1 yılkendisi sevdiğim ve yakından takip ettiğim bir isim fakat gelelim kendisiyle ilgili twitterda önüme düşen bir kaç mevzuya. olay yaşanmıştır yaşanmamıştır henüz net bilemiyorum fakat süreci oldukça kötü yönetti. çıkıp bir basın açıklaması yapmaktan bile kaçındı. sanırım yaşandı ki kendisi de korktu veya yalan söylediği çok belli olacak diye göz önüne çıkmak istemedi.2021 yılında bir twitter kullanıcısı kendisinin konuşanlar sayesinde ün kazanan bir kadınla cihangirde buluşup date’e çıktığını belirtmişti. sanırım o dönemler kız arkadaşı da vardı. daha sonra 2022 yılında ise bir erkek kullanıcı kendisine ait fake telegram adresine (kendisi malatyada yaşıyormuş) bir gece komedyen beyden mesajlar geldiğini yazmıştı. kendisinin malatyada gösterisinin olduğu bir gece yakın konumdaki fake bir kadının hesabına yazdığı göz önüne alınırsa sanırım oldukça hızlı yaşamayı seven biri. bu dönemde de kız arkadaşı sanırım hayatındaydı. instagramında da oldukça beğendiği gönderiler filan önüme düştü kendisinin. 2000-2004 lü güzel ama çokta tanınmamış ünlü kızlarımızın veya influencerlarımızın genellikle tüm postlarını beğenmesiyle nam salmış birisi kendisi. yine 2022 de bir twitter kullanıcısı bir influencer kızımıza yürümesi üzerine“x kişisine mı yürüyorsun bir de zeki adamım diye geçinirsin kulislerde arkandan konuşuluyor” yazmıştı. hadise ile de aralarında bi olaylar yaşandığına kendisi programa geldiğinde daha bi şüphelenmiştim. sadece hisler…2021 yazında çeşme de başka bi kadınla yakınlaşması üzerine sevgilisyle 2.5 yıllık ilişkisinin bittiği de iddia edilmişti. oxford bölümünde psikolog kıza “seninle sevgili olursak etik olur mu anlattıklarım” demişti. bir başka bölümde bi kıza “sevgilinden ayrıl biz takılalım sonra siz barışırsınız” da demişti. fakat burası bir program ve format olduğu için ciddiye alınmamalıydı veya alınmalıydı bilemiyorum. adam bekar kaldı ki konuklarından birinden hoşlanamaz mı? hoşlanabilir.
gelelim mevzuya 35 yaşına girecek bir adamın 23 yaşında kendisine abi demesi gereken bir yaşta bir kadınla mezuniyet partisinde tanışıp evine davet etmesi zaten fiyasko. hadi bekarsın ve çıtır güzel kadınlar kafanı karıştırıyor davet ettin. madde kullanımı konusu başlı başına kendisine yakıştıramadığım ve iğrenç bir mevzu. eğer olay doğruysa kadın “bana madde verdiler” diyor. demek ki evde başkaları da var. söylentilere göre kendisi de ifadesinde evde başka kadınların da olduğunu onaylamış. anladığım kadarıyla bad trip yaşamış bir bebiş var evde. kendisini huzursuz ve kontrolden çıkmış hissetmiş olabilir. gitmek isteyince de “kızım mal mısın başımızı belaya sokma 2 dk otur” diye yatıştırılmaya çalışılmış olabilir. kadın daha da tribe girip bunlar bana bir şey mi yapacak ulan kafasıyla arkadaşlarına konum atmıştır. emrullah erdinç twitter yazısında olayın doğru olduğunu kendisinin nazlıcan a’ya ulaştığını, kadının ailesinden korktuğu için şikayetini geri çektiğini ve twitini silmesini istediğini yazmıştı. kadın kendisine “ailemden birileri hasan can ile konuştuğumu biliyor. adımdan ve soyadımın baş harfinden ben olduğumu anlarlar ve bana zarar verirler” demiş. olay böyleyse zaten önceden konuşup tanışıyorlardı.
bazı canım kadının prim peşinde olduğunu söylemiş ama kadın korkmuş. kaldı ki kendisi de o eve adamla sevişmeye gittiğini biliyordur. canım mısınız siz? fakat sonra madde etkisiyle veya alkolle belki korktu. belki de adam bambaşka tavırlar sergiledi ve kadının onaylamayacağı şeyler sundu. bilemeyiz. olay gerçekse böyle olmuştur. kadın arkadaşlarına yazmış ama 112 yi de aramış zaten. bir kadın bir erkeğin evine istediği saatte gidebilir. istediği amaçla gidebilir. fakat evden çıkmak istiyorsa buna karışamazsınız. ilk sıçış böyle başlıyor. bir diğeri de komşuların imdat, yardım edin vs gibi şeyler duyduğuna dair haberler de var. orası muamma…sözlükte bazı andavallar kadının ünlü olma çabası falan yazmış. ulan asalaklar bi kadın ünlü olmak istese zaten ifşalar oraya buraya çıkar röportaj verir. dolayısıyla kendisi de konudan oldukça rahatsız ve ailesinden korkmuş. iddialar doğruysa hck hayatında ilk kez evinde bu şekil partilemiyordur zaten. sadece olayların bu yönde ilerleyeceğini kendisi de tahmin edememiştir.
dediğim gibi kendisini severim. başarılı, zeki, komik, hayvansever, merhametli, duygusal, hassas, kırılgan, naif bile buluyorum kendisini.. umarım bu hayatta para, şöhret onu deccale çevirmez. acuna okey dediğinde ben kendisi ve hayatı hakkında oldukça korkmuştum çünkü. zaten bu adamla iş yapan herkes %80 ihtimalle bozuldu piyasada. umarım hepsi birer iftiradır. çünkü benim tanıdığım hasan can kendisine bir iftira atıldıysa şayet ortalıklarda bas bas bağırır çağırır, çemkirir ve hakkını arardı. oldukça sessiz kaldı. şaşkın ve üzgün olduğunu bize kanıtlaman lazım bebiş. hoş acun abisi ne dosya ne tutanak ne ifade ortada bırakmaz ama…
gelelim kadına.. sen o gece o eve bilmem kim ile yattım havası atmak için gitmedin mi zaten kızım orası bambaşka bi konu yani. zaten önceden konuşuyormuşsunuz tanışıyormuşsunuz iddialara göre. ee sen adamöa dışarda hiç buluşmadın mı? hadi diyelim buluşmadın. sen alkolle veya bilmem neyle kimin içinden bilinçaltından ne çıkacağını nerden biliyorsun? nasıl güveniyorsun? madem ailenden gtün o kadar korkuyor. gece 4 te adamın evinde napıyorsun? tavla oynamaya gitmedin sonuçta. hani derler ya ağlayacaksanız oynamayalım diye o hesap işte. adamla alkol al sabaha kadar ne varsa kullan sonra tribe gir adamda kadın kıtlığı çekmiyor yani. baktı ki kötüsün başımıza iş çıkarma mal mısın falan dedi. belki bi iki bağırdı. e sende daha fazla tribe girdin işte. kaldı ki kendisi ilk kez evinde kızlarla partilemiyordur.
neyse hck’yı çok sevdiğimden en objektif yorumumu yazdım. toparlan yaşın 35 oldu. 2001 li kızlara madara olacak yaşı geçmedin mi?
edit twitterda daha sonra katıldığı bir ellestyle awardsla ilgili de birisi etrafındaki kadınlara yaklaşımıyla ilgili ilginç bir tweet atmıştı. Yakasında ruh iziyle daha sonra bi röportaj vermişti sanırım. Daha önce Alaçatıda da ünlü bi mekan tuvaletinde bi olaylar olmuş sanırım 2021 de. Adam bekar istediği gibi yaşar ve özgür biri. Fakat üstteki yazdığıma katılıyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Magazin konusunda 702 cevap paylaştı.
u +1 yılBu adam daha önce de kaza yapmıştı ama yine üstü kapatılmıştı. Acun'un derin bağlantıları sayesinde olsa gerek. Evde bir kadın tuttuğuna inanırım. Neden inanmayayım ki? Adnan Oktar yıllarca kadınları alıkoymadı mı? Hasan ne yapacaktı o kadınla?
16 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bir kaza
- 1 yıl
Polislerle ilgiliydi galiba. Tam hatırlayamıyorum. Unuttum.
- 1 yıl
Bence elleri kolları zaten çok uzun
- 1 yıl
Acun'u sağ olsun.
- 10 ay
Evet trafik kazası
- 10 ay
Çok merak ettim ya detayını
Kisa sürede kazanılan şöhretten olsa gerek
12 Yorumla
Magazin konusunda 371 cevap paylaştı. Ben birini sevmediysem, arızalı bulmuşsam demek ki hâlinden ve tipinden bile anlayabiliyormuşum 🤷🏻♂️
33 Yorumla- +1 yıl
Haklısın semih bu devirde insanların ne olduğunu kestirmek zor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır duymadım
10 Yorumla
+1 yılböyle bir tipin bu kadar ünlü olması onun kazancından ziyade bizim toplumsal kaybımızdır. kalite, seviye ve zekadan ödün verdik canımsın, sululuğa, zevzekliğe, seviyesizliğe, bel altı mizaha, zeka değil hadsizlik ve argonun yükselişine prim verdik... verdik ki bugün bu dingil bu noktada ve direkt yıkık egolu herkes bana hasta tribine başlamış. keşke ayı spreyini yuttursaymış kızımız.
40 YorumlaBende bugün gördüm bu haberi. Şaşırdim desem yalan olur. Ama madem kadını alikoymus kadın neden şikayetçi olmamış. Ayrıca kadın bana madde de vermişler demis. Bu işte de var birsey
21 Yorumla- 10 ay
Ya kız bad tribe girmiş işte gayet basit yaşı 23 nolcaktı ki
+1 yılMadem eve hapsetmiş olay gerçek neden şikayetçi olmamış ablamız.
Hep ünlü olma dikkat çekme çabası.51 Yorumla- 1 yıl
Olmuş emrullah erdinç kıza ulaştığını kızın korktuğunu ve ailesinin ona zarar verebileceği için haberlerin çekilmesni istemişti
+1 yılŞimdi kadın adamın kendisine taciz tecavüz ettiğini kabul ediyor, düşünüyor ve diyor ki ulan ben bu durumdan faydalanıp reklam olabilirim ve bunu yapıyor, sonrasında neden şikayetçi olmuyor derseniz aslında kadınlar böyle kötü adamları severler ondan.
Kadınlar kötü adamlardan şikayetçi olmaz asla. Kötü adamların savunucusudur kadınlar.30 Yorumla
+1 yılAdamın buna gerçekten ihtiyacı var mı bir düşünün. d Kendi programı var ve iyi bir şekilde para kaldırıyor. Adam parasıyla bile bir kadını basit bir şekilde tavlayabilir yani bir kadını kendi evinde alıkoymuş olması haberi hiçte inandırıcı değil.
10 YorumlaDemekki partide tanıştığı kişinin evine gitmek pek de mantıklı bir fikir değilmiş.. Ya da evine getirmek..
31 Yorumla- 10 ay
Zaten tanışıyolarmış o geceye özel mi sence
+1 yılAdam ünlü kadın da tabii para isteyecek sonuçta seviştik oldu bitti olmaz biraz para ver ünlüsün hayırdır şikayet ederim seni muhabbeti bu bence acun çözer ama 😏
13 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok ekşi sözlüğe bak istersen
- 1 yıl
Banane ya
- 10 ay
Herkes esc değil
Olabilir sebebi kadının kendisidir eve zorla sokmamistir bence ne ayıp hayat kadını adamı düşürüp hırsızlık yapmaya kalktı adam dusmeyik * istedi. Verecekmiş gibi yaptı vermedi yaptı vermedi verdi geri istedi zavallı adam ne yapsın ikna edip hadi ordan baştan insan gibi sevisseydi geç kalmazdı niyeti bozuk bacım köpek kendini evim diye karakola kadar getirtip şikayetçi. Olmuştur adamdan yazık adama
11 Yorumla- 10 ay
Ne alaka kardeşim birinin evine gidebilirsin gittiğinde illa ilişkiye girmek zorunda değilsin hayır demek hayır demektir potansiyel tcvüzcümsnz
+1 yılЅikko ѕikko şeyler izlemeyin аmk. Ben bi' kaç defa denk geldim, izlerken ben utandım, kimi konuşmalarında aşırı rahatsız oldum. Kimileri oyuncu gibi. Ѕikimsonik bir program, izlenmez.
10 YorumlaBiraz bel altı soru yapmayı bırakıp normal YouTube yayın yapsa güzel olur.
Bilemeyiz yapmışda yapmamışda olabilir.
Bir daha öyle yayınlardan uzak dursun bu olayda ders olsun.10 YorumlaBence oyle birsey olacagini sanmiyorum. Axlı birinin ortaya biseylerini koyup ayartmaya calismasi ve hasanin bunu yemeyip karının cabasinin geri tepmesinin bir sonucu bu dedikodular bence
10 Yorumla
+1 yılOlay pek inandırıcı gelmedi. Hasan bu şöhretle istediği kadınla beraber olabilir. Ayrıca evde tutsak etse telefon falan vermez. Kız ya psikolojik sorunu var ya da oyun yapmış
10 Yorumlaherkesten her şey beklenmeli ama evinde alıkoyuyorsa telefonunu da kadının elinden alması gerekiyor bence
21 Yorumla
+1 yılSevmiyorum adamı zaten ama ünlü diye iftira da olabilir yargısız infaz yapmamak lazım belki kızın oyunudur bellide olmaz
20 Yorumla
+1 yılOlayın iç yüzünü bilemem ama bu adamdan her şey beklenir. Yaptığı son reklamı görmediniz mi? Ahlaksız iğrenç biri.
20 Yorumla
+1 yılBu şahsı hiç sevmem izlemem de zaten basit seviyesiz biri
30 Yorumla
+1 yılİnanmayın bir kadın gerçekten alıkonulsa şikayetçi olur kadının dersi ünlü olmak Hasanı sevmem ama kadının niyeti Hasanın kariyerini de zedelemek
30 Yorumla
+1 yılHaberler yalan dedi doğruysa bile bence kadın iftira atıyordur, kadının beyanı esastır nede olsa her türlü iftira atıp çirkinleşebiliyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBu memlekette ünlüysen zenginsen gazeteci politikacı isen her türlü deler geçersin sana hiçbir şey olmaz Adalet garibe takar kelepçeyi
10 YorumlaHiç sevmedim bunuda. İnsandir yapmista olabilir iftirada olabilir. Bu işler için para alan güvenlik güçleri ilgilensin
10 Yorumla
+1 yılAslını astarını arastirmadN her şeye inanan tüm insanlar
Aptal oğlu aptal
O çocuğu oğlu o cocugudur10 YorumlaKendisini tanımam etmem ama tutarsız şeyler var işin içinde madem alıkonmuş niye telefonu elinde ve neden şikayetçi olmamış
10 YorumlaŞizofren mi bu kız neden polise aramıyor da arkadaşlarını arıyor belki de şizofren kafasında böyle bir şey kurdu
10 Yorumla
+1 yılEspiriyi sadece bel altı olarak algılayan sevmediğim bir insan yapabilir belli olmaz sağı solu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın kendisi yaptığı programlardan belli zaten ama bana göre Kızda oyun yapmış onada inanmıyorum. Kimseyi eve hapsetmeye gerek duyan birisi olmadığı gibi bunu yapan niye sala, k gibi telefonunu almasın Plavara resmen Bana göre tencere kapak
10 Yorumla
+1 yılİlgilenmiyorum açıkçası birkaç defa komedi programını istemiştim o da yani komik ama biraz ahlaksız
10 Yorumla
+1 yılşu iti oldum olası sevmedim... şaşırmam bi tarafları kalkıyor ünlenince
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer önlerine gelene şan şöhret verdiler bir tarafları kalktı sonra maaslef kadına üzüldüm büyük ihtimal korkup cesaret edemedi... yazık cidden yazık
20 Yorumla
+1 yılYok artk gerçek mi bu.
Yoksa kaldık manyk takıntılı hayranlardan biri mi20 Yorumlasevmiyorum ve takip etmiyorum ama öyleyse ceza almalı
10 YorumlaMagazin konusunda 309 cevap paylaştı. Gündem olmak için her şeyi dener bunlar kadına para vermiştir böyle söylesin diye
10 Yorumla
+1 yılBu adama bayılıyorlar birde ya o kadar rahatlar ki hiç özel hayat yok
10 Yorumla
+1 yılParası olan çıkıyor..
Bu adamı da programını da sevmiyorum..10 YorumlaHikayeden nağmeler, karılar sever ünlülere iftira atmayı
10 Yorumla
+1 yılmlkkk sığırı o kadar çok prim verildi ki bu herife bi yerlerden patlak veriyor artık
10 Yorumla
+1 yılNe işi var derim evinde 🤣 para da anlaşamayıp cingar çıkarmıştır değişik
11 Yorumla- 1 yıl
Kanka evine gittiğin biriyle sevişmek istersin istemediğinde devam etmesi etmeye çalışması bile tecavüze giriyor biraz zeka çalıştırın. Bi kadın istediği kişinin evine gidebilir bu tacizi onayladığı hakettiği anlamına gelmez dağ ayısı mısınız
Belki de anlık heyecanla kabul etti kız birşeyleri, sonra pişman oldu. Olabilir mi?
10 YorumlaAdım köpeği olacak bir sürü kadın var neden alikoysun ki
10 Yorumla- Magazin konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılçok inandırıcı gelmedi bana
neden şikayetçi olmadı ki10 Yorumla Arkadasi olmadigimiza göre ne düşündüğümüz önemli degil!
Mahkemede degilim10 Yorumla
+1 yılNiye şikayetçi olmamış, ilginç. Aynısını başkasına da yapsın diye mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski aptl sevgilim de hasancana bitiyorum zekasina hayranım deyip duruyordu hay ben senin o kuş beynine...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru bir haber mi bu gerçekten kendisinden bir yalanlama açıklaması geldi ama yine de böyle bir şey varsa yazık ve ayıp etmiş.
10 Yorumla- Magazin konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılHiç inandırıcı değil açıkçası. Pirim peşinde olmasa şikayetçi olur.
20 Yorumla Magazin konusunda 690 cevap paylaştı. Kız kendiyle mi celismis
Şikayetci olsaymis ya
10 YorumlaHasan Can çok zeki biri böyle bir şey yapıp tüm medyaya kendini rezil edeceğini düşünmüyorum ama tabi ki doğru da olabilir kimseye güven olmaz sonuçta
31 Yorumla- 10 ay
Sonuçta erkek ahsjdd
+1 yılböyle adamla aynı evde olan zaten ne oldugu bellidir. şikayetci olmayacaksan niye yardım istiyorsun? hep palavra masal reklam kokan hareketler
10 YorumlaKadin hasani kullanip ünlü olmak pesinde yazik
74 Yorumla- +1 yıl
Tek zekice yorum helal
- +1 yıl
hep de öyle yorumlanır nedense adamın suçu yok yani
- 10 ay
@Valkriye_98 alakası yok zekasız ünlü olmak istese adı yayılırdı
+1 yılAğır sapıkmış tipinden belliydi 🙄
40 Yorumla
+1 yılKarıya nolduğu umrumda değil ama bu çirkin böceği zerre sevmem
20 YorumlaEvet bu adamdan hersey beklenir acunun beslemesi sapık midem bulandı iğreniyorum
20 Yorumla
+1 yılİyice saçmalamaya başladı bu medya.
20 Yorumla
+1 yılBu haysiyet yoksunu adamın ne olduğu baştan belliydi zaten
10 YorumlaS.. kitim bu o.. evladını itici bulan tek kişi olamam
10 Yorumla
+1 yılTavırlarını, hareketlerini ve üslubunu sevemedim nedense. Hep bir tık uzak geliyor bana.
10 YorumlaBu tür zihniyeti bozuklara itibar edenler de bunlar gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın suçlu eyvallah ta hırsızın (Hasan Can Kaya'nın) hiç mi suçu yok. Şu adamı övmesinler bana. Terbiyesiz ahlaksız herifin teki.
10 YorumlaŞöhret adamı bozar güzel örnek
20 Yorumla
+1 yılFantezi mi sıçma hikayesi mi oldu jsjs
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım