Magazin Erkekler bu kadını nasıl buluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncel Erkekler bu kadını nasıl buluyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Normal.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu abla niye gündem oldu ki? Abartılacak kadar bir güzelliği yok işte 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin Yorumla Manhesuss +1 yıl 8 Yorumla
oldcity026 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Tamam barbara palvin. kac defa daha sormak istersin. ben miranda kerry diyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin Yorumla oldcity026 +1 yıl Dışarıda en az bunun kadar güzel kızlarımız var )) Yorumla Soran +1 yıl Barbara guzelde çok çok değil bence10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin Yorumla oldcity026 +1 yıl 7 Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Bulamıyorum bulsam kimseye vermem 🤪 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlendi sjsj Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yuzu Yorumla Faruk4216 +1 yıl Tüh yaa Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
DhrNiemand Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Peruk taksam daha güzel olurum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl O nasil ya10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin Yorumla DhrNiemand +1 yıl 6/10 Yorumla Soran +1 yıl Neyi begenmiyorsun yüzünde Yorumla DhrNiemand +1 yıl Sıradan Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Eskiden güzeldi..#Vesselam 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yine güzel yaEskideni baz al ozaman sen10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Allah'ın yarattığını biz neye göre kıyaslıycaz? Mesela 1 puan kim 10 puan kim? Bu herkese göre değişir zira.. Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki kişiden kişiye değişir Sana göre kaç peki 10 üzerinden Yorumla Soran +1 yıl Bı puan versen Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Yüz olarak 9/10 fizik ve karakter olarak hâkim değilim.. Benim güzellik ölçümde bunlar da önemli.. Bunlardan tam puan alan benim için güzeldir Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Her erkek gibi bence gayet alımlı çekici 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl 9 neti var Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel kadın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sıradan 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya güzel hoş kadın10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin Yorumla Soran +1 yıl Objektif Yorumla smerfus +1 yıl Güzel de ilgimi çekmiyor Yorumla Soran +1 yıl Olabilir10 üzeri kaç verirdn Yorumla smerfus +1 yıl Güzelliği 9 Yorumla
Ferit-23 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ona mı benziyorsun sen? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin objektif Yorumla Ferit-23 +1 yıl 10 puan Yorumla
Tadic32fireee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Güsel ama çok değil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin kadinin yuzune Yorumla Tadic32fireee +1 yıl 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet güzel kadin Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 553 cevap paylaştı. İyii 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin kadinin yuzune Yorumla m MarllboroRed +1 yıl 9... Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Bunu bile aldattilar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune Yorumla udeniz22 +1 yıl 10/10 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl kötü 1 3 Yorumla Soran +1 yıl NedenHoş kadın10 üzerinden kaç verirsin yuzune objektif Yorumla Soran +1 yıl Bunun Yorumla _Thanos_ +1 yıl 10/5 veririm Yorumla
DarlamayanSapık Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aşığım bu kadına ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla DarlamayanSapık +1 yıl Beğendim güzelim Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 441 cevap paylaştı. sal şu kadını artık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seni engelleyemiyorum engellesene yorumda beni Yorumla sedomania2 +1 yıl ahahah gizli sorduğun için engellesen bile cevap verebiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle değil gizli üyede de engellenebiliyo Soruda üyeyi engelle vardır ordan engeller misin ricam Yorumla sedomania2 +1 yıl hayır Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Normal..
Sorumu begenirmsn
Bu abla niye gündem oldu ki? Abartılacak kadar bir güzelliği yok işte
10 üzerinden kaç verirsin yuzune barbaranin
8
Tamam barbara palvin. kac defa daha sormak istersin. ben miranda kerry diyorum
Dışarıda en az bunun kadar güzel kızlarımız var ))
Barbara guzelde çok çok değil bence
7
Bulamıyorum bulsam kimseye vermem 🤪
Evlendi sjsj
Nasıl yuzu
Tüh yaa
?
Peruk taksam daha güzel olurum
O nasil ya
6/10
Neyi begenmiyorsun yüzünde
Sıradan
Eskiden güzeldi..
#Vesselam
Yine güzel ya
Eskideni baz al ozaman sen
Allah'ın yarattığını biz neye göre kıyaslıycaz? Mesela 1 puan kim 10 puan kim? Bu herkese göre değişir zira..
Tabi ki kişiden kişiye değişir
Sana göre kaç peki 10 üzerinden
Bı puan versen
Yüz olarak 9/10 fizik ve karakter olarak hâkim değilim.. Benim güzellik ölçümde bunlar da önemli.. Bunlardan tam puan alan benim için güzeldir
Her erkek gibi bence gayet alımlı çekici
10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin
9 neti var
Güzel kadın
?
Sıradan
Yok ya güzel hoş kadın
Objektif
Güzel de ilgimi çekmiyor
Olabilir