Ülkemizdeki her şey çok gereksiz abartılıyor Tamam fiziği iyi ama yüzü gerçekten o kadar abartılacak düzeyde değil hatta Bence hiç güzel değil sadece kadının aurası var Aura ile güzelliği karıştırmamak gerek Aurasi olduğu için ve eğlenceli sempatik bir insan olduğu için ondan bu kadar patladı
Bence öde değil. Oynadığı sahneler tavrı tarzı vs. Yani hangi ünlü hiç seksi yanını öne çıkarmadan çok popüler olmayı başarmış ki? Birde bunun onlara ün getirdiğini fark ettikçe daha çok yapıyolar.
Ben onun oyunculuğuna bir şey söylemedim dış görünüşüyle alakalı konuştum Evet oyunculuğu gayet iyi oyunculuğunu beğeniyorum ama bir Angelina Jolie değil o neden ünlü güzelliği için ve bu tescilli bakınca diyorsun ki vay canına hakikaten güzel kadın Ama bu kadına güzel diyorlar ama ben güzellik göremiyorum ve evet herkes ünlü olmak için her şeyi yapmaya hazır
Güzellik göreceli. Yüz hatları güzel diye düşünüyorum. Erkekler tarafınfan neden bu kadar b.. k atılıyor anlamıyorum 😂 uzanamadıkları ciğeri mundar etmek sanırım
Hani klasik güzel kadınlardan değil. Çok cool ve Avrupai bir havası var yüz hatları. Fizik olarak güzel olmasa nasıl manken seçsinler kadın dereceye girdi yarışmada
Bence normal. popo yok göğüs ayrık sırf zayıf diye fiziği iyi diyemem.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ünlü olmayıp halk arasında olsa kuru gö*, iskelet gibi kötü tabirler ile anılacak sürekli kilo al baskısına uğrayacak birisi ama ünlü olunca vay bee fiziğe bak oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ülkemizdeki her şey çok gereksiz abartılıyor Tamam fiziği iyi ama yüzü gerçekten o kadar abartılacak düzeyde değil hatta Bence hiç güzel değil sadece kadının aurası var Aura ile güzelliği karıştırmamak gerek Aurasi olduğu için ve eğlenceli sempatik bir insan olduğu için ondan bu kadar patladı
Bence öde değil. Oynadığı sahneler tavrı tarzı vs. Yani hangi ünlü hiç seksi yanını öne çıkarmadan çok popüler olmayı başarmış ki? Birde bunun onlara ün getirdiğini fark ettikçe daha çok yapıyolar.
Ben onun oyunculuğuna bir şey söylemedim dış görünüşüyle alakalı konuştum Evet oyunculuğu gayet iyi oyunculuğunu beğeniyorum ama bir Angelina Jolie değil o neden ünlü güzelliği için ve bu tescilli bakınca diyorsun ki vay canına hakikaten güzel kadın Ama bu kadına güzel diyorlar ama ben güzellik göremiyorum ve evet herkes ünlü olmak için her şeyi yapmaya hazır
Güzel algın tam nedir? ☺️ O oyuncu bile gözümüzde parlatılmış olmasın ☺️
O bende kalsın Eskiden oyunculuğuyla bahsedilirdi şimdi güzellikle
Takibini rica ediyorum 😊
Güzellik göreceli. Yüz hatları güzel diye düşünüyorum. Erkekler tarafınfan neden bu kadar b.. k atılıyor anlamıyorum 😂 uzanamadıkları ciğeri mundar etmek sanırım
Hani klasik güzel kadınlardan değil. Çok cool ve Avrupai bir havası var yüz hatları. Fizik olarak güzel olmasa nasıl manken seçsinler kadın dereceye girdi yarışmada
Bence normal. popo yok göğüs ayrık sırf zayıf diye fiziği iyi diyemem.
Ünlü olmayıp halk arasında olsa kuru gö*, iskelet gibi kötü tabirler ile anılacak sürekli kilo al baskısına uğrayacak birisi ama ünlü olunca vay bee fiziğe bak oluyor
Bu kadın nedense bana hiç çekici gelmiyor aksine çok itici geliyor kadından ziyade kendisini erkeğe benzetiyorum.
Evet öyle. Herkese hitap etmeyebilir bile diyemiyorum bu kadın için... Yüzü olmasa fiziği, fiziği olmasa sesi, sesi olmasa karakteri
Nedendir bilmiyorum ama son yıllarda tekrar gözüme girdi yani aman aman bir güzelliği olmasa da tipi hoş duruyor
Sadece fiziği güzel ve ister istemez bi aurası var ancak bana göre yüzü güzel değil.
Bence iyi değil. Birde nedense bana fettan, sinsi geliyor
Vücudu güzel ama yüzünü itici ve tuhaf buluyorum bunun
Nedense bu kadın bana bazen çok güzel geliyor bazen de inanilmaz itici geliyor.
hiç tercih edeceğim bir kadın değil, güzel de değil zaten.
Hoşuna Geliyor mu yoksa gidiyor mu evet fiziği falan iyi ama çok da güzel bir kız değil
2020 den sonra manasız bir oyunculuk ve güzelliğe erişti. İster istemez kendine hayran bırakıyor kadın.
at gibi ne o oyle dumduz biraz basen kalca olucak fizikte
Hiç beğenmiyorum yüzünü de vücudunu da
Sevmiyorum bu kadını
Aile dizisinde iyiydi
İzlemedim olabilir
Ne abarttınız bu kızı yaa😂
@Elleira diyene bak sdfgsd
Jahahahshhs bir dk bir dk sen şimdi heath gibi bir adamı bu kadınla bir m8 tutuyosun😂😂ikisi aynı değil kii hııhhh😌
Serenay'ı yakından gördüğüm için bir tutulamaz diyorum evet :D Tam bir sanat eseri kadın ya sdfgsd
Tamam sen serenayını al ve benim Ledger'cımdan uzak dur😌😂
Shakira'da çok iyiydi be. Off of :D
Kadin aldatıldı laan 😱 shakira'nın aldatıldığı dünyada bizim hiç şansımız yok aga sjcjmsmc
Onu aldatanın aklına... Sahnesini tasarlayıp, inşa etmiştik. Kuliste biraz sohbet etme şansım oldu. Gerçekten çok güzel kadın.
Sevmiyorum şu kadını😒
Neden hiç kimse sevmiyo ya
Ben bu karıyı hep itici buluyorum
Garip bi aurası var değil mi
Serenay bambaşka bir şey. Haklısın.
Tarz olarak iyi ama yüzü iyi diyemem. Cok sıradan.
Medcezirdeki haline hastayım
Çok abartılıyor. Normal bir kadın işte.
Abartılıyor sümüklü kadın
Yıllardır fazlasıyla abartılan biri.
Biraz soğuk bir havası var
Fiziği güzel fakat o da sıradan bir insan çok daha güzel kızlar var
Hiç beğenemiyorun erkeksi yüzü var
Ben yüzünü beğenmiyorum. Fiziği on numara.
At gibi yüzü maşallah :)
Ben beğenmiyorum o kadar
Evet köprü bende gördüm 😂
Hiç asil durmuyor bana göre.
İyi ama asil mi bilemedim
Evet çok güzel seviyorum
Çok itici kadın bence
Değil.
Bence hiç güzel bir fiziği yok
Yaşlanmış
iyi evet
çok iyi falan değil