Magazin Bu kızın fiziği nasıl flörtüm likelamış? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benle tanışmadan önce like atmış herkese like atan biri değil o yüzden çok sinirlendim..https://imgyukle.com/i/CoJGmx Bu kızın fiziği nasıl flörtüm likelamış? Cevapla Flört Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Like ladıysa eğer tek derdi cinsellik.. Bence uzak durun.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka biz cinsellik konuşmuyoruz ki Yorumla Muro8384 +1 yıl Konuşuyorsunuz demedim ki.. Onun derdi cinsellik.. Yorumla Soran +1 yıl Bu videodan onu mu anladın Yorumla Muro8384 +1 yıl Laa banane yaaa aldattığı zaman anlarsın dediğimi Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seninkinden iyi ki likelamış, seni zikerken bunları düşünür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka öyle düşünecek kadar mı iyi? Ben biraz kiloluyum ama bu kız da zayıf değil zaten ? Yorumla OpınHaymır +1 yıl Evet iyi fiziği Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Beğenmiş demek ki knk ama tanışma öncesiyse görmezden gelebilirsin bu kadar kıskanmak doğru olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aklında kalmış olabilir mi ya da arada bakıyor mu diye düşündüm Yorumla myd1oez +1 yıl Olabilir ya erkek milleti çok güvenilmez Yorumla Soran +1 yıl Offf ya Yorumla myd1oez +1 yıl Ama çok takılma Yorumla
_Ebr4r_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Sakın konuşma o çocukla bak sakınnn olmaz kızım bundan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yol verdimm Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence o artık eski flört olmalı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı ya Yorumla Aşkainanankadın +1 yıl Kesinlikle evet elalemin popiş dansını beğenen kişiden flört falan olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl Benden önceydi ama Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Dombili gibi bu ne 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 😅 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Fizik değil manzara güzel 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Manzara mi var orada Yorumla Pipetpipet +1 yıl Kucak dansı yapıyor kız resmen işte Yorumla Soran +1 yıl Oha ya Yorumla Pipetpipet +1 yıl Seninkine kucak dansı sözü ver bi daha sağa sola bakmaz aklı gider Yorumla Soran +1 yıl Ben kiloluyum beni öyle arzulamaz hiç cinsellik konuşmuyor Yorumla Pipetpipet +1 yıl Hiç taktikte bilmiyor musun onu yola getirecek Yorumla Soran +1 yıl Böyle dans etmem ben Yorumla Pipetpipet +1 yıl Ben sohbetten bahsediyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim o açmıyor ben nasıl açayım Yorumla Pipetpipet +1 yıl Onu sohbetinle cinselliğe çekmekten Yorumla Pipetpipet +1 yıl Taktik verebilirim Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Erkekler sever boyle seyleri 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl şeyleri Yorumla arsizadam1983 +1 yıl Atiigin linketeki video gibilerini Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Link alalım @? 😂😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Napcan linki acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Like atacam Yorumla Soran +1 yıl İnstada dolu bunlardan git at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim instamda yok bakmadığım icin buna atasim geldi kim bilmiyorum zaten Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beyler kasıyor 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Kız nasıl Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Açılmadı Yorumla Soran +1 yıl Yalan kandırma ya Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Valla lan açılmadı Yorumla Soran +1 yıl Neyse taaam Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Lan valla açılmadı, o açılmadıysa sen at bari. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl atcam gundi mesaj gönderilmiyor sana Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Hakedersen açılır Yorumla Soran +1 yıl Napcam aw parkur falan mı aşmam lazım jshd Yorumla Aristokratımsı +1 yıl 2 çarpı 2 kaç eder Yorumla Soran +1 yıl Bi dk lan kafam karıştı şaşırtmaca var gibi Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Heee çözersen hak edersin. Yorumla Soran +1 yıl 4 mü 👉🏻👈🏻 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Bildin aferin Yorumla Soran +1 yıl Ee? Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Bu kadardı. Yorumla Soran +1 yıl Cimere şikayet edeceğim seni Yorumla
Yoboo Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl erik gibi kütür kütür 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bu mu kütür kütür? Kilolu bildiğin Yorumla Yoboo +1 yıl harika bir malzemesi var Yorumla Soran +1 yıl Malzeme? Yorumla Yoboo +1 yıl kalca Yorumla Soran +1 yıl Sen kadından anlamıyorsun belliki Yorumla Yoboo +1 yıl seni görmedim ki Yorumla Soran +1 yıl boş ver sen görme Yorumla Yoboo +1 yıl uzdun Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bence kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da sıradan geldi Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Koca götlü hiçte sevmem senden iyi mi kötü mü bilemem seni görmedim Yorumla
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 🤔😏😡 Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Yatakta çok keyif verir bence Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka şimdi ya ben aklında kalmasından korkuyorum benleyken böyle şeyleri düşünmesini istemiyorum Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Kalmaz ohooo beğeneli çok olmuştur Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Senin fiziğin nasıl Yorumla Soran +1 yıl Ben biraz kiloluyum ama bu kız da zayıf sayılmaz kilolu gibi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kim bu kız 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim tanımıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye soruyon o zaman Yorumla Soran +1 yıl Biz sevgililik yolundayız yani aklında kalmış olabilir mi diye düşünüyorum ne biliyim sinir oldum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezbiyensin yani Yorumla Soran +1 yıl Ne alakaaaa :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgililik yolunda olmak ne demek o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Like ladıysa eğer tek derdi cinsellik.. Bence uzak durun..
Ne alaka biz cinsellik konuşmuyoruz ki
Konuşuyorsunuz demedim ki.. Onun derdi cinsellik..
Bu videodan onu mu anladın
Laa banane yaaa aldattığı zaman anlarsın dediğimi
tamam
Seninkinden iyi ki likelamış, seni zikerken bunları düşünür
Ne alaka öyle düşünecek kadar mı iyi? Ben biraz kiloluyum ama bu kız da zayıf değil zaten ?
Evet iyi fiziği
Beğenmiş demek ki knk ama tanışma öncesiyse görmezden gelebilirsin bu kadar kıskanmak doğru olmaz
Aklında kalmış olabilir mi ya da arada bakıyor mu diye düşündüm
Olabilir ya erkek milleti çok güvenilmez
Offf ya
Ama çok takılma
Sakın konuşma o çocukla bak sakınnn olmaz kızım bundan
Yol verdimm
Bence o artık eski flört olmalı
O kadar mı ya
Kesinlikle evet elalemin popiş dansını beğenen kişiden flört falan olmaz ya
Benden önceydi ama
Dombili gibi bu ne
Bence de 😅
Fizik değil manzara güzel
Manzara mi var orada
Kucak dansı yapıyor kız resmen işte
Oha ya
Seninkine kucak dansı sözü ver bi daha sağa sola bakmaz aklı gider
Ben kiloluyum beni öyle arzulamaz hiç cinsellik konuşmuyor
Hiç taktikte bilmiyor musun onu yola getirecek
Böyle dans etmem ben
Ben sohbetten bahsediyorum
Ne bilim o açmıyor ben nasıl açayım
Onu sohbetinle cinselliğe çekmekten
Taktik verebilirim
Erkekler sever boyle seyleri
Nasıl şeyleri
Atiigin linketeki video gibilerini
Seksi bulmus demkki atmiş
Link alalım @? 😂😂😂
Napcan linki acaba
Like atacam
İnstada dolu bunlardan git at
Benim instamda yok bakmadığım icin buna atasim geldi kim bilmiyorum zaten
Beyler kasıyor
Kız nasıl
Açılmadı
Yalan kandırma ya
Valla lan açılmadı
Neyse taaam
Lan valla açılmadı, o açılmadıysa sen at bari.
Nasıl atcam gundi mesaj gönderilmiyor sana
Hakedersen açılır
Napcam aw parkur falan mı aşmam lazım jshd
2 çarpı 2 kaç eder
Bi dk lan kafam karıştı şaşırtmaca var gibi
Heee çözersen hak edersin.
4 mü 👉🏻👈🏻
Bildin aferin
Ee?
Bu kadardı.
Cimere şikayet edeceğim seni
erik gibi kütür kütür
Bu mu kütür kütür? Kilolu bildiğin
harika bir malzemesi var
Malzeme?
kalca
Sen kadından anlamıyorsun belliki
seni görmedim ki
boş ver sen görme
uzdun
Bence kötü
Bana da sıradan geldi
Koca götlü hiçte sevmem senden iyi mi kötü mü bilemem seni görmedim
Güzel bence
🤔😏😡
Yatakta çok keyif verir bence
Ne alaka şimdi ya ben aklında kalmasından korkuyorum benleyken böyle şeyleri düşünmesini istemiyorum
Kalmaz ohooo beğeneli çok olmuştur
Senin fiziğin nasıl
Ben biraz kiloluyum ama bu kız da zayıf sayılmaz kilolu gibi
en harika
Güzelmiş...
Gözükmüyor
Kim bu kız
Ne biliyim tanımıyorum
Niye soruyon o zaman
Biz sevgililik yolundayız yani aklında kalmış olabilir mi diye düşünüyorum ne biliyim sinir oldum işte
Lezbiyensin yani
Ne alakaaaa :D
Sevgililik yolunda olmak ne demek o zaman