Lütfen dürüst olun. Sizce şöyle bir fizik güzel mi Kalın bacak kıvrımli bel hafif göbek geniş omuz küçük meme ye sahip bir kız fiziğini beğenir misiniz yani beğenirim diyenleri gördüm de bana hiç inandırıcı gelmiyordu ondan sordum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kalına kaçan bacaklarım var , güzel bir popom var , belim ince , normal omhz , küçük meme kendimi çok beğeniyorum 🤗
Bende begenirim bunu
:) :)
Tabiki kendini beğen bu çok önemli çünkü önemli olan tek düşünce senin düşüncen ama ben sevmiyorum böyle şahsen burda severim diyenler de inandırıcı gelmiyor şu güne kadar kalın bacağı yerden yere vuruyorlardi meslea birden bire ne değişti ki o yüzden hiç inandırıcı gelmiyor ha kalın bacak kötü mü değil asla hatta yakışana öyle güzel ki sadece cevapları inandırıcı gelmiyor
Valla benim adıma konusmasın kimse, ben gerçekten severim bu tarz fizikleri
@sansebastian Sevmiyorsundur abi
Sevmemem için bi sebep söyle hak verebilirim belki, ama genel anlamda seviyorum
@sansebastian çünkü kalın bacak anlayışınız ince olmayan normal backalar da ondna mesela
Kalından kasıt obez bacağıysa tabi ki hoşuma gitmez, ama balıketli tabirinde bacak kalca vs severim
@sansebastian balık etli tabiriniz de yanlış atıyorum kız 50 kilo çok zayıf 55 normal 57 ise hemen balık diyorsunuz yoksa obez bacağını kimse sevmez
Diyorsunuz demen yanlış. 2 kilo da balıketli diyen birisi zaten hayal gücü kuvvetlidir. Ben harbi harbi balıketli dolgun hatunları seviyorum
@sansebastian oww o zaman başka tamam seviyorsundhr
Severim 😂
yüzü güzel olsun :D memeleri tabikide önemli füze gibi olmalı bacakları ise dolgulu bir şekilde hafif kaslı kalçalıda birazcık kalkık olmalı tamamen cinsellik makinası lksgklsfsdf
Yani beğenirim diyen olmuş ama inandırıcı gelmemişde burda ki sorunların cevapları sence sana inandırıcı gelecek mi?
Gelmiyecek çünkü yalan olduğunu biliyorum ama sormak istedim yinede
Senin tercihin
madem inandırıcı gelmiyor sana ne diye görüş bekliyorsun ki bana da inandırıcı gelmedi şimdi :D
İnandırıcı değil ama yalanları dinlemek zevkli oluyor
Kadının fiziğine bakmam bile.
Yüzü güzel, sadakatli olsun yeterlidir.
Ayenn bu ikisi önemli
Knka kulağa hoş geliyor baya ne yalan söyleyeyim ama bi şeyi merak ettim sadece
Neyi merak ettin
Kızma ama küçük göğüslerim var dedn ya tamamen dik mi dururlar
Bide uçları belirgin mi sönük mü
Değil tamam mı hiç birisi napican kız değilsin sen elimi bile Sürmem sana iyy seni kim sever mi dicen benim de bir kalbim var demi kırıp hamur gibi oynamaya hakkınız yok
Ne dediğinden hiç bsey anlamadım
B. k anlamadın uydurma diyorum ki memelerim sarkık ve uçları da göçük ne oldu tiksindin mi? Kız yerine bile koymazsnz çünkü dik meme çok önemli yoksa elinizi bile suemezsinz demi sanki ben istedim böyle olmasını yeter ya
Yok kızma ama dik olmasa da olur ama uçları önemli bence
Yo kozmo Omo merak etme o kadar da göçük değil hafiften çıkıntı var ama sana ne yani ya da kime ne bu beden benim değil mi
Senin tabiki buna kimse bsey demiyor böyle gergin gergin davranıp bseyi düzeltemezsin
Sizin yüzünüzden bir mememiz istediniz gibi değil diye yerdn yere vurmadğnz kaldı ya
Ne alaka ya bu nasıl bir özgüven eksikliği böyle ben öyle bsey demedim hem nerden çıktı o
Benim de pipim eğri mesela bende çok üzülüyorum 😀
Özgüven ile ne alaka genel yorumları söyledim hemen bir şeyi beğenmeyince kulp bulun
Ya yok senle baş edilmiyor arkadaş
Aklini kullanamazsan bedenini kullancaklar cici kiz benden soylemesi bi an once aklini kullan ilgi manyağı olmayın aga
Sadece soru sordum bu kadar duyar kasma
hele laflara bak :D asıl ilgi manyagı kesin bu he :D
@Mmuhammetaali bir de nasıl eig %97 ben onu anlayamadım
formalite icabıdır ya da eigyi deli gibi kasıyordur olur böyle şeyler ya burada show makinası olanlar reelde çamaşır makinası oluyo :SÇDdşlfjglkdjfgfdsgsdf
@Mmuhammetaali olabilir bak doğru söylüyorsun jfjbfjngjj
mesaj at sohbet edelim cnım sıkılıyo :D şfsmg
@Mmuhammetaali hayır boşuna gizli değilim sonuçta iletişime geçmeyin diye
ay tamam özür dilerim şdmkfglkşdjglkşjdfg
@Mmuhammetaali sorun değil ovbskfejej
almanya bayanlar gülle takımına selamlar. delikli boncuk yerde kalmaz korkma.
Hayır sadece sordum delikli boncuk falan bu ne hakaret
Objektif yorumlara kapalıysan dürüst olun yazma. beni mutlu edin yaz.
Hayır beğenir misiniz yazdım sadece zaten olumlu yorumlar da inandırıcı gelmiyor
Boşver bunları özgüvenin olsun iradeli ol
Doğru diyorsun
Kalın bacak √
Kıvrımlı bel √
Göbek ×
Geniş omuz ×
Küçük meme √
Bunların hepsi gercekten güzel ve sexy mi Bana bunlardan çok olduğu için yalan söylüyormuşsunuz gibi geliyor
Hahaha 😀
Kasaplık koyun tarifi gibi
Oha oha yavaş gel kimseye hakaret etmeye hakkın yok senin
hayır begenmem cok bicimsiz bir vucut
Evet ya çok orantısz ama yerden yere de vurmaya hakkınız yok demi
tabiki ben sadece begenmedigimi söyledim begenen varmıdır evet vardır sonucta güzellik göreceli bir kavram sende beni begenmezsin belki
Evet aynen öyle
Kalça nasıl ona göre değişir
Büyük yuvarlak kalkık
O zaman seksi ağa İnan bence
Saol
Erkeklerin yüzde 95 inin hayran olduğu şey büyük yuvarlak kalça
Onu biliyorum ayrıca gerçekten güzel bir şey
Ben görmeden yorum yapamam
tamam
geniş omuz sevmiyorum kadın da..
Gayet güzel bir şey elbiseleri falan çok güzel taşıyorsun düşürmiş gibi de olmuyor dar omuzlu kızlarda bu çok oluyor mesala siz geniş omuz diyince aklınıza iri yapılı erkekler gibi çok devasa bir şey geliyorsa o sizin sorununuz
E sen Roberto Carlos tarif ettin.
Ya yeter her kalın bacak kelimesinin geçtiği yere su adamı yazmayın yeter
Erkekler herşeyi beğenir emin ol
O yüzden mi seçiyorlar anlamadım
Yalancı burdakiler inanmıyorum ben açıkcası.
Ya sadece burdakiler değil instaya ve tweettera yorum atanlar paylaşım yapanlar da yalancı okuyoruz yani ordwn biliyorum ama aslında ne beğeniyorlar görüyoruz o yüzden hiç birisine inanıyorum
Ayaklarıda güzelse beğenirim
Değilse
Görmem lazım fiziği :)
Hmm tamam
Göreyim mi
Hayır
İtici
Bence de fizik dediğin orantılı durmalı
Katılıyorum ama tarif etmem doğru olmaz 😄
Neden beğenilmesin? Benim hoşuma gider mesela.
Yani siz ya fit ince zarif kız ya da sadece hatları dolgun ama fit kız seviyorsunuz da ondan böyle beğenmiyorsunuz
Benim estetik anlayışım tam o olarak o yönde değil. O yüzden genelleme içine girmek istemem. Fikirlerinle gel bana, zira bir sivilce yeter güzelliğini batırmaya..
Ayyhh yeter ya yeter EZBERE konuşmayın bir kere de ya bir kere ya
Benimle tanışıklığın var mı? Kendimi anlatınca narsist oluyorum. Canımı sıkma b'ktan bedenini al ve işine bak.
Ne oldu ezbere konuşmanı beğenmedim diye hakarete de başlamışsın
Hayalim
Uydurma be
Ciddiyim
Uydurmaaaa
Çok ciddiyim
İnandırıcı değil gerçekte nasıl kızlara baktığınızı biliyoruz
İstersen takip et
Hayır