bnde uzulurum (:
Soran+1 yılçok kısa sürcek (:
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Egoyu tatmin etmeler seni seni :D hala bişey var belli rahat olllll
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler saygılar :DD
Tanımadığın fake hesap onun kanka kızmış seni işletmeye gitmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılyok kanka sanmam :D o kız oyle seyler yapmaz tanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo bence kıskanmsdi kiskansa daha farklı şeyler derdi bozulmuş sadece :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir oyledır inş :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo kızın isi varmis cikmak zorunda kalmis :DDD saka saka buyuk ihtimal kiskanmistir
03 Yorumla
Soran+1 yılbu şaka mıydı kalbım ahh :DD dasujf
Cevap sahibi+1 yılGevsek :D
Soran+1 yılşştt ayıp :D
kiza acidim simdi -,-
013 Yorumla
Soran+1 yılya ama ben napıyım sevemedım bı hoslanamadım ısınamadım yanı
Soran+1 yılama benden uzaklaşma sana değer verıyorum demıstı. konus benımle dıyor :(
Soran+1 yıl1 ay. çok mu etkilemişim acaba
Soran+1 yılsınıf arkadaşım unıversıteden. onceden tanıyodum ama bu muhabbete girmemiştik hiç. okul açılınca görcek benı yıne. ben soğuk davranıyım her türlü kaçar değilmi
tesekkur ederım- +1 yıl
bu daha kotu oldu -,- kiza o zaman direk bu konulari bundan sonra hic acmamaniz gerektigini, arkadas olarak iyi oldugunuzu, bu arkadasligi bozmamanizi ve kendisi ne hissederse hissetsin senin ona arkadas olarak bakacagini bu yuzden umutlanmamasi gerektigini anlatan bir mesaj at derim. ya da bunlara hic girme daha fazla kalbini kirmadan dedigim gibi simdiden uzaklas okul acilinca da biraz soguk davranirsin anlar o da artik.
Soran+1 yılbunları zaten soylemıstım. demekkı baya baya aşık o zaman
Soran+1 yılevet sogutcam mecburen. sevmek ıstedım ama yapmadım olmadı yanı
Soran+1 yıltesekkur ederım
Fena bozulmuş kızcağızzzzz kötü kalp seniiiii :)
05 Yorumla
Soran+1 yıldeme oyle kendı zorladı :D
Soran+1 yılya ben naptım sankı kıza olmaz demıstım zaten :D
Soran+1 yıltamam yapmam
+1 yılAh ah ah vuracam kendimi suralara gel..
01 Yorumla
Soran+1 yılvurma la :D nıye vurcan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ise varmış işte
01 Yorumla
Soran+1 yılne anlamadım
+1 yılbakıyorum heyecan yapmışsın lşkajsşasdf
00 YorumlaSeviyor seviyor :D
010 Yorumla
Soran+1 yılhm emınmısın peki :D
Soran+1 yılya ama üzülcek böyle hep ben napcam
- +1 yıl
Onun ağzından seni hala sevdiğini duy sağla bir şekilde sonra ona ben sana bişy hissetmiyorum seninle hep konuşursam sen üzülürsün beni unutman için konuşmamamız gerekiyor daha konuşmasak eminim beni unutursun yoluna devam edersin sende de böyle yaparak zaman kaybedersin uzlursun uzak dur benden mutlu olma için diyorum de gitsin :D
Soran+1 yılama benden uzaklaşma sana değer verıyorum demıstı. konus benımle dıyor. kendı mesaj atıyo hep. ben ona dedım arkadaş kalalım dıye tamam demıstı zaten. bundan sonra ben hiç yazmıyım ya da soguk davranıyım o zaman deme.
tesekkur ederım :D
Soran+1 yılama hala sevıyo galiba. uzulcek benı başka kızla görse. en ıyısı soguk davransam soğurmu
Soran+1 yıltesekkurler madam delirms sagılarr :D
büyük ihtimalle evet
05 Yorumla
Soran+1 yılo kalan küçük ihtimal olsa iyi olur
Soran+1 yılarkadaş kalamazsa uzak durcam tamamen evet
Soran+1 yılevet bncede
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Amacın ne?
08 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım kalamazsa uzak durcam
Soran+1 yılsevıyo hala o zaman?
Soran+1 yılsevmıyosa neden kızsın kı
Soran+1 yıltamam sevmesın daha ıyı benım ıcın zaten
+1 yılbence evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği