Ülkemizdeki her şey çok gereksiz abartılıyor Tamam fiziği iyi ama yüzü gerçekten o kadar abartılacak düzeyde değil hatta Bence hiç güzel değil sadece kadının aurası var Aura ile güzelliği karıştırmamak gerek Aurasi olduğu için ve eğlenceli sempatik bir insan olduğu için ondan bu kadar patladı
Bence öde değil. Oynadığı sahneler tavrı tarzı vs. Yani hangi ünlü hiç seksi yanını öne çıkarmadan çok popüler olmayı başarmış ki? Birde bunun onlara ün getirdiğini fark ettikçe daha çok yapıyolar.
Ben onun oyunculuğuna bir şey söylemedim dış görünüşüyle alakalı konuştum Evet oyunculuğu gayet iyi oyunculuğunu beğeniyorum ama bir Angelina Jolie değil o neden ünlü güzelliği için ve bu tescilli bakınca diyorsun ki vay canına hakikaten güzel kadın Ama bu kadına güzel diyorlar ama ben güzellik göremiyorum ve evet herkes ünlü olmak için her şeyi yapmaya hazır
Güzellik göreceli. Yüz hatları güzel diye düşünüyorum. Erkekler tarafınfan neden bu kadar b.. k atılıyor anlamıyorum 😂 uzanamadıkları ciğeri mundar etmek sanırım
Hani klasik güzel kadınlardan değil. Çok cool ve Avrupai bir havası var yüz hatları. Fizik olarak güzel olmasa nasıl manken seçsinler kadın dereceye girdi yarışmada
Bence normal. popo yok göğüs ayrık sırf zayıf diye fiziği iyi diyemem.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ünlü olmayıp halk arasında olsa kuru gö*, iskelet gibi kötü tabirler ile anılacak sürekli kilo al baskısına uğrayacak birisi ama ünlü olunca vay bee fiziğe bak oluyor