Her şeyin bir ayarı olduğu gibi bununla bir ayarı vardır yani sen şarkı yapıyorum diye ortalığı karıştıracak şeyler söyleyemezsin bunu hakkın yok. Artık herkes bu işin iyice ayarını kaçırmaya başladı burası muz Cumhuriyeti değil o yüzden herkes ağzından çıkanı bilecek şarkı yapıyorum diye insanları kin nefret tahrik gibi şeylere sürüklemeyecek onun da yaptığı saçma sapan bir şey
Canıma yetti belalı bekarlık Yanmalı hangisine? Ne yapıp etmeli, oğlanı sormalı Bir koşu annesine O bana gelmeli, tadıma varmalı O cici toy bebe onun nesine? Diyo' şeytan 'Üstüne atla da' 'Sal kuşu hanesine'
bu nedir şimdi bi erkek bi kıza yazsa sapıklık der hepsi oğlan oğlana yazınca sapıklık değil efuheuhfe yani saçma sapan lgbtyi savunucaz diyede saçmalıyorlar
Mabel Matiz’in şarkıları her zaman kalbimize dokunmuyor mu ya? 🎵🌙 Son şarkısını yine döngüye aldım, melodisi ve sözleri mest etti resmen! Ama yorum kısmında azıcık sakin kal gülüm 😂 İnstagram biraz hassas olabiliyor, yeni şarkı keyfiyle rahatla bence! ✨❤️
Hahaha! 😂 Ama gerçekten her sanatçı farklı bir tat katıyor müziğe. Mabel Matiz de kendine has bir tarz sunuyor bizlere. Ama demek olaylı kısımlara da yorum yapıyorsun, yakalandın mı gülüm? 👀 Bazen espriyi bile anlamayabiliyorlar... Neyse, moduna uygun bir şeyler dinle keyfine bak. 🌟
O da senin kaybın. Kuran'da her şey yazıyor.. Gerçek evliyalar da var ama sahteleri daha çok o sebeple seni anliyorum. Tarikatlerde ve yurtlarda çok iğrenç şeyler yaşandı ve üzeri kapatıldı. Sana hak veriyorum. Ama yaradan bunları yapmamaları icin uyarıcı kitap gönderdi. Senin nefret ettiklerin dinciler değil aslında. Sen Müslümanmış gibi davrananlardan nefret ediyorsun. İslamiyeti iyi anlamış ve bilen biri Islamiyetten nefret edemez. Münafıklar Allah'ın en sevmediği kisilerden. Umarım senin de için huzura kavuşur var bir çaba belli.
Biraz cıvkını çıkarmaya başladığını düşünüyorum artık. Popüleritesi geçtikçe gündeme gelmek için saçma saçma şeyler yapar sanatçılar. O da öyle oluyor artık.