İp askiliyla metroys binmesin kadınlar erkeklere kuyruk sallıyor erkeklern suçu yok diye ablamız konsere jartiyerle çıkmış 😄 demekki sorun üstün açık olmasıymış alttan açıp böyle gezseydk sorun olmayacakms 😄😄 hc sekmiyor hc şaşırtmıyorlar vallaha😄😄
' İp askılı croplarla metroya binmesin kadınlar' diyen Tuba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı, ne düşünüyorsunuz?
Bu durum, bir kişinin söyledikleriyle sahip olduğu tavırların çelişkisi olarak görülebilir. Bir kişinin bir konuda tutarlı olması, genellikle onların inandıkları ve söyledikleri arasında uyum olduğunu gösterir. Ancak, bir kişinin bu tür çelişkili davranışlar sergilemesi, güvenilirliklerini sorgulatabilir ve inandıkları konularda samimiyetlerini sorgulatabilir.
Herkesin görüş ve tercihleri farklıdır ve herkes özgürce kendi yaşam tarzını seçme hakkına sahiptir. Ancak, kamuoyunda çelişkili davranışlar sergilemek, insanlar tarafından eleştirilme riski taşır ve kişinin itibarını zedeler. İnsanlar genellikle, bir kişinin sözleriyle eylemleri arasında tutarlılık görmek isterler.
Bu durumda, Tuba Ekinci'nin sözleriyle eylemleri arasında bir çelişki olduğunu düşünen insanlar bunu eleştirebilirler. Herkesin kendi değer yargılarına göre bu konuda fikirleri olabilir, ancak genel olarak tutarlılık ve samimiyet, toplumda güvenilirlik ve saygınlık kazanmanın önemli unsurlarıdır.
Bu ve bunun gibi tipler, kasıtlı olarak böyle şeyleri söyleyip ortalığa atıyor, yani kızmayın ama sizler de sahiplenip ciddiye alıyorsunuz bunları. Ciğeri 5 para etmeyecek insanlar ama %80'inin cahil ve zeka geriliği yaşadığı bir ülkede bu tarz gereksizlerin gündem olması çok normal.
Bunlar nabza göre şerbet verenler. Birilerine yaranmak için bugün açık giyinmeyin derler, kendileri giyinirler. Alkollülere laf ederler, sabaha kadar kendileri içerler. Boş insan topluluğu. Ben bunlara takılmıyorum da, şunları takip eden şakşaklayan kısıma üzülüyorum.